Kayinvalidem

Sulu sulu sakalar yapip duruyordu bende kv.dedim saka yapiyor dedi.tepem atiyor benim hic hoslanmam ben boyle seylerden sonra esimle sohbet ediyorduk .esime soyledim .oda kayinpederime soyledi.tabi kayinpederim sinirlendi .bu ne bicim saka namusla sakami olur diye .kayinvalidem gitti kardesine orda kaldi sonra kendi geldi.yani suan kardesi eve gelmiyor kayinpederim izin vermiyor bunu acisini benden cikariyor

Beni maruz gorun kac yasindasiniz

Bizim onceden boyle degildi taki kayinvalidemin kardesinin seviyesizligi yuzunden basladi.k.kardesi bana surekli kocanin yuzunu unuttun .sakin intihar etme kocan gelecek sulu su

senden cikarmadiklari seyleri esinden cikariyorlar .
Ablamda aynen bole diyor. Ee onlarim tek derdi para ama. Esimin maasini hep onalra harcadi. Suan biz kredi oduyoz. Esya borcu oduyoz. Ama bu parayi ne yapiyonuz diye sorguluyolar. Kv sirf maasi icin esimle evlenmemizi istemiyodu

Hem getirin
Ablamda aynen bole diyor. Ee onlarim tek derdi para ama. Esimin maasini hep onalra harcadi. Suan biz kredi oduyoz. Esya borcu oduyoz. Ama bu parayi ne yapiyonuz diye sorguluyolar. Kv sirf maasi icin esimle evlenmemizi istemiyodu
Allah gozunu doyursun kayinvalidenin

Hem getirin edin yapin yapacagini olmazsa baba evine gitsin he canim cok kolaydi gitmek bikere bunu akillarindan cikaracaklar.

Hem getirin

Allah gozunu doyursun kayinvalidenin
Iste ben de saglik ocaginda calisiyodum iki hafta once ciktim isten kpss ye hazirlaniyom. Iste cok yoruluyodum ku cuk bi ilce saglik ocagi degil acil gibi calisiyodum tek basima bide. Esim cik dedi bende cikip sinavima calisayim dedim 85 puanim var zeten calisp bu sene 90 alip atn mak istiyom artik. Kv esime kizdi niye isten cikardin oni diye. Aldigim parada asgari ucrettti

Sen takma o seviyesiz insanlari esinde seni cok seviyormus .bosver bu yasinda biseylere uzelme sakin kendimden biliyorum .sagligindan oluyorsun

Isabet olmus. Bende haz etmiyom bole sakalardan. Iyi olmus

0

Sen dersini calis esinde arkanda .ama gereken cvbida ver onlara benim gibi sakin olma sus sus tepene sakin cikartma ben basta yaptim o hatayi ama simdi iyi yapiyorum .

Sen dersini calis esinde arkanda .ama gereken cvbida ver onlara benim gibi sakin olma sus sus tepene sakin cikartma ben basta yaptim o hatayi ama simdi iyi yapiyorum .
inan canim artik cok daha sıkı calisiyom. Denemelerde iyo gidiyo hem sinavima 5 ayda var daha devam calismaya. Esim dershaneye de kaydetti. Aksamlari soru cozuyo benle. Bunlari duyunca. Ee biz okutuyoz bu kizi diyo. Sanki kedi besliyo.

takma ya terbiyesizliklerini de anında vur yüzlerine hiç durma kaldıramıyolarsa terbiyesizlik yapmayacak kimse
terbiyesizlik terbiyesizliktir sana göre bana göresi yok yani beğenmiyolarsa seni muhattap olmasınlar eleştiremezler onlara neymiş senden sananeeee de yani

Sanki butun dunya durmus. Tek derleri ben olmusum. Ben calisirim yada calismam. Kv buna karisamaz. Benim tercihim. Ama sinavdan sonra tekrar isime geri doncem.

inan canim artik cok daha sıkı calisiyom. Denemelerde iyo gidiyo hem sinavima 5 ayda var daha devam calismaya. Esim dershaneye de kaydetti. Aksamlari soru cozuyo benle. Bunlari duyunca. Ee biz okutuyoz bu kizi diyo. Sanki kedi besliyo.
Oo canim benden once esyalarimi topladi kapiya koydu kv.dem ben dedim esime hizmetcimiyim ben ayakkabilarimi pisete koymus kapinin onune atmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…