Kayinvalidem

Bunlarin dogasinda var .onlar yasadiklari icin bizede yasatiyorlar ..

Pardon mutlu mu oluy
Esim kiyamiyor bana .onda sikintim yok ama bazende annesini tutuyor .ve bu aralarda annemden özur dile elininop demisti.sonra bakti ben orali olmuyorum ve bu tavirlarindan urkuyorum .vazgecri
canim bak ben cok toydum esimle ilk tanistigimda. Sudan cikmis balik gibiydim. Hep esime kizardim. Annen sole bole derdim. Ben bole deyince ona tatli gelirdi anacigi. Yapmiyom artik. Mesala yemek yicez sofrada surat asio boyun bukuyom neyin var niye yemiyin diyo. Yok bsyim diyom diretiyo. Guzel bi dille anlatiyom sole oldu sunu yaptilar diye

Benimki cok fena.kimseyi begenmez
Yakinmi evler kv ile. Bide sine sakin bosancam falan deme bidaha. Istedikleri o zaten bak esin seviyo seni. Ha annesi oda ustune kabul eddmiyor emin ol cogu erkek bole. Bosancm deme agla uzul durgun dur

Artik demizecegim zaten esim beni cok seviyor bende esimi cok seviyorum..gorucu usulu evlendik .onla ilk ve sonum .bende onun hayatinda ilk ve sonum

Malesef suanlik ayni evdeyiz kizlar benimki cok uzun evimi aldim .ama evimdeki oturanlarin cikmasini bekliyorum ...ciktiklari anda evikize gececegiz.

Artik demizecegim zaten esim beni cok seviyor bende esimi cok seviyorum..gorucu usulu evlendik .onla ilk ve sonum .bende onun hayatinda ilk ve sonum
Bizde ole ilk ve son. Ve hep ole kaliriz ins. Herkeste var bu kaynana gorumce sorunu. Bazen dusunuyom babami annemimi uzdun onlara anlatarak. Ama ole ole duzeliyolad biraz yoksa ezip dururlar

Malesef suanlik ayni evdeyiz kizlar benimki cok uzun evimi aldim .ama evimdeki oturanlarin cikmasini bekliyorum ...ciktiklari anda evikize gececegiz.
Bi an once ayirin evleri. Benim kv de altli ustlu oturmak istemisti. Ole olsa ne yapardim bilmiyom

Esim askeri persoleni .cok sukur bu izninde evimizi aldik kizlar dua edin benim icin esim turkiyede kalsin hep.

Bizde ole ilk ve son. Ve hep ole kaliriz ins. Herkeste var bu kaynana gorumce sorunu. Bazen dusunuyom babami annemimi uzdun onlara anlatarak. Ama ole ole duzeliyolad biraz yoksa ezip dururlar
Bende anlattim herseyi cumku insan tasiyamiyor .

Kizlar vucudum alerji doktu 3gundur .doktor yediklerinden siyor kv tuturmus bu alerji olurmu illa hastalik lafimi yapistiracak ya. Dun hastaneye gittim .serum verdiler eve geldim esim hemen uyu dinlen dedi. Gelip gecmis olsun bile demedi bana sabahta esime larin bana hic bisey demiyor demis.alerji ilaci icip uyudum .sersemlestirdi ilac geldi basima bagiriyor ustun acik uyuyorsun sonra hastayim diyorsun .kalk kim sana dedi ilac ic . Bir suru laf etti bide kiz kardesiyle benim kilomu konusuyor he getirdigimizde 45kiloydu simdi 50olmus allahim bu kadin niye boyle sizce

Seni uzmek istiyor baska nedeni olabilir miki. Hatta delirtmeye esinden ayirmaya. Istedigini ona verme. Cok zor sıkıcı bi durum ama sabret

Doktordan iyi mi bileceksin anne bir hastalık işine de karışma diyeceksiniz.
Sağolsun kocam bakıyor bana lokmalarımı sen neden sayıyorsun hayırdır diyeceksiniz.
Odaya neden dalıyorsun karı koca odası bu diyeceksiniz.
Ayyy diyeceğiniz çok şey var da neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…