Kayinvalidem

Kizlar biliyorum cok sey var .ama iste o an diyemiyorsunuz esimin hatri var suan yuzum gozum sismis durumda bide kv boyle yapinca dahada uzuluyorum.sanki bisey ciksa ne olacak babamin evinemi gondereceksin.ogluna can kuzum diyoe bize gelince .surat bes karis .laf sokmalar Allaha havele ediyorum..ama paxar gunu evime gidecegim insallah .o bundan sonra insallah yuzumu gormez..

Ayy benimki de oledi. Oglum kuzum. Bajti oglu kiziyo beni savunuyor. Simdi ogluda pis oldu. Bi akraba ortami misafir olmadikca gorusmuyoz bence sizde ole yapin.

Allah esimden razi olsun .kaymaga alerjim .varmis .kayinvalidem duysun gida oldugunu dunden beri tuturmus .kurdesen mantardir diye .Allahima havele ettim onu .hep onun yuzunden 9 aylik evliyim onun yuzunden hersey cikti benden ..

Boşver valla benim görümcem de yorum yapar ilk zamanlar bozulurdum şimdi çok takmıyorum. Huyu öyle napiyim çok sinirlenirsem bende laf söylüyorum içim rahatlıyo. O ortamda ben olsaydım senin ağzının tadı yok galiba annecim hasta falanmı olucaksın acaba derdim.

Yaptığı çok sinir bozucu .
Sende yemeklerde tam da acaba senin ağzının tadı mı yok deseydin

Biz butun kadinlarin tek derdi kayinvalideler.suan rahat rahat dinleniyorum .hic bisey demiyor .cumku esim soyledi .karisma kaldirmada dedi.hemen iyileseyim ..ki evimi temizleyip evime tasinayim..kizlar kv.rabbime havale ettim .okadar hic deymez benim kendimi uzmeye ..iyilesecem ..hic unrumda olmadanda yemegimide yiyecegim ve bitecek inswllah bu kabus. Sayenizde artik konusacak derdimi anlatacak .bir yerim var Allah hepinizden razi olsun.

Çok önemli değil ya dediği şeyler tuzlu tuzsuz.Kaale alınacak kafaya takılacak lakırdılar değil.
Ama yok ayıp olmasın yok şu bu diye de kimse kendini ezdsirmemeli.Laf söylemiyorsan bile tavır koymalısın

Gecen benimki de aradı konuştu konuştu bende düşük yaptığım için kendimden bahsetmeye başladım.hiç üstüne bile basmadan telefonu kapattı:))))
Bidahakine de bu taktiği uygulayacam bakalım napcak

Yerinizde olsam 13 kişiye 1 saatte o kadar menü hazırladım diye kendimle aşırı övünürdüm.

Sen sustukça onlar konuşmaya devam edecekler ben bunu yaptım çünkü hala konuşuyorlar rahat durmuyorlar eşe iyi iyi diyoruz ama o kadar iyi olsalar anne ve kız kardeşlerini sustururlar biz kendimizi kandırıyoruz valla.

Varsa yoksa ogullari bisey olunca can oglum sen ye diyor insanda biraz merhamet olur yuzum sismis alerjiden guluyor komsunun yaninda cok kotu olmus bizde biliyoruz cok kotu olmus .gecmis olsun bile demedi ya ben daha ne yapayimki bu kadina

Varsa yoksa ogullari bisey olunca can oglum sen ye diyor insanda biraz merhamet olur yuzum sismis alerjiden guluyor komsunun yaninda cok kotu olmus bizde biliyoruz cok kotu olmus .gecmis olsun bile demedi ya ben daha ne yapayimki bu kadina
Gecmis olsun canim. Sende sinir et onu. Esine naz yap. Esin senle ilgilensin catlasin o da

Gecen benimki de aradı konuştu konuştu bende düşük yaptığım için kendimden bahsetmeye başladım.hiç üstüne bile basmadan telefonu kapattı:))))
Bidahakine de bu taktiği uygulayacam bakalım napcak
Ya ne anlayissizlar ya. Dusuk yapmis bilir ne kadar uzgun. Ustune de konusuo seni uzuyo

Kafana da takma,cevap yarısına da girme.... boşver.Ben ağzı laf yapan birisiyim beni bile yildirdilar.Bir dediği bir dediğine tutmayan,yaptığı ile söylediği uyuşmayan insanlarla laf yarışı bir yerden sonrasinda sizin seviyenizden götürüyor inanın.

Ahh ahh bilsem ki ben cevap versem o cevabin ustune ekleyip ekleyip herkese yaymicaklar vercemde. Iste.

Ya ne anlayissizlar ya. Dusuk yapmis bilir ne kadar uzgun. Ustune de konusuo seni uzuyo
Amannn neler neler işte çokta takmıyacan he hı deyip geçiştircen.yoksa suratlarına bakılcak laf konuşulcak halleri yokda.sabır diyoz bugun varız yarın yokuz diyerek.

Beğenmedigi yemeği bitirip sizin tabağınıza teşne olunca "anne hani tuzsuzdu/acıydı yemek"diye söyleseydiniz keşke.
Neden susuyorsunuz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…