- 17 Nisan 2018
- 986
- 554
- 43
Cok haklisim canim. Yipratiyon kendinii sonra sifir elde sifir.Aman ne üzülüyorsun ya belli ki tahtalardan biri eksik, sen niye ruh sağlığını bozuyorsun sallama
Ayy benimki de oledi. Oglum kuzum. Bajti oglu kiziyo beni savunuyor. Simdi ogluda pis oldu. Bi akraba ortami misafir olmadikca gorusmuyoz bence sizde ole yapin.Kizlar biliyorum cok sey var .ama iste o an diyemiyorsunuz esimin hatri var suan yuzum gozum sismis durumda bide kv boyle yapinca dahada uzuluyorum.sanki bisey ciksa ne olacak babamin evinemi gondereceksin.ogluna can kuzum diyoe bize gelince .surat bes karis .laf sokmalar Allaha havele ediyorum..ama paxar gunu evime gidecegim insallah .o bundan sonra insallah yuzumu gormez..
Boşver valla benim görümcem de yorum yapar ilk zamanlar bozulurdum şimdi çok takmıyorum. Huyu öyle napiyim çok sinirlenirsem bende laf söylüyorum içim rahatlıyo. O ortamda ben olsaydım senin ağzının tadı yok galiba annecim hasta falanmı olucaksın acaba derdim.Meraba arkadaslar. Onceki bi konumdada bahsetmistim kv ve gorumcelerimden. Sert kotu soguk davranmalari laf atmalari iftiralar yalanlari bir cok cirkin sey yasattilar bana. Sagolsun esim hep arkamdaydi. Esim tepki koya koya yumusadi biraz kaynanam. Evime Aldigim seye laf solemiyo artik. Laf atmiyo eskisi gibi. Bi iki aydir iyidik bole. Dun esimin kuzenleri geldi. Ben caya bekliyodum baktim yemek saatindrn bi saat once geldiler. Bende hizlica bi menu olusturup bsyler hazirladim. Tam sofraya oturcaz kv geldi. Actim kapiyi optum gecirdim iceri. Baktim sofrada diyoki bu yemegi tuzsuz yapmissiniz. Bir suru tuz dokuyo yemege. Yigenleri dedi yenge senin tansiyonum yokmu zaten yemegin tuzuda tam. 10 dakka gecti baktim diyor biliyorsunuz cocuklar var niye aci yaptiniz bu yemegi. Sofradaki herkes aci degil dedi. Cocuklarda gayet yedi. Kizlar gercekten elimden geldikce takmiyim diyom ama olmuyo. 13 kisi ye bi saat icinde ne pisidiysem hazirlayip bi menu cikardim sonucta. Ne bu yaptigi. Ve ben hicc cvp veremiyom kv mede gorumcelerimede. Sorun cikmasin ayip almasin deyip susuyom.
Çok önemli değil ya dediği şeyler tuzlu tuzsuz.Kaale alınacak kafaya takılacak lakırdılar değil.Meraba arkadaslar. Onceki bi konumdada bahsetmistim kv ve gorumcelerimden. Sert kotu soguk davranmalari laf atmalari iftiralar yalanlari bir cok cirkin sey yasattilar bana. Sagolsun esim hep arkamdaydi. Esim tepki koya koya yumusadi biraz kaynanam. Evime Aldigim seye laf solemiyo artik. Laf atmiyo eskisi gibi. Bi iki aydir iyidik bole. Dun esimin kuzenleri geldi. Ben caya bekliyodum baktim yemek saatindrn bi saat once geldiler. Bende hizlica bi menu olusturup bsyler hazirladim. Tam sofraya oturcaz kv geldi. Actim kapiyi optum gecirdim iceri. Baktim sofrada diyoki bu yemegi tuzsuz yapmissiniz. Bir suru tuz dokuyo yemege. Yigenleri dedi yenge senin tansiyonum yokmu zaten yemegin tuzuda tam. 10 dakka gecti baktim diyor biliyorsunuz cocuklar var niye aci yaptiniz bu yemegi. Sofradaki herkes aci degil dedi. Cocuklarda gayet yedi. Kizlar gercekten elimden geldikce takmiyim diyom ama olmuyo. 13 kisi ye bi saat icinde ne pisidiysem hazirlayip bi menu cikardim sonucta. Ne bu yaptigi. Ve ben hicc cvp veremiyom kv mede gorumcelerimede. Sorun cikmasin ayip almasin deyip susuyom.
Sen sustukça onlar konuşmaya devam edecekler ben bunu yaptım çünkü hala konuşuyorlar rahat durmuyorlar eşe iyi iyi diyoruz ama o kadar iyi olsalar anne ve kız kardeşlerini sustururlar biz kendimizi kandırıyoruz valla.Meraba arkadaslar. Onceki bi konumdada bahsetmistim kv ve gorumcelerimden. Sert kotu soguk davranmalari laf atmalari iftiralar yalanlari bir cok cirkin sey yasattilar bana. Sagolsun esim hep arkamdaydi. Esim tepki koya koya yumusadi biraz kaynanam. Evime Aldigim seye laf solemiyo artik. Laf atmiyo eskisi gibi. Bi iki aydir iyidik bole. Dun esimin kuzenleri geldi. Ben caya bekliyodum baktim yemek saatindrn bi saat once geldiler. Bende hizlica bi menu olusturup bsyler hazirladim. Tam sofraya oturcaz kv geldi. Actim kapiyi optum gecirdim iceri. Baktim sofrada diyoki bu yemegi tuzsuz yapmissiniz. Bir suru tuz dokuyo yemege. Yigenleri dedi yenge senin tansiyonum yokmu zaten yemegin tuzuda tam. 10 dakka gecti baktim diyor biliyorsunuz cocuklar var niye aci yaptiniz bu yemegi. Sofradaki herkes aci degil dedi. Cocuklarda gayet yedi. Kizlar gercekten elimden geldikce takmiyim diyom ama olmuyo. 13 kisi ye bi saat icinde ne pisidiysem hazirlayip bi menu cikardim sonucta. Ne bu yaptigi. Ve ben hicc cvp veremiyom kv mede gorumcelerimede. Sorun cikmasin ayip almasin deyip susuyom.
Sen sustukça onlar konuşmaya devam edecekler ben bunu yaptım çünkü hala konuşuyorlar rahat durmuyorlar eşe iyi iyi diyoruz ama o kadar iyi olsalar anne ve kız kardeşlerini sustururlar biz kendimizi kandırıyoruz
Iste laf solemem ama beni uzcek bsy yaptiklarinda susarim koseye cekilirim katilmam sohbete ortama. Kayinbabam bir defadinda yapma bole sendr gul konus bosver onlari demisti hepsinin onunde. Ben ole yapinca esim kayinbabam kizar onlara. Biraz durulurlar sonra eski hallerine donerler.Çok önemli değil ya dediği şeyler tuzlu tuzsuz.Kaale alınacak kafaya takılacak lakırdılar değil.
Ama yok ayıp olmasın yok şu bu diye de kimse kendini ezdsirmemeli.Laf söylemiyorsan bile tavır koymalısın
Gecmis olsun canim. Sende sinir et onu. Esine naz yap. Esin senle ilgilensin catlasin o daVarsa yoksa ogullari bisey olunca can oglum sen ye diyor insanda biraz merhamet olur yuzum sismis alerjiden guluyor komsunun yaninda cok kotu olmus bizde biliyoruz cok kotu olmus .gecmis olsun bile demedi ya ben daha ne yapayimki bu kadina
Ya ne anlayissizlar ya. Dusuk yapmis bilir ne kadar uzgun. Ustune de konusuo seni uzuyoGecen benimki de aradı konuştu konuştu bende düşük yaptığım için kendimden bahsetmeye başladım.hiç üstüne bile basmadan telefonu kapattı:))))
Bidahakine de bu taktiği uygulayacam bakalım napcak
Ahh ahh bilsem ki ben cevap versem o cevabin ustune ekleyip ekleyip herkese yaymicaklar vercemde. Iste.Kafana da takma,cevap yarısına da girme.... boşver.Ben ağzı laf yapan birisiyim beni bile yildirdilar.Bir dediği bir dediğine tutmayan,yaptığı ile söylediği uyuşmayan insanlarla laf yarışı bir yerden sonrasinda sizin seviyenizden götürüyor inanın.
Amannn neler neler işte çokta takmıyacan he hı deyip geçiştircen.yoksa suratlarına bakılcak laf konuşulcak halleri yokda.sabır diyoz bugun varız yarın yokuz diyerek.Ya ne anlayissizlar ya. Dusuk yapmis bilir ne kadar uzgun. Ustune de konusuo seni uzuyo
Aynen ole vallaAmannn neler neler işte çokta takmıyacan he hı deyip geçiştircen.yoksa suratlarına bakılcak laf konuşulcak halleri yokda.sabır diyoz bugun varız yarın yokuz diyerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?