Kayinvalidem

Iyi niyetle yapmadigi kesinde .rabbim buyuktur ..Elbet bunlar cikartir ondan .

Ama canim benim simdi o kv olacak kisi yemegine kusur bulmazsa ona buna kulp takmazsa o yemek onun bogazindan nasil gececek

Haklisiniz esimde bana boyle yapma kalbini koreltme diyor git annemden ozur dile hersey yoluna girsin diyor ama okadar cok sey yasadim .okadar agladimki omrum hayatim boyunca bukadar aglamamisim belki icimdende gelmiyor zaten okadar sey yapti anlatirsam kizlar yok artik dersiniz .sizce ne yapmaliyim .

Aynı ben .kendıme ıtıraf edemedıgımı siz yazmısınız. Aslında sadece KV ne degıl herkese karşı bu sekıldeyım ,aman tatsızlık olmasın diye diye herseyı ayrıntı Düşünürüm falan kalbı kırlmasın derken olan bana olur hep

nie susuyorsun aynısını benimkide yaptı hatta daha ileri gitti susutum ettim baktım olmuyor ben sustukça o kendini bir halt sanıyor altta kalmadım hicbir dediğine ama ben cvp verdikçe iyice zıvanadan cıktı artık bana bir küfür etmediği kaldı bende kendisine yol verdim 1 senedir sesini dahi duymadım kafam rahat umarım ömrümün sonuna kadarda görmem zira onu gördükçe şeytan görmüş gibi oluyorum

Kizlar bosver sizi uzeni uzun valla hak edene deger verin haketmeyene vermeyin . Deymiyorlar :)))))))

Böyle durumlarda kullanmayı sevdiğim bir laf vardır:

Beğenmeyen kendisi yapsın.

Sen de öyle de geç. :)
Biz gelinler diyemiyoruz maalesef . Ben kayınvalidemlerle bir yemek yedigim zamanlarda Bikere kayınvalidem makarna yaptı(genelde görümcem yapar) böyle bol salçalı soslu tam benim sevdigim gibi yapmıştı bide hamileydim. Bi gün görümceme' x hadi makarna yap salçayı bol koy felan dedi bende Hı evet anne sen geçen yapmıştın ya öyle çok güzel oluyor felan demiştim. Görümcem kırk laf saydı begendiremiyoz da kalk kendn yap begenmiyosan diye. Bide makarnayı yaptı getirdi ki ne yag var ne salça kaşıgın ucuyla atmış.sırf ben dedim diye. Hamileyim yapsan nolur demi. Bide bana bakıp pis pis güldü. Hiç unutmam . Şimdi o geldi aklıma. Makarnayı öyle görünce ben senin yaptıgına bişey demedim bol salçalıda güzel oluyor diyebildim. Çok fenalar çok. Benimde her yaptığıma karısır laf söyler begenmezler.

Son düzenleme:
Esin arkandaymis iste, Allah a şükür, bu basli basina bi nimet..
Anlattigin kadariyla da oyle ciddi hakaretler veya fitne/iftira goremedim, klasik kaynana dırdırı gibi geldi..

Öyle tabii. Ben de çoğu şeyi söyleyemem, aman kırılmasın aman üzülmesin. Sonra da olan hep bana olur. Ama yemek konusunda ya da bir emek söz konusu olduğunda söyleyebiliyorum, nedense. :)

Görümcen de kötü bir insanmış. Hamile kadına yapılmaz yani, öyle davranışlar sanki çocuk diyeceğim ama çocuk da yapmaz ki onun yaptığını.

Evet çok doğru valla bence her konuda söylemeliyiz yoksa insan içine atıp üzülüp kendi kendini yiyor o daha kötü:) tabi ben de asla söyleyemem orası ayrı:)

Aman cok biliyorlarsa kendileri yapsin kendinide bebeginide bu gereksiz insanlar icin uzme bosver ...

Esin arkandaymis iste, Allah a şükür, bu basli basina bi nimet..
Anlattigin kadariyla da oyle ciddi hakaretler veya fitne/iftira goremedim, klasik kaynana dırdırı gibi geldi..
Ooo 2 ay once goreydin. Kufur bile ederlerdi. Esim kusti 1 ay konusmadi. Annesi defalrca cagirdi gitmedi. Kardesi askere gitti o zaman bile gitmedi. Bole bole geldik bu gunlere

Bunlar gelin gorunce cocuklasiyolar

Bence takma bile sen eşinle gülüş onlar orda ağlasın dursun. tek ders ona budur. xaten eşinde senin yanında

Evet çok doğru valla bence her konuda söylemeliyiz yoksa insan içine atıp üzülüp kendi kendini yiyor o daha kötü:) tabi ben de asla söyleyemem orası ayrı:)
Bendr bi ben boleyim ne de salagim derdim kendime. Etrafimdaki gelinler hep cvp verir bir lafim altinda kalmaz. Yalniz degilmisim yaa

Bendr bi ben boleyim ne de salagim derdim kendime. Etrafimdaki gelinler hep cvp verir bir lafim altinda kalmaz. Yalniz degilmisim yaa
bende onceden ayiptir buyuktur dedim dedim bana kv.it kizi benden once ayakkabilarim kabini onune koyulmadan once getirdik insan olsun diye gormemisin kizi onun yaptigi is neki ogullarimda yapar dedigi yere kadardi artik bende lafimi esirgemiyorum bosverin oylede boyle bize kotu diyecekler .ha desinler ha desinler artik takmiyorum bile

Ayy bidr ben kayinbabami ariyom ya kendi aciyo ya da alip konusuyo. Sanki cooo seviyoda beni. Ne benle ne bensiz ypamiuo. Beni istemiyor ama kendimi geri cektigim gibi de yakinlasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…