- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
- Konu Sahibi Derenkaraca
-
yani olabilir .yinede kendin den ödün vermeden ama evlilğini zedelemicek şekilde (eşin sna değer verıyosa ) davranırsın.Olabilir tam bipolar gibi
Aynen öyle alışsın eşimde hem kayınvalidem kendi de eşinin ammesiyle görüşmüyordu o annesi gitsin görüşsün ben gidemem diyordu öldü ne hastalığında gitti ne cenazesinde ki aynı sehirdeler bende eşime onu söylerim annende öyleydi baban sorun etmiyordu derim
E bu kadın normal değil ki, Annesini öyle kabul etmek yerine tedavi ettirmeyi düşünseler ya.Eşim annesinin normal olmadığını böyle kabul etmem gerektiğini söylüyor bana o benim annem ne yapabilirim o da böyle diyor Benim de normale dönüp yine annesiyle konuşmamı aramamı bekliyormuş o kadar kızıyorumki sonuçta evimizde misafirimizin yanında yaptığı saygısızlık sadece bana değil ona da yapılmış sayılmaz mı
İnan ki aslında herşey esinde bitiyor esim ilk zamanlar hep susuyordu bir sesimi yükselttim yeter artık susma diye hep biz mi korkucaz herseydenAynı canım bu da bana bakmaya geldi evi pislik içinde bıraktı gitti benimde düşğk tehlikem var neyseki teyzem yaptı oda yaşlı çok yorulmasını istemiyorum
Bir dahaki gelişi nasıl olacak bilmiyorum ama bende sanırım geleceğiz derlerse anneme giderim
mesela o kadar afra tafradan sonra kalkıp tansiyonunu neden ölçüyorsunuzÇok zormuş canım ya bilmiyorum nasıl öğreneceğiz
Dedim zaten psikoloğa falan gitsin sorunları varsa diye kendisiyle konuştuğumda da söyleyeceğimE bu kadın normal değil ki, Annesini öyle kabul etmek yerine tedavi ettirmeyi düşünseler ya.
Zannettim ki gerçekten hasta kendini öyle Atınca ilk gün ölçtüm neyse sonra ayağa kalktı ertesi gün yine yaptı ölçmedim de yanına gitmedim de çünkü bir gün önce 13/8 dedim normali 12/8 bak ne kadar yüksek görüyormusun dedi yok yüksek değil dedim ona sinirlenip teyzemin tansiyonu 16/10 oldu o bile kendini atıp hastayim demedimesela o kadar afra tafradan sonra kalkıp tansiyonunu neden ölçüyorsunuz
anenize ona buna tavır yaptığında sağlam kavga çıkaracaksınız benim evimde böyle tavırlar yapamazsın diyeceksiniz
doğumunuza tabiki anneniz aileniz gelecek onla doğum serüveni olur mu?
eşiniz paşa da çok üzülüyorsa annesine hatalarını söylemeli
Konuşacağım canım eşim konuşmuyor ben son kez konuşacağım uyaracağım buna rağmen doğumda yine yaparsa da eşime söylerim gönderir ya en mutlu günlerimi onun siniri stresiyle geçiremem eşim göndermezse ararım babamı beni alırcanım korkutmak gibi olmasın ama bu kadın doğumdan sonra o lohusa halinle çiğ çiğ yer.. senden çok lohusa olur. hemen konuş hemen öyle üstü kapalı da değil açık açık ifade et neyse problem. muhtemelen ağlayıp kocanı arar. geri adım atma herkes duracağı yeri bilecek ne demek misafirden ekmeği sakınmak. şu an bu konuşmayı yapmazsan doğumda seni çıldırtır durum çok daha kötü yerlere gidebilir. acil önlem al.
Bazen söylüyor ama annesi kabul etmiyor o asla hata kabul etmez ben hastaydım siz ekmeğin lafını ediyorsunuz diyor hala hastaydım diye kandırmaya çalışıyor onun arkasına sığınıyormesela o kadar afra tafradan sonra kalkıp tansiyonunu neden ölçüyorsunuz
anenize ona buna tavır yaptığında sağlam kavga çıkaracaksınız benim evimde böyle tavırlar yapamazsın diyeceksiniz
doğumunuza tabiki anneniz aileniz gelecek onla doğum serüveni olur mu?
eşiniz paşa da çok üzülüyorsa annesine hatalarını söylemeli
Canım teyzem gidince eşimle konuşacağım kayınvalideyle konuşsam mi bilmiyorum beni aşırı sinir eder bebeğime bişey olur diye korkuyorum ama içimde kalıyor böyle de konuşmakta istiyorum sen konuşurmuydun yerimde olsanBir kaynanasavar olarak sana soyleyeyim. Artık annesine güvenmediğini yine gelirse yine bir şey yapabileceğini söyleyeceksin. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Gecen geldiginde yaptıklarını tekrarlamayacagi ne malum. Kocanın lafıyla olmaz öyle. Annesinin ağzından duyman lazım. Yani ya oğlu annesiyle konuşacak ya güle güle kaynana olacak. bı daha evime gelip oğlumun parasi diye benim akrabalarimin canım teyzemin onunden ekmek çekmek yok. Bana yapsa sana sevgimden sineye çekerim ama ikidir beni aileme rezil ediyor diye hakkını savunacaksin. Enişten karısının önünden ekmek çekildiğini bilse ne yapar sence? Annesi seni zor durumda bırakıyor değişmediği sürece asla taviz verme dik dur.
Aynen bunu daha önce söyledim sen yapamıyorsan ben yaparım dedim e annem böyleyse ben napabilirim bu yaştan sonra değişmez diyor da değişmek zorunda en azında ceki düzen versin kendine değil miKvnizden önce eşinize set cekmeyi öğrenmelisiniz. Hadsiz olan onun annesi, kendisi annesine sınır koyamiyosa onun yapması gerekeni siz yaptığınız için size bişey söylemeye hakkı yok. Uzuluyosa ağlayarak günlüğüne yazabilir
eşiniz eş değil ki. hamile karısını psikopat annesine ezdiriyorBu arada yazmayı unutmuşum benim yanıma gelme sebebi kanamam düşük riskim vardı yani ben o haldeyken yaptı bu hareketleri benim kanamam var o ah ölüyorum tansiyonum şekerim diye kendini attı
Ya canım gerçekten neden böyleler bilmiyorum anlayamıyorumBu erkek anneleri neden böyle ya
Çok kızıyorum bende ve olayın üzerine hala konuşamadık konuşsam lafları söylesem içim rahatlayacakeşiniz eş değil ki. hamile karısını psikopat annesine ezdiriyor
Bende onu anlamadimHuyunu bildiğiniz halde neden cümbur cemaat kaliyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?