- 16 Mart 2019
- 970
- 403
- 103
- Konu Sahibi Derenkaraca
-
Görüşmek istiyoruz dediler daha yeni evliydik o zaman ve biz daha tanımıyorduk huyunu ilk o zaman geldiğinde öğrendim zaten annemler o günden sonra bir daha karşılaşmadılar asla istemiyorlar daAileniz gelince neden kayınvalide de geldi. İyi olsalar bile ailemle tek kalmak isterim.
Canım o kadar şeyi yaptı ben de son gün o kadar katlanamadım ki gideceği gün yüzüne bakmak bile gelmedi içimden ama gidince beni aradı yine ihtiyacın olursa beni çağır dedi ben mi delirdim o mu deli anlamadım yaptıkları neydi neden aniden düzeldi e o düzelince bende mi düzeleceğim olmuyorOff hiç çekemem.Triplere bak.Bir daha almayın evinize.
Öyle deyip giderse annem o hiç gitmez ki canım onun amacı annemi benden uzak tutmak bunun içinde hiç çekinmeden herseyi yapıyor ben anneme dedim kalın ne yaparsa yapsın triplerine aldırış etmeyelim biz mutluluğunuzu yaşayalım eğer griplere devam ederse eşim uygun bi şekilde anne bak yaptığın doğru değil sen sonra gel istersen gibi bişeyler demesi böyle planladım ama bakalım annem kabul etti ilk çocuğum en özel günüm en çok anneme ihtiyacım vardoğumun ilk günü annende kv bir arada olsunlar ve ilk 3 gün iadere etsin annen ,
sonra sen evine geçince bana haber ver ben gelirim ikimizin bir arada olmasına gerek yok desin , evine geçsin annn
Maalesef canım o mesafeyi nasıl koyacağım onu bilmiyorum mesela o benden sürekli arama bekliyor 2 günde bir ben sonra o sürekli bu şekilde aramamız gerekiyormuş başta yapmaya çalıştım 3 gün olunca laf etti hafta bir aramaya başladım şimdi sadece özel günlerde aramayı düşünüyorum geldiğinde de ne yapmam gerek tam bilmiyorumBöle kaynanaya duşman başına.
Hiç umursama ayy başım ayy tansiyon derse takma boşver aman eşine şikayet edip dursun o dur desin demiyorsa senin arkanda olmuyo demekti Şu an hamilesin mesafe olsan da bebegi görmeye gelecek Allah kolaylık versin
Merhaba bence de esinizi dinleyip, kayinvalidenizi oyle kabul edin. Degismez çünkü. Sinir olmamak icin huyunu kabul edini.Ben mesafeli olduğum halde ağzına her geleni söylüyor eşim ve babası sürekli o öyle idare et artık diyorlar herkes alışmış bunun seviyesiz tavırlarına kimse sesini çıkarmıyor ama ben alışkın değilim hayatımda görmedim onun gibi bir insan
Merhaba, 3 yıllık evliyim ama en basından beri kaynanamla anlaşamıyorum bana yaptığı saygısızlıkları anlatmakla bitmez ama bu saygısızlık aileme de yansımaya başladı bundan 2 sene önce annemler bize geldi onlarda geldi ilk gün iyiydi 2. Gün surat astı küstü sebebi ne anlayamadık hersey normaldi çünkü annemin yaptığı yemekleri yemedi bişey soruyor cevap vermiyor falan neyse ben yine bişey demedim o zamanlar geçen gün yine bize geldi eşiyle birlikte teyzende gelsin birlikte otururuz ben onu çok seviyorum dedi bende salaklık edip çağırdım en büyük hatam..ona da ilk gün iyi davrandı sonraki gün kahvaltı da teyzem tereyağı yiyecek ay yeme hasta olursun reçel yiyecek şekerimiz var yeme hasta olursun teyzemin şekeri falan yok ama kahvaltı da bir dilim ekmek çıkarıyor hepsini kaldırıyor tamam yeter bunlar diyor neyse ben kalkıp tekrar aldım masaya koydum ekmekleri surat astı küstü yine bişey söylüyorum cevap vermiyor teyzem kahvaltısını yapacak sürekli gözü üstünde yine bişey demedim sonra hastayım ölüyorum demeye başladı tansiyonu ölçtüm 13/8 bak çok yüksek ölüyorum ben demeye başladı dedim yüksek değil şekerini ölçtüm o da normal ama ona da yüksek dedi kendini yerlere attı acile götürttü ertesi gün bu yine devam etti yemek masasına geliyor ooof ölüyoruö diye bağırıyor ne yapacağımı şaşırdım üstelik misafirime de rezil etti ben de son gün artık yüzüne bile bakmak gelmedi içimden neyse sonra eşim götürdü evlerine başka şehirde yaşıyorlar beni şikayet etmiş küstü falan demiş halbuki o benimle küstü kahvaltıya ekmek koyduğum için e benim evim tabikide çıkaracağım sonra birkaç gün geçti hiç bişey yokmuş gibi beni arıyor aşırı iyi konuşuyor şaşırdım eşimde tamam hatasını anladı normal ol diyor sizce ne yapmalıyım ben mesafeli olmak istiyorum artık ama eşim ben üzülüyorum öyle falan diyor
Ben zaten huyunu kabul ettim canım bana yaptıklarına hiç bişey demiyorum mesela evine ilk gittiğimde yeni evliyken 2 dilim ekmek yedim yeter yemek yemenden korktum bu kadar yenir mi dedi nasıl utandım yinede sonra tekrar gittim evine ama olay aileme yansıyor benim sinir olduğum nokta bu dediğin gibi bebişimiZe zor kavuştuk zaten bunun mutluluğunu yasamak istiyoruz uzak olsun da bizdenMerhaba bence de esinizi dinleyip, kayinvalidenizi oyle kabul edin. Degismez çünkü. Sinir olmamak icin huyunu kabul edini.
Kayinvalidenle mesafeni koy ve ailenle denk getirmemeye calis. Ailene de soyle , dediklerini ciddiye almasınlar.
Kayinvalidenizi unutun ,bebisinize odaklanin
Maalesef canım o mesafeyi nasıl koyacağım onu bilmiyorum mesela o benden sürekli arama bekliyor 2 günde bir ben sonra o sürekli bu şekilde aramamız gerekiyormuş başta yapmaya çalıştım 3 gün olunca laf etti hafta bir aramaya başladım şimdi sadece özel günlerde aramayı düşünüyorum geldiğinde de ne yapmam gerek tam bilmiyorum
Sürekli ağlıyor eşime o da olayları görmediği için ona inanıyor o genelde işte olduğu zamanlar yapıyor ama yinede benim abartmayacağımı bilmesi gerek
Bak bende aynen öyle telefona bile çıkmak istemiyorum özellikle suan hamileyim zaten zor bir hamilelik geçiriyorum kimsenin nazını çekemem dediğin gibi eşim ne yapıyorsa yapsın idare etsinBöyle davranan kadının telefonlarına çıkmam, eşime hesap dahi vermem, otursun annesini o idare etsin bi zahmet
Sen ben misin be kardeşim? Yemin ederim aynen böyle. Saçma sapan şeyler. Kendi ailesi de farkında herkes Bi şekilde eğliyo he diyo geçiyo ben yapamıyorum alışkın değilim böyle saçma sapan şeylere. Burnumdan geliyo ki aynı şehirde bile değiliz. Bi formul bulursan bana da söyle Allah rızası için.Ben mesafeli olduğum halde ağzına her geleni söylüyor eşim ve babası sürekli o öyle idare et artık diyorlar herkes alışmış bunun seviyesiz tavırlarına kimse sesini çıkarmıyor ama ben alışkın değilim hayatımda görmedim onun gibi bir insan
Ben zaten sohbet açmıyorum çünkü anne kelimesi ile başlama zorunluluğu beni yoruyor unuttuğum anda tavır konuşmak içimden gelmiyor genelde son geldiğinde odam da uyudum teyzem gelene kadar idare ettim onun yanında yaptıkları beni çok üzdüsen asla sohbet açmayacaksın , soru sormayacak konuşmayacaksın ,
kendi odanda bireylerle uğraş yanında oturma ,
İnanmıyorum ciddi misin ah bir formül bulsam inanki hemen yazacağımSen ben misin be kardeşim? Yemin ederim aynen böyle. Saçma sapan şeyler. Kendi ailesi de farkında herkes Bi şekilde eğliyo he diyo geçiyo ben yapamıyorum alışkın değilim böyle saçma sapan şeylere. Burnumdan geliyo ki aynı şehirde bile değiliz. Bi formul bulursan bana da söyle Allah rızası için.
Ben öyle anlayamıyorum işte kolay ağlayabilen biri değilim istesemde olmuyor numaradanSen de ağla.
Ara işteyken eşini annen bize küstü üzülüyorum diye ağla
Eşiniz de sizi ezdirmek için efor sarfediyor resmen.
Sorunu kv de aramayınBen öyle anlayamıyorum işte kolay ağlayabilen biri değilim istesemde olmuyor numaradan
Bir de benim düşük riskim için geldi kanamam vardı yatıyordum diyormuş ki ben ona hizmet ettim karşılığında bana surat astı kendi yaptıklarını anlatmıyor tabi
Ya eşimde böyle değildi beni ezdirmez zannediyordum bu son olayda en son annem hasta oldu falan dedi ya hasta olmadığını bile bile herseyi buna bağladı kapattı konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?