- 16 Mart 2019
- 970
- 403
- 103
- Konu Sahibi Derenkaraca
-
tabi ki mesafe koyacaksınız. Eşiniz de üzülüyorsa bir zahmet annesine dur demeyi öğrensin.Merhaba, 3 yıllık evliyim ama en basından beri kaynanamla anlaşamıyorum bana yaptığı saygısızlıkları anlatmakla bitmez ama bu saygısızlık aileme de yansımaya başladı bundan 2 sene önce annemler bize geldi onlarda geldi ilk gün iyiydi 2. Gün surat astı küstü sebebi ne anlayamadık hersey normaldi çünkü annemin yaptığı yemekleri yemedi bişey soruyor cevap vermiyor falan neyse ben yine bişey demedim o zamanlar geçen gün yine bize geldi eşiyle birlikte teyzende gelsin birlikte otururuz ben onu çok seviyorum dedi bende salaklık edip çağırdım en büyük hatam..ona da ilk gün iyi davrandı sonraki gün kahvaltı da teyzem tereyağı yiyecek ay yeme hasta olursun reçel yiyecek şekerimiz var yeme hasta olursun teyzemin şekeri falan yok ama kahvaltı da bir dilim ekmek çıkarıyor hepsini kaldırıyor tamam yeter bunlar diyor neyse ben kalkıp tekrar aldım masaya koydum ekmekleri surat astı küstü yine bişey söylüyorum cevap vermiyor teyzem kahvaltısını yapacak sürekli gözü üstünde yine bişey demedim sonra hastayım ölüyorum demeye başladı tansiyonu ölçtüm 13/8 bak çok yüksek ölüyorum ben demeye başladı dedim yüksek değil şekerini ölçtüm o da normal ama ona da yüksek dedi kendini yerlere attı acile götürttü ertesi gün bu yine devam etti yemek masasına geliyor ooof ölüyoruö diye bağırıyor ne yapacağımı şaşırdım üstelik misafirime de rezil etti ben de son gün artık yüzüne bile bakmak gelmedi içimden neyse sonra eşim götürdü evlerine başka şehirde yaşıyorlar beni şikayet etmiş küstü falan demiş halbuki o benimle küstü kahvaltıya ekmek koyduğum için e benim evim tabikide çıkaracağım sonra birkaç gün geçti hiç bişey yokmuş gibi beni arıyor aşırı iyi konuşuyor şaşırdım eşimde tamam hatasını anladı normal ol diyor sizce ne yapmalıyım ben mesafeli olmak istiyorum artık ama eşim ben üzülüyorum öyle falan diyor
Sürekli ağlıyor eşime o da olayları görmediği için ona inanıyor o genelde işte olduğu zamanlar yapıyor ama yinede benim abartmayacağımı bilmesi gerektabi ki mesafe koyacaksınız. Eşiniz de üzülüyorsa bir zahmet annesine dur demeyi öğrensin.
Aynen öyleAyyyyyyy triplere gel....
Mesafeli olacaksiniz tabi
Memnun olmayani zorla cagirmiyorsunuzki gelmesinler ..
Esinde uzuluyorsa uzulsun amaannn
O uzelecek diye siz bu tripleri cekmek zorunda degilsiniz
Alttan ala ala kendimize ediyoruz ..
eşiniz malesef ana kuzusu. Olayları kendi gözleriyle de görse annesine laf ettirmeyecek. O yüzden bu konuda eşinize tavrınızı net koyup KV ile mesafenizi ayarlamanız lazım. Daha doğum yapacaksınız. O zaman size dünyayı dar eder anne oğulSürekli ağlıyor eşime o da olayları görmediği için ona inanıyor o genelde işte olduğu zamanlar yapıyor ama yinede benim abartmayacağımı bilmesi gerek
Denk geliyor 3 yılda 2 kere sadece 3 günlük denk geldi düşünün küsecek ne olabilir 3 günde ben de aileme karşı mahcup oluyorumHuyunu bildiğiniz halde neden cümbur cemaat kaliyosunuz?
Ailemle en büyük korkumuz doğum zaten acaba neler yapacak diyorlar biz gelmeyelim bende en özel günümde yanımda olmalarını istiyorum tabikideeşiniz malesef ana kuzusu. Olayları kendi gözleriyle de görse annesine laf ettirmeyecek. O yüzden bu konuda eşinize tavrınızı net koyup KV ile mesafenizi ayarlamanız lazım. Daha doğum yapacaksınız. O zaman size dünyayı dar eder anne oğul
Denk geliyor 3 yılda 2 kere sadece 3 günlük denk geldi düşünün küsecek ne olabilir 3 günde ben de aileme karşı mahcup oluyorum
eşim ben üzülüyorum öyle falan diyor
Çok zormuş canım ya bilmiyorum nasıl öğreneceğizAnlıyorum bende yaşadım benzer şeyler. Net kırmızı cizgileriniz olsun. İnsanlar ona göre yaşamayı öğreniyorlar emin olun.
Ailemle en büyük korkumuz doğum zaten acaba neler yapacak diyorlar biz gelmeyelim bende en özel günümde yanımda olmalarını istiyorum tabikide
Ben mesafeli olduğum halde ağzına her geleni söylüyor eşim ve babası sürekli o öyle idare et artık diyorlar herkes alışmış bunun seviyesiz tavırlarına kimse sesini çıkarmıyor ama ben alışkın değilim hayatımda görmedim onun gibi bir insanHer zaman mesafe iyidir mesafeli olun iyi olsa da kötü olsa da .
Mesafeli olunca ağzına geleni söyleyemez ,durur düşünür.
Alışmak zorunda da değilsiniz kayinvalidenin hakaretlerin işitmek için evlenip yuva kurmadiniz nazını oğlu kızı ceksinBen mesafeli olduğum halde ağzına her geleni söylüyor eşim ve babası sürekli o öyle idare et artık diyorlar herkes alışmış bunun seviyesiz tavırlarına kimse sesini çıkarmıyor ama ben alışkın değilim hayatımda görmedim onun gibi bir insan
Annem 2 saatlik o 8 saatlik mesafe de ama annem gelince evime çıldırıyor yada ben gidince Tek kendisi olmak istiyor sorunu ailemi kıskanıyor hepsinden nefret ediyor daha bir kere bile selam söyle yada nasıllar demedi ve annem ona bizim ordan birkaç kere bişey gönderdi bir teşekkür bile etmediumarım annen çok uzakta değildir , gelsin ve evine geri gitsin , çünkü aynı evde bu kv sapıtır ben sana deyim
senın doğurdugun çocugu bile kıskanır bak ben sana söyleyim
Aynen öyle canım bende eşime çok kızdım bu son olayda bizim misafirimize bizim evimizde yemek yedirmedi ya düşünebiliyormusun teyze yesene diyorum tamam yedi ne ye diyorsun hala diyor sanane demiçok üzülüyorsa paşam bir zahmet annesini uyarsın ,
anasının ruh hastalıgını senmi idare edeceksin
Onlardan beklemediği saygıyı benden bekliyor ki asıl çeken benim mesela kızı da oğluda genel olarak mesafeli bir aile öyle sürekli anne anne demiyorlar ama bana gelince sürekli anne diyeceksin bana ben öyle seviyorum diyor sürekli bu konuda laf sokuyor imalarda bulunuyor dayanamıyorum artıkAlışmak zorunda da değilsiniz kayinvalidenin hakaretlerin işitmek için evlenip yuva kurmadiniz nazını oğlu kızı ceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?