Kayınvalidem!

Sorunu kv de aramayın
Eşinize sert bir konuşma yapın
Teması ben senin deli ananı çekmek zorunda değilim. Çok hastaysa bakırköye yatırın. Olsun
Şuan teyzem bizim evde gidince konuşacağım net bir şekilde çünkü sanırım bunun tek yolu eşim ya o düzeltir ki düzelmez de en azından bu derece olmaz yada böyle devam eder bu

Ailemle en büyük korkumuz doğum zaten acaba neler yapacak diyorlar biz gelmeyelim bende en özel günümde yanımda olmalarını istiyorum tabikide
Gelmezlerse seni yer bu KV doğum sonrası. Gelsinler sana destek olsunlar mutlaka. Ömür boyu KV sıkıntı çıkaracak diye senden uzak duracak halleri yok.

Sürekli aramak mı valla içim sıkıldı
Demek şunu anladım
Evkenirken ailelere bakmak lazım
Sonuçta ailelerle evleniyorsun eşinle degil bunu burada öğrendim

Gelmezlerse seni yer bu KV doğum sonrası. Gelsinler sana destek olsunlar mutlaka. Ömür boyu KV sıkıntı çıkaracak diye senden uzak duracak halleri yok.
Aynen canım zaten teyzem görünce şok oldu doğumda ne yapar bu sana dedi ve gelecekler yalnız bırakmayacaklar onura hiç takmayacaklar trip yaparsa da kendi kendine yapar dedi annem biz muhattap olmayız dedi

Sürekli aramak mı valla içim sıkıldı
Demek şunu anladım
Evkenirken ailelere bakmak lazım
Sonuçta ailelerle evleniyorsun eşinle degil bunu burada öğrendim
Çok haklısın canım ama mesela ben evlenmeden önce annesi aşırı iyiydi hiç bişeye karışmıyordu sessiz sakin duruyordu evlendiğim gün değişti beni karşısına aldı kurallarını falan söyledi sürekli arayacaksın sürekli her cümlede anne diyeceksin falan
Ben eşimle 10 yıl sevgili olup evlendim çok severek birbirimizi ama annesinin yaptıkları evliliğimize bile zarar vermeye başladı

Kesinlikle. Lohusa depresyonuna sokar bu seni. Eşin ne tepki verdi bu arada ?
Eşim annesinin normal olmadığını böyle kabul etmem gerektiğini söylüyor bana o benim annem ne yapabilirim o da böyle diyor Benim de normale dönüp yine annesiyle konuşmamı aramamı bekliyormuş o kadar kızıyorumki sonuçta evimizde misafirimizin yanında yaptığı saygısızlık sadece bana değil ona da yapılmış sayılmaz mı

Canım bir de senin eşin ne tepki veriyor yada sen ona nasıl tepki veriyorsun bu eşlere ne yapmak lazım

Kimseyi böyle kabullenmek zorunda değiliz. Şahsen bu hareketi annem yapsa araya mesafe koyarım çünkü. Ben olsam özel gün hariç arayıp sormam , onda da mesafeli olurum. Çünkü siz alttan aldıkça bu kadın azıtacaktır. Ayrıca eşiniz daha sert bir duruş sergileseydi bu olaylar hiç yaşanmazdı. Tek suçlu KV değil.

Aynen bende annem yapsa tepki koyarım mesela annemin hatalarında bile tepki koyuyor konuşuyorum eşim bunu da biliyor ben zaten artık KV geçtim şuan tek sinirim eşime asıl suçlu o dediğin gibi ben alttan almaya çalıştıkça (eşimin tavsiyesiyle tabi) o azıttı
Benim planımda suan özel günler dışında aramamak

Yaptığınız doğru. Siz yapıyorsanız eşiniz de yapabilmeli ama erkekler işte. Hiç gerek yok alttan almaya.

Arkadaşlar bunu da yazmayı unuttum hastayım diye kendini atarken komşusu aradı

Komşusu aradı o anda heralde unuttu numara yaptığını bağırarak gülerek eğlenerek konuştu ve kapattı telefonu

Yaptığınız doğru. Siz yapıyorsanız eşiniz de yapabilmeli ama erkekler işte. Hiç gerek yok alttan almaya.
Eşim annesiyle nasıl olursa olsun ona tavır yapsın demem ama benim haklı olduğumu bilsin arkamda dursun istiyorum bendem beklentisi olmasın annesine Karşı

Eşinde üzülürse üzülsün öncelik kendini düşün. Mesafeni koy bakalım bi daha yapabiliyor mu. Ben o anda kavga ederdim. Bırak kadına karışma yesin yemeğini diye

Eşinde üzülürse üzülsün öncelik kendini düşün. Mesafeni koy bakalım bi daha yapabiliyor mu. Ben o anda kavga ederdim. Bırak kadına karışma yesin yemeğini diye
Bende edecektim zor tuttum çünkü seviyesini biliyorum onun yanında kavga edecek o üzülecek zaten yaşlı kadın teyzem
Ama ona aldırış etmeden ye sen yemeğini falan diye ısrarla söylerim zaten ondan sonra delirdi hasta oldu falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…