- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
- Konu Sahibi Derenkaraca
-
Ben henüz bozanı gormedim. Bastan nasilsa oyle gidiyor. Bastan sıksaydınız keske biraz.Eşimle konuşacağım bu pasifliğini bozmazsa evliliğimiz eskisi gibi olmayacak zaten
Baştan beri söylüyorum tamam haklısın. Diyor sonra yine aynı annesi kanser hastalığı geçirmiş 10 yıl önce sürekli onu söylüyor zaten hasta üzülmesin diyeBen henüz bozanı gormedim. Bastan nasilsa oyle gidiyor. Bastan sıksaydınız keske biraz.
Kadın da kullanıyor bunu. Bende hamileyim ah uh sancı girdi karnıma deBaştan beri söylüyorum tamam haklısın. Diyor sonra yine aynı annesi kanser hastalığı geçirmiş 10 yıl önce sürekli onu söylüyor zaten hasta üzülmesin diye
Bazen cevap veriyorum özellikle telefonda bir kere tartıştım herseyi söyledim birkaç ay sesi çıkmadı korktu sonra yine başladı huyu bu canım o değişmez de ben mesafeli olacağım artık daha fazla mesafe koyacağım arayaSende eşinin yanında onun isrediği gibi eşin olmadığı zaman gayet mesafeli ol.
Bana kalsa eşimi dinlemem mesafemi gayet koyarım. Çat çat cevabını veririm
Bak bende aynen öyle telefona bile çıkmak istemiyorum özellikle suan hamileyim zaten zor bir hamilelik geçiriyorum kimsenin nazını çekemem dediğin gibi eşim ne yapıyorsa yapsın idare etsin
Yaşan değil canım onun yanında karnıma agrılar girdi sinirden öyle olunca da bebeğimizi düşün sinir olma takma diyor geçiyorKadın da kullanıyor bunu. Bende hamileyim ah uh sancı girdi karnıma de
Farklı şehirde olmak güzel ama kötü yanı bu gelince kalıyorlar hemde 1 ay ben çalışmıyorum evdeyim eşim yok okadar bunalıyorum geçmiyor ve 3 yılda 4 kere geldiler bizde 2 kere gittik evlendik daha 20 günlük evliydik eşimi aramışlar biz geliyoruz demişler geldiler hemde 1 ay kaldılar Düşünsene yeni evliyiz dediğin gibi aradığında 1 saat konuşuyor en az hatta 1 saat olunca kapanıyor sonra yine arayıp devam ediyor dizinde benzer bir durummuş sanırım siz mesafelisiniz zatenŞu kayinvalidelerden bıktım inan ki siz haklısınız anlattığına göre.bende anlatiyim.ben kayinvalideme bayramlarda birde ekstra bir kere daha gitsem tamam.yilda iki de o gelir.ama kimse darilmasin yatılı misafir zor en fazla birkacgun olur gidince de iş güç..bence mesafe 3 saati gecmiyorsa sabah gelip geç vakit donmek lazım kalmak nedir..onun dışında haftada bir arar bir saat telefonu kapatmaz şimdi hamileyim haftada ikiye çıkardı kısa kesmiyor konuşmayı bende birşey demiyorum.ben iki yıllık evliyim evinde sadece iki gece kaldım ondada duş filan almadım zaten zoraki kaldım.gir kızım da demedi.. örneğin o bende bir gece de kalsa ben gir dedim girdi ferahladi çıktı.ben açıkçası mesefeli ama saygılı olmak lazım diye düşünüyorum.. burası benim evim.sizin evinizde size karışamaz.numaradan bayilmakta ne fena bir davranış
İşte istediğim bu canım bende istiyorum ki beni muhattap etmesin ama o hep aradan çıkıp siz halledin diyorValla herkesin delisi kendine, benim babam da zor bi insandır ama eşimi muhattap etmiyorum, kayınvalidem de şöyle saçmaladığında hiç dandinlemiyorum, herkes kendi ebeveyniyle ilgilensin bi zahmet
Eşinizle konuştunuz mu ben seninle evlendim ailenle değil dediniz mi burda mesafeyi koyması gereken kişi eşiniz bu konuda onlarla muhattab olması gereken yüz göz olması gereken oOnlardan beklemediği saygıyı benden bekliyor ki asıl çeken benim mesela kızı da oğluda genel olarak mesafeli bir aile öyle sürekli anne anne demiyorlar ama bana gelince sürekli anne diyeceksin bana ben öyle seviyorum diyor sürekli bu konuda laf sokuyor imalarda bulunuyor dayanamıyorum artık
Çok konuştum çok kavga ettik artık arkamda duruyordu ama bu son olayda annemde böyle kötü bi insan değil davranış bozukluğu var idare ediver demeye başladıEşinizle konuştunuz mu ben seninle evlendim ailenle değil dediniz mi burda mesafeyi koyması gereken kişi eşiniz bu konuda onlarla muhattab olması gereken yüz göz olması gereken o
Ne diyeceğini bilmiyorum Allah yardımcınız olsunÇok konuştum çok kavga ettik artık arkamda duruyordu ama bu son olayda annemde böyle kötü bi insan değil davranış bozukluğu var idare ediver demeye başladı
Çok sağol canım bakalım bulacağız bir yolunuNe diyeceğini bilmiyorum Allah yardımcınız olsun
Ay aynısını yaşamışız telefon saat dolar kapanır tekrar arar kulağım basım agriyor o kadar gerek yok kendi oğlu esim bana iteliyor telefonu konusmak zor nede olsa.1 ay fazla degil mi?Bizde aynı sehirde değiliz ama arası çok yakın arabayla 1 buçuk saat trafik olsa 2 saat surmez..ama gelince kalınıyor.bir gece kaldı en son kayinbabamin işi çıkmasa birkacgun kalicakti.bende şuan hamileyim.tamam mutfakta birşeyler hazırlıyor ama yer gök battı banyo wc heryer misafir sonuçta gittiler iş var eşim baktım kimildamiyor benim düşük tehlikem var yapıyorum Allah kahretsin dedim sesimi yükselttim kalktı yaptı az sonra yapacakmış yok öyle birşey.valla kayinbabama Allah uzun omur versin yoksa gelir bir ay kalir ama musade etmem bavulu toplar anneme giderim inan ki 1 haftaya kadar bile tahammül edemem..kendi ailemde kalmaz gelir gider bitti..Farklı şehirde olmak güzel ama kötü yanı bu gelince kalıyorlar hemde 1 ay ben çalışmıyorum evdeyim eşim yok okadar bunalıyorum geçmiyor ve 3 yılda 4 kere geldiler bizde 2 kere gittik evlendik daha 20 günlük evliydik eşimi aramışlar biz geliyoruz demişler geldiler hemde 1 ay kaldılar Düşünsene yeni evliyiz dediğin gibi aradığında 1 saat konuşuyor en az hatta 1 saat olunca kapanıyor sonra yine arayıp devam ediyor dizinde benzer bir durummuş sanırım siz mesafelisiniz zaten
kayınvalıdeniz gerçekten hasta gbi duruyor. bipolar bozulukta görülen durumlar gibi. eşiniz de üzülebilir bu gayt dogal zamanla mesafeli oluşunuza alışacaktır.Merhaba, 3 yıllık evliyim ama en basından beri kaynanamla anlaşamıyorum bana yaptığı saygısızlıkları anlatmakla bitmez ama bu saygısızlık aileme de yansımaya başladı bundan 2 sene önce annemler bize geldi onlarda geldi ilk gün iyiydi 2. Gün surat astı küstü sebebi ne anlayamadık hersey normaldi çünkü annemin yaptığı yemekleri yemedi bişey soruyor cevap vermiyor falan neyse ben yine bişey demedim o zamanlar geçen gün yine bize geldi eşiyle birlikte teyzende gelsin birlikte otururuz ben onu çok seviyorum dedi bende salaklık edip çağırdım en büyük hatam..ona da ilk gün iyi davrandı sonraki gün kahvaltı da teyzem tereyağı yiyecek ay yeme hasta olursun reçel yiyecek şekerimiz var yeme hasta olursun teyzemin şekeri falan yok ama kahvaltı da bir dilim ekmek çıkarıyor hepsini kaldırıyor tamam yeter bunlar diyor neyse ben kalkıp tekrar aldım masaya koydum ekmekleri surat astı küstü yine bişey söylüyorum cevap vermiyor teyzem kahvaltısını yapacak sürekli gözü üstünde yine bişey demedim sonra hastayım ölüyorum demeye başladı tansiyonu ölçtüm 13/8 bak çok yüksek ölüyorum ben demeye başladı dedim yüksek değil şekerini ölçtüm o da normal ama ona da yüksek dedi kendini yerlere attı acile götürttü ertesi gün bu yine devam etti yemek masasına geliyor ooof ölüyoruö diye bağırıyor ne yapacağımı şaşırdım üstelik misafirime de rezil etti ben de son gün artık yüzüne bile bakmak gelmedi içimden neyse sonra eşim götürdü evlerine başka şehirde yaşıyorlar beni şikayet etmiş küstü falan demiş halbuki o benimle küstü kahvaltıya ekmek koyduğum için e benim evim tabikide çıkaracağım sonra birkaç gün geçti hiç bişey yokmuş gibi beni arıyor aşırı iyi konuşuyor şaşırdım eşimde tamam hatasını anladı normal ol diyor sizce ne yapmalıyım ben mesafeli olmak istiyorum artık ama eşim ben üzülüyorum öyle falan diyor
Aynı canım bu da bana bakmaya geldi evi pislik içinde bıraktı gitti benimde düşğk tehlikem var neyseki teyzem yaptı oda yaşlı çok yorulmasını istemiyorumAy aynısını yaşamışız telefon saat dolar kapanır tekrar arar kulağım basım agriyor o kadar gerek yok kendi oğlu esim bana iteliyor telefonu konusmak zor nede olsa.1 ay fazla degil mi?Bizde aynı sehirde değiliz ama arası çok yakın arabayla 1 buçuk saat trafik olsa 2 saat surmez..ama gelince kalınıyor.bir gece kaldı en son kayinbabamin işi çıkmasa birkacgun kalicakti.bende şuan hamileyim.tamam mutfakta birşeyler hazırlıyor ama yer gök battı banyo wc heryer misafir sonuçta gittiler iş var eşim baktım kimildamiyor benim düşük tehlikem var yapıyorum Allah kahretsin dedim sesimi yükselttim kalktı yaptı az sonra yapacakmış yok öyle birşey.valla kayinbabama Allah uzun omur versin yoksa gelir bir ay kalir ama musade etmem bavulu toplar anneme giderim inan ki 1 haftaya kadar bile tahammül edemem..kendi ailemde kalmaz gelir gider bitti..
Olabilir tam bipolar gibikayınvalıdeniz gerçekten hasta gbi duruyor. bipolar bozulukta görülen durumlar gibi. eşiniz de üzülebilir bu gayt dogal zamanla mesafeli oluşunuza alışacaktır.
Silahı da hazırmış kadının. Yillarca hastalıklarıyla manipüle edip işini boyle yaptirdiysa yine oyle yaptırıyordur.Baştan beri söylüyorum tamam haklısın. Diyor sonra yine aynı annesi kanser hastalığı geçirmiş 10 yıl önce sürekli onu söylüyor zaten hasta üzülmesin diye
Aynen canım bende onu bekliyordum sonuçta benimde düşük riskim var daha önce bir bebeğimi kaybettim psikolojik olarak zaten kötüydüm ne hakkı var beni üzmeye bir de bana bakmaya gelmişSilahı da hazırmış kadının. Yillarca hastalıklarıyla manipüle edip işini boyle yaptirdiysa yine oyle yaptırıyordur.
Esinizin taman haklisin demesi degil, anne bunu yapmayacaksin. Deren benim karim. Onu üzmeye hakkın yok buna izin vermem diyecekti.
Haklisin demekle olmuyor. Tepenize çıkartmış annecigini.
Sofradan ekmek sepetini kaldırmak ne demek ya? Hadsizliğin bu kadarını hic duymamistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?