- 17 Ekim 2022
- 22
- 15
- 18
- 31
- Konu Sahibi serdengectii
-
Midem ağrımıyor dediniz mi? Dediyseniz ne tepki verdi? Belki bir yerden yanlış bilgi almıştır. Kötü niyetli olmayabilir.merhba kayınvalidem evime geldi ve mutfaga gittim arkamdan gelip beni çagırdı salona oturduk ve sana bir ot getirdim dedi midene iyi gelir dedi ama benim midem agrımıyordu ben korktum ve otu yemedim sonra yerim dedim.Bu ot masum mu sizce.Eşim annem seni kıskanıyır demişti
Eşim annem seni kıskanıyır demişti
sordum kekik dedi kekik bizde var özel bir ot değil ve benim midem ağrımıyor ki.Gizlice verdi kimse yokkenOtun adını sormadın mı?
Kekik surekli kullanilan bi ot ve kokladiginda kekik olup olmadigini anlarsin. İcine sinmiyosa atsordum kekik dedi kekik bizde var özel bir ot değil ve benim midem ağrımıyor ki.Gizlice verdi kimse yokken
dengeyi sağlayamıyor evliliğim iyi gitmiyor zaten.Alttan aldıkça eriyorum sankiEşinizin zekasında bir noksanlık mı var?
Eşine söyle anlat eşine her şeyisordum kekik dedi kekik bizde var özel bir ot değil ve benim midem ağrımıyor ki.Gizlice verdi kimse yokken
hiç yemedim ve nerden aldın anne dedim şu caddedeki göbekten aldım şehir merzindeki göbekte hiç kekik görmedim benKekik surekli kullanilan bi ot ve kokladiginda kekik olup olmadigini anlarsin. İcine sinmiyosa at
İnternetten bakara suresi aç sen ev işini yaparken evde okunsundengeyi sağlayamıyor evliliğim iyi gitmiyor zaten.Alttan aldıkça eriyorum sanki
hersseyden bir anlam çıkarma kadın sana yardım etmeye çalııyor diyor ama hiç içime sinmiyorEşine söyle anlat eşine her şeyi
Sakın saklama
Biraz uzak kal annesinden görüşmehersseyden bir anlam çıkarma kadın sana yardım etmeye çalııyor diyor ama hiç içime sinmiyor
demedimMidem ağrımıyor dediniz mi? Dediyseniz ne tepki verdi? Belki bir yerden yanlış bilgi almıştır. Kötü niyetli olmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?