- 25 Haziran 2018
- 94
- 43
- 88
- 29
- Konu Sahibi Princesssd
-
Öyle bir klişe yapmıyorum aslında yutmadim cevap verdim verdiğim için saygsiz oldumÖncelikle saygı çerçevesinden çıkıp hak ettiği cevabı vereceksiniz. Nasıl yiyip yuttunuz bu hareketleri? Neden tepkinizi anında ortaya koymadınız. Şu eziklik psikolojisinden çıkın artık ya. Aman eşim, huzurum falan klişesi de yapmayın lütfen.
Kadın o kadar akıllı ki onun yanında beni düşünüyor gibi yapıyorEşin napıyor peki bunlar olurken?
Toparlan git annenin babanın evine , annen gitmeden gelmiyorum de. Yok öyle gelip başkasının evine yerleşmek. Kocan adam olsa zaten annesinin yanındaki rollenmelerine inanmaz. Gönder evden bir an önceKadın o kadar akıllı ki onun yanında beni düşünüyor gibi yapıyor
Kendinizi kimseye aşağılatmayın, değerinizi kendiniz belirleyeceksiniz. Yok öyle ben ağzıma geleni sayayım karşımdaki insan evladı sussun otursun, cevabını alınca da kan beynine sıçrıyormuş… Bir de kendinizi yetersiz hissediyormuşsunuz ne için kim için yetersiz? Burası benim evim ben öyle uygun gördüm beğenmeyen kendi evinde dilediği gibi takılabilir demeyi öğrenmeniz lazım yoksa sizi çok üzerler konu sahibi. Eşinize söyleyin hergün hareket yemek, eleştirilmek için evlenmediniz heralde götürsün bıraksın evine.
Kocan o kadar akılsız ki bu numarayı yiyorKadın o kadar akıllı ki onun yanında beni düşünüyor gibi yapıyor
Gitsin ona yerleşsin o zaman. Ne işi varmış o halde sizde? Yemeyin bunları sizi dize getirmek, istediği gibi eğip bükmek için söylüyor.Hakkimi savundugum için inatci her zaman haklı olan ve saygsizi oldum eltim her dediğini yapıyor ve dinliyor o yüzden yanımdayken onun çok saygılı ve iyi biri olduğunu söylüyor
Eltinizde kalsın o zamanHakkimi savundugum için inatci her zaman haklı olan ve saygsizi oldum eltim her dediğini yapıyor ve dinliyor o yüzden yanımdayken onun çok saygılı ve iyi biri olduğunu söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?