Kayınvalidem

Bunlar olurken eşiniz ağzını ayırıp izliyor ve siz hâlâ susuyorsanız, ana oğulu birlikte postalamadıysanız daha çok çekersiniz.
Nişanlıyken neden sustunuz ki? Çok mu önemliydi yani bu adamla evlenmek? Ne geçti şimdi elinize sinir stresten başka?

Birini koca olarak seçtim diye annesinin babasının bilmem nesinin hakaretlerini dinleyemem. O kadar değerli bi erkek yok dünyada.
Eşiniz sizden, sağlığınızdan değerli mi? Gönderin annesini gitsin. Oğlu itiraz ederse kendisi de annesiyle beraber gidebilir.

Uydum akıllı oğlu kendi ne biliyorda kaldı ki size öğretecek, önce anasının ağzını kapatmayı öğrensin, bomba gibi oturmuş kadın evliliğin orta yerine gelsin hakaretler gitsin aşağılamalar.

Nasıl saygı duyabiliyorsanız eş olarak hayret ediyorum, adamın burnunun dibinde karısının gördüğü muameleye gıkı çıkmıyor.

Ne istiyorsun de? Ben de eşimi boşayım ana-oğul birkikte mi yaşamak istiyorsun de

Ama suç annede değil eşinizde, sizin veliniz mi ki ona şikayet etme haddini kendinde görüyor.
Kendi çok her şeyi çok iyi biliyordu da ne işi varmış sizin evde

Ay biraz ağzınızı açın ya.. korkmayın kötü şeyler olmasında
Şu durumdan kötü ne olabilir. Okurken ben sinir oldum

yaprak dökümü cevriye hanım geldi aklıma fikret de hep saygılı konuştu konuştu en son dayanamadı patladı siz de öyle olacaksınız çünkü böyle bi şeye uzun süre katlanılmaz illa bi yerde cevabını vermeniz lazım böyle insanlara. ama kayınvalidenin yaptığı gibi eşiniz yokken yapın

Kesin eşiniz üzülmesin diye sesiniz çıkmıyordur. Eşinizin de şeyinde, umrunda değil. Kadını kocası bile atmış, kurtulmuş, gelip almıyor. Tabi gerçekten kavga ettiler mi, orası bile inandırıcı değil.

Birden patlamayın onun da aradığı o. Her türlü haksız çıkarır böyleleri. Küçük küçük bacağına s.ıçmaya başlayın.

Benim babaannem de arsız bir kadın, canım anam, saftirik anam neler çekti, hala çekiyor. Küçük gelin amcam yokken canına okur, amcamın yanında süt dökmüş kedi. Yaptıkları ortaya çıkacak gibi olunca hemen hasta olur, çoluk çocuk, ev huzuru diye ağlardı. Ha babaanneme de böylesi lazımdı. Yapın siz de yapın anam gibi safoz olmayın. Sonra kendinizi hasta edersiniz.

Son düzenleme:
Siz cok mu kucuksunuz de esiniz size ev isi ogretecek onu anlamadim? Bi de sizin evinize geliyor esiniz ne diyor . Anladigim kadariyla karismiyor yoksa yazardiniz diye dusunuyorum . Esinizin annesini durdurmasi gerekiyor . Siz de ezdirmeyin kendinizi sizden buyuk olmasi size hakaret edebilecegini gostermiyor.

Sırf evlenmek için her hakareti,aşağılamayı yutmuşsunuz.Oğlunada sanada.. ....deyip onurlu bir şekilde gitmek varken bu kaderi siz seçmişsiniz.Kaynana diyor işte -Gururu olsaydı bu laflarmı çekmezdi ,bile bile çekip evlendiğine göre" bir eksiği" var oğlumla evlendi diye düşünüyor.Koca da bostan korkuluğu anasının huyunu bilip susuyor.Bu şarkıyı size ithaf ediyorum Kendim ettim kendim buldum ,gül gibi sarardım soldum,Eyvah!!!!!

Eşinizle net konuçacaksınız."Ya annen bu evden gider ya ben." diyeceksiniz.Benim burnuma kötü kokular geldi.Anladığım kadarıyla kayınvalideniz sınır tanımıyor,eşiniz de sizin arkanızda durmak namına dişe dokunur bir şey yapmıyor.Kayınvalide her kocasıyla kavga ettiğinde,tepesi attığında veya canı sıkıldığında size gelirse de tadından yenmez (!).

Size gelip uzun süreli kalmasına müsaade etmek zorunda değilsiniz. Kavga ettim , oğluma gidiyorum demek sizi saymıyor demek aslında. Kendi evinin devamı gibi görüyor. Bu hissi de ona siz vermişsiniz. Oğlu başka bir ülkede olsaydı mesela eşiyle kavga edince nereye gidecekti? Şu da var baştan sınır koymadığınız için şu anda baş kaldırmanız tepki çekecektir muhtemelen. Hatta ben eşinizin tavrını bile tahmin edebiliyorum.

Bence kayınvalideniz eşi ile bilerek tartıştı ve yanınıza geldi. Çünkü sizi istememiş ve oğluna düşkün. Ayrı kalmaya gönlü razı gelmeyince bir olay çıkarıp bahane ile gelmiş

Kötü biriymisim gibi hissediyorum yetersiz ve ruh sagligimi çökmüş hissediyorum şuan hastalığım da var o kadar stresliyim ki hastalığımı bile unuttum.
Hee kötü birisin
Kendini savunamayıp üzerine kendini sucladığın için kendine en büyük kötülüğü yapan sensin
Artık bu gidişe bir dur demelisin

Sana hakaret eden aşağılayan ve küçümseyen insanı evden kovacaksın.
Yada eşinle beraber kovacaksın.
Yada kıyameti koparıp evi terk edeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…