Kayınvalidem

buna benzer problemler birçok gelin kaynana arasında yaşanıyor.biraz umursamaz olmak da fayda var canım.herşeyi duyma görme
zaten artık sizde uzun kalmıyorlarmış 1 yada 2 hafta dişini sık.hiç kimse için eşinle kötü olma

pembekrizatem konunu okuyunca acaba benmi açmıştım diye düşünmeden edemedim kayınvalidem lohusalığımı urnumdan getirdi doğum yapıp eve geldim ertesi gün uçakla geldi memleketten bende sanıyorumki bana yardıma geldi köyden hasta gelmiş birde ona baktım o halimle bebek ağlıyor odaya dalıp verip şu çocuğu bana ne diye ağlatıyorsunuz deyip bağırmalar anne ben bakkala kadar gidiyorum çocukla ilgilenirsin 5 dk dediğimde üstüme yürüyüp babamın evindenmi getirdin demeler kendi akrabalatından her çocuk görmeye geleni evimde yatılı bırakması ve daha neler neler... of yazarken bile kötü oldum şimdi ya

Nişanlıyken belli etmemiş miydi kendini. Kayınvalidenin söylediği şeyler gerçekten çok seviyesizce. İnşallah mesaj yazma girişimin olumlu sonuç verir. Bu karakterde bir insanla nasıl geçinilir bilemiyorum.

Dediğin gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlısını versin...

Belli etmisti tabi, etmez olur mu.. Kayinvalidem yüzünden nisani bile atmistim dügünden 2-3 hafta önce. O sürecte annemi arayip ayaginizi elinizi öpeyim herkesin icinde affedin bizi diye yalvarmisti. Bundan sonra ne isterseniz yaparim, yeter ki cocuklari ayirmayin cok seviyolar biribirilerini vs.. Esim cok kötü hastalanmis o ara, bende "nasil olsa annesiyle evlenmiyorum" diyerekten afettim ve dügünü yaptik Dügünün ertesi günü basladi ama dislerini göstermeye tekrar..

Amin canim, insallah Allah herkese hakettigi huzuru ve mutlulugu verir..

bu konuda söyleyebileceğim tek şey diğer arkadaşların da değindiği gibi,problemleri yüzyüze konuşun kv ile.içindekileri saygıyı aşmadan çat çat söyle,eşine de anlatma.sen ne kadar yoğurdum beyaz desende annesi yok siyah der ve oğulları hep onları savunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…