Kayınvalidem !!!

Hala sorguluyorsun. Kvnin huyu o huyu. Can çıkar huy çıkmaz derler duymadın mı hiç? O öyle biri, neapacaksın?
Git yakasına yapış "Net ol huleyn" diye Ya gülüyorum kusura bakma lütfen, çok sinir oluyorsun anlıyorum, çünkü benim 2-3 sene önceki halimi andırıyorsun. Bırak ya koca kadın madem, kendisinin halini kendisi düşünsün. Ama farkında değil işte... Sen istediğin kadar dil dök, değişmez. Öyle o. Üstelik sen incinsen tavır yapsan ne olduğunu anlamak için bir büyük gibi oturup konuşmak yerine "Ben naaaptım ya" der çocuk gibi döner o da küsmelere gider, terslenir hım? Var mı böyle huyları?

Sizin kvdeniz nasıl ? bir örnek veriri misiniz mesela...
k.valdemle ilgili konular açmştım göz atabilirsiniz isterseniz.özet geçicek olursam kıskançlık fesatlık ne söyleseniz asla anlamayan sürekli laf sokan birini düşünün ve aynı evde yaşadığınızı.

senin kaynanan benimkinin bir alt versiyonu. benimki demediğini bırakmaz, dedikodu yapar, laf çarpar sonrada tööbee tööbe ben öyle birşey demedim der. CAHİLlerle uğraşmak zor arkadaşım. cahillerden uzak duracaksın. cahillerle muhattap olmayacaksın.

Valla kvdem. Üzüldüğünü anlamazsın,küstüğünü anlamazsın,sevdiğini anlamazsın,sevincini anlamazsın. Böyle bir insan. Duyguları tamamen alınık gibi :/ o yüzden mana veremıyorum o kadar.. :/ tavır yapsam bile,yinede laf atar . Mesela tv de bir sey ızlıyoruzdur. ikimiz varız odada . Ben ona tavırlıyım . Hee bak görüyon muu napıyorlar der bana bakarak mesela.. laf atar yinede. Ama ben hiç sanmıyorum benim ona tavır aldığımı anladığını.. sadece orada sıkıldığımı vs. biliyor. Anlıyor. Ona bağlıyor olablir.

Keşke elimizde olsa kardeşim. Ama değil ki işte :/

Baktın olmuyor ona göre davran
Kimsen olsun olmasın zorla güzellik olmaz
Arkadaş edinmeyi dene
Bende mesela işyerinde tekim, 50 kişiye rağmen. Uymuyorsa uymuyordur yani insanlar birbirine..

Şunu asla unutma ! Sen yalancı, düzenbaz patavatsiz sevimsiz bir kadının oğlusun ama ben seni herseye rağmen seviyorum diyen bir kadını hiç bir eş istemez kavgaya huzursuzluga davetiye kelimelerdir. !!

okadar takılcak bişey yok bence gördüğün zaman idare et aynı evde yaşamıyorsun sonuçta

Şunu asla unutma ! Sen yalancı, düzenbaz patavatsiz sevimsiz bir kadının oğlusun ama ben seni herseye rağmen seviyorum diyen bir kadını hiç bir eş istemez kavgaya huzursuzluga davetiye kelimelerdir. !!
Böyle kelimeler asla sarfetmem zaten !. ne eşime ne de kendi kendime :/

arkadaş oğlu evlenene direk aynı özellikler mi yükleniyor ben anlamıyorum. neden bütün kv.ler aynı? gelinler çeşit çeşit mesela. cadaloz gelin var, alttan alan gelin var, iyi niyetli gelin var, yeri gelince lafını esirgemeyeni var, fesatı, yağcısı... ama kaynanalar hep aynı

Canım esinle uygun bir dille konuş bence yoksa birden patlama yasarsan herşey daha kötü olur

3 haftada bir

bende memleketimden 12 sat uzaktayım ama kayınvalidemle aynı binadayım . çalışan bir bayanım akşam evime gelip üstümü değişir değişmez ona gider yemeğini yaparım bulaşığını yıkarım hafta sonu temizliğinizde yaparım kendisi biraz rahatsız.. Allah razı olsun der sevinir AMAAA...... senin dediğin gibi çok konuşur durmadan laf dalaşına gidiyor düşünmeden konuşur ve kırıcı olur çoğu zaman.. vücudu ne kadar hastaysa çenesi o kadar sağlamdır .. benimde henüz bebeğim yok üstelik uzun zamandır evliyim . hergün bebek muhabbeti dönüyor evde, keşke senin gibi 2-3 haftada bir görüşebilsek .. insanın kendi annesi gibi yok keşke annemle aynı yerde olsaydık kayınvalidem 1 saatte olsa uzakta olsaydı onun söylediklerini hayatta dert etmem ben anneme onu asla kötülemem bana söylediklerini söylemem sonuçta uzakta annem merak eder üzülür ve ayrıca eşimi cok seviyorum o annesine benimle ilgili asla laf ettirmez benimle evlenebilmek için çok sıkıntı çekti o yüzden bende ona sıkıntı vermek istemiyorum.. VELHASIL arada bir görüştüğün kayınvalidenle dinleyici ol ye iç cok sohbet etme evine gel konuştukları onun evinde kalsın sen evine gelince herseyi unut

Aslında çok muhattap değilim . Ama insanın tavır ve davranışları bile kırıcı olur ya. Öyle işte.. :/ bir de 'anne neden böyle yapıyorusn ?'' diye sormak istiyorum. Amaa sonradan boşver yaaa,sorma diyorum. Umursamamaya çalışıyorum yani ,onun gözünde de öyle olmak istiyorm. Umursamaz... zaten konuşurken seni dinlemez hiç. Sen konusurken sureklı ''he he biliyim,anlıyım seni hee,öyle işte,hee'' sürkeli böyle. Ne diyeceğimi unutuyorm ki ://////

Canım esinle uygun bir dille konuş bence yoksa birden patlama yasarsan herşey daha kötü olur
Konuştum tabiki de defalarca. Eşiminde usanmadan dedikleri şunları hep ''annem işte... annem böyle.. kendi kızlarınada öyledir. Annemin cahill halleri çoktur. Öyle kibarlığı olmz. Sıcak değildir derr'' ne diyeyim şimdi ben bu adama ?

Evettt. Çok üzücü bir durum. Ne olursa olsun büyüklere iş çok düşüyor bence. BÜYÜKLER idare etmeyi,görmemeyi ,duymamayı bilicek. Nasihat vericek. gelini ondan cahil,tecrübesiz .. Ama yook kardeşimm ! devir değişti artık. Kaynanalar gelin,gelinlerde kaynana oldu. Gelinler alttan alıyor,idare ediyor,saygı duyuyor sonra neden gençler anti-depresan kullanıyor ! neden boşanmalar oluyor acepppppppppppp

Canım esin annesini kabul ettirme çabasında o zaman. Kayinvalidene söyle o zaman anne bak bu konulardan rahatsız oluyorum diye çok zor bir durum Allah kolaylık versin

Canım esin annesini kabul ettirme çabasında o zaman. Kayinvalidene söyle o zaman anne bak bu konulardan rahatsız oluyorum diye çok zor bir durum Allah kolaylık versin
Onunlada konuşuyorum dedim ya,yukarda. O da sırıtıyor. 'hee ben senin alıngan olduğunu biliyom,ama o anlamda demıyorum onu,eskiden beri agzımıza yapışmıs kelımeler ,öylesine çıkıyo agzımdan,sen yannlıs anlama diyo' savunması bu ! ne diyeym dhaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…