- 19 Temmuz 2016
- 108
- 45
- 98
- 32
- Konu Sahibi kelebek4616
-
Kizlar selam,
Ben henüz 1 bucuk aylik evliyim. Esimin ailesini cana yakin ve sicak buldugum icin Ben onlara hep yakin oldum. Esim annesine Cok deger veriyor ve kiramiyor. Bize hic faydalari olmadi onlardan hic birsey istemedim beni nisanimda kuyumcuya goturduler bilezik almak icin Ben hep en uygununa baktim onlar 4 burma aldi dugunumuzu kinamizi biz yaptik esyalarimizi biz aldik kinada kaynanam yemek verilecek dedi once kocam tamam dedi 1000 tl az para degil Ben masraf olmasin diye herseyden kisarken o parayi vermiycez dedim kocamda dururumumuz yok dedi kaynanam Ben veririm dedi kina gunude kayinbabam yemek parasini dugunde takilan paradan veririrz Demis kocamda Ben karima bunu soylemem dedim kizmis tartismislar nisanimda dahi abiyemi ayakkabimi kendim aldim kuafore kendim gittim hic faydalari olmadi kayinbabam yardim edemiyorum diye uzuluyorum diyormus uzulen insan yemek verdirip parasini dugunde verin der mi. Tabi ki vermedik onlar verdi. Dugun gecesi kaynanamlarda kaldik bizim evimiz havalimanina uzak diye. Balayinda bile aradi ozledim oglum diye. Balayindan geldik esim bugun burda kalalim yarin evimize gideriz dedi o gunde kaldik.2 gunde bir arayip ozledim diyor en son aradi agladi ozledim diye esim araba alcam boyle Olmuyor rahat gidemiyoruz dedi butun altinlarimi bozdurdu araba aldi kendi ustune sigorta borcu cikiyor diye arabayi babasinin ustune yaptirdi. Ve simdi kaynanam surekli ariyor cagiriyor evlerimiz Cok uzak gecen bize gelmek istemisler kocami aramis gel bizi al diye gitti aldi sonra birakti gidip geziyorlar sonra esimi arayip biz surdayiz bizi eve birak biri davet ediyor esimi ariyor bizi oraya gotur diye ben isten ciktim henuz ise baslamadim Maddi sikintimiz var dugun borclarimiz var araba su ile calismiyor ve en onemlisi biz yeni evliyiz cok sinirim bozuluyor kizlar esime gitme goturme de diyemiyorum esim bir pazar gunu izinli onda da hep bizi kahvaltiya cagiriyor sonra bugun suraya buraya gidelim diyor kizlar napicam Ben
valla çok sinir bozucu, yani ilk cümlelerine çok takılmadım da, yemek verilse ne verilmese ne, son yazdıkların can sıkıcı, keşke arabayı almasaymışınız araba onlara yaramış, yeni evli dediğin biraz rahat bırakılır, bence eşinle tatlı dille konuşmayı dene, araba niye kp üzerine yapıldı onuda anlamadım, şimdi hepten göbeğinizi bağlamışsınız
malesef erkekler artık evlendiğini ayrı bir evi yuvasının olduğunu geç idrak ediyor
arabayı senin üzeri alsaydı neden söylemedin bunu?
yemek kız tarafında verilen yemek mi erkek tarafındamı?1000 liraya ne yemeği verildi ayrıca?
eşine hiçbirşey söyleme ama uzak davran mesela bilerek kanepede filan uyuyakal başkalarıyla plan yap sende ona bağlı kalma bu şekilde yanlışını anlayabilir ancak
Otur kocanla konuş ilk önce rahatsız olduğun şeyleri anlat bağırarak çağırarak değil ama baktın olmuyor aile ye mesafeni koy niye böyle yapıyorsun dediklerinde de her şeyi kibarca anlat eşinin ailesine.
Aynen oyle canim benim ustume sigorta borcu var babamin ustune yapcam dedi birsey diyemedim kizsam yanlis anlayacak. Bende ayni seyi dusunuyorum arabayi almamiz iyi olmadi bizim oturdugumuz yer her yere uzak ulasim olan yer degil o yuzden seslenmedim ama simdi de sinirimi bozuyor bize gelecegi zaman bile parasina kiyip taksiye binmiyor gel al geri birak Bu kadar olmaz gecen pazar direk bizi gebzeye gotur dedi esimde bana dedi yanlarinda bise diyemedim gittik gece 2 de donduk esim annemlere girelim biraz oturup gideriz dedi kaynanam illa kalin dedi ben sinirlendim esim anladi yok dedi gece 4 tte evdeydik ve sabah esim ise gitti anlayis sifir
her şeyi anladım da arabayı neden senin üstüne yapmadı
o çıngar orada çıkmalı di
madem onun için sıkıntı imiş ne sigortası ise bu
ne alaka araba ve sigorta onu da anlamadım
trafik sigortasına iki kuruş kar mı edecek yani
aileleri gelin gidin talebi hep olur
ona göre cevabınız olacak
eşinizi hep evde meşgul edecek ya da dışarı gezme ayarlayacaksınız
erkekler geç alışırlar ama kolay da bırakamazlar
ev ortamındaki rahata alışırsa kolay kolay gitmez annesine vs
Kizlar selam,
Ben henüz 1 bucuk aylik evliyim. Esimin ailesini cana yakin ve sicak buldugum icin Ben onlara hep yakin oldum. Esim annesine Cok deger veriyor ve kiramiyor. Bize hic faydalari olmadi onlardan hic birsey istemedim beni nisanimda kuyumcuya goturduler bilezik almak icin Ben hep en uygununa baktim onlar 4 burma aldi dugunumuzu kinamizi biz yaptik esyalarimizi biz aldik kinada kaynanam yemek verilecek dedi once kocam tamam dedi 1000 tl az para degil Ben masraf olmasin diye herseyden kisarken o parayi vermiycez dedim kocamda dururumumuz yok dedi kaynanam Ben veririm dedi kina gunude kayinbabam yemek parasini dugunde takilan paradan veririrz Demis kocamda Ben karima bunu soylemem dedim kizmis tartismislar nisanimda dahi abiyemi ayakkabimi kendim aldim kuafore kendim gittim hic faydalari olmadi kayinbabam yardim edemiyorum diye uzuluyorum diyormus uzulen insan yemek verdirip parasini dugunde verin der mi. Tabi ki vermedik onlar verdi. Dugun gecesi kaynanamlarda kaldik bizim evimiz havalimanina uzak diye. Balayinda bile aradi ozledim oglum diye. Balayindan geldik esim bugun burda kalalim yarin evimize gideriz dedi o gunde kaldik.2 gunde bir arayip ozledim diyor en son aradi agladi ozledim diye esim araba alcam boyle Olmuyor rahat gidemiyoruz dedi butun altinlarimi bozdurdu araba aldi kendi ustune sigorta borcu cikiyor diye arabayi babasinin ustune yaptirdi. Ve simdi kaynanam surekli ariyor cagiriyor evlerimiz Cok uzak gecen bize gelmek istemisler kocami aramis gel bizi al diye gitti aldi sonra birakti gidip geziyorlar sonra esimi arayip biz surdayiz bizi eve birak biri davet ediyor esimi ariyor bizi oraya gotur diye ben isten ciktim henuz ise baslamadim Maddi sikintimiz var dugun borclarimiz var araba su ile calismiyor ve en onemlisi biz yeni evliyiz cok sinirim bozuluyor kizlar esime gitme goturme de diyemiyorum esim bir pazar gunu izinli onda da hep bizi kahvaltiya cagiriyor sonra bugun suraya buraya gidelim diyor kizlar napicam Ben
yolunuzun üstümü kayınvalidenler.o zaman gülerek gayet neşeli hayatım ya benim acil bakmam lazım olan bir şey vardı sen git ben arkadan geleyim hem bekletmeyelim yazık özlüyorlar de git kafana göre takılAynen 1000 tl dediklerinde cok sok oldum canim bizde kinada yemek verilmez ama kayinvalidemlerin adetinde yemek verilirmis verilecek ben yapcam dedi sonra bize yikmaya kalkti 800 kisilik yemek yaptirdi ve yenmedi hepsi cope gitti. Plan da yapsam oraya ugrayip oyle gidelim diyor esimi kiramiyorum ama artik tahamulum de kalmadi
demelisin canim annemi ozledim beni gotur sonra sa beni almaya gel annesi babasi ogullarini dusunuyorlar mi hayir sende empati yapmasi icin yasatmalisin bunlari ki senin en dogal hakkin annene arabanizla goturmesi biraz ses ver..Canim inan bende Cok sinirlendim ama aradi daha once ki arabasinda kaza yaptigi icin 1800 sigorta cikiyor babamin ustune 1200 babamin ustune yapcam dedi sok oldum bise diyemedim emrivaki yapti sonra Cok pisman oldum keske tartissaydim diye ve en Cok sinirimi bozanda Her yerde dugunlerini yaptim arabalarini aldim demesi esim cok ustume duser beni 10 yil bekledi evlendik hic pisman da degilim ama ailesi artik benim ruh saglimi bozuyor ki benim annem babam ayri Ben hic beni anneme gotur demiyorum karisi olarak ama annesi surekli bizi gotur getir diyor
ben mi kotu dusunuyorum bilmiyorum ama hic yaparlarmi gelinin ustune araba.bi sorun oldugunda arabayi vermeyiz dicekler.
bunu konuş
girmek zorunluluğu yok
ben eşimle yıllarca evli kaldıktan sonra bunu öğrenmesini ancak sağlamıştım
yani o ağız ucu ile davettir neden giresin
bir de zaten tüm gün birlikte olduğun insanla biraz daha otursan ne olur oturmasan ne olur
bir seferinde anahtar almaya birisine gitti 2 saatte döndü
neymiş geç içeri demişler geçme
sen eve bile uğramadan anahtar almaya gitmişsin al kapıdan ve çık gideceğin yere git
bunları yavaş yavaş anlatacaksın
akşama da her gün planın olsun
yani ile de dışarısı güzel yemek vs değil
tv dizisi tv de film vs de olabilir
o filmi oku öğren yüzyıldır istiyormuş gibi eşine anlat heveslendir ve akşam o film dışında bir alternatif olamaz giib davran
yavaş yavaş alışır ev hayatına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?