Kayinvalidem

Benim eşim de Zaman'ında benim trafik cezam var deyip babasının üstüne yapmıştı arabayı. Ben de saf saf inanmıştım. Ama sormadan yapıyorlar bu işi. Oldu bitti oluyor.

Canim daha cok yeni evlisin oglunu kiskaniyor kadin benimde basima bu anlattiklarindan daha beterleri geldi seninki yine balayinda aramis ben balayina kaynanamla gittim borc dedigin sey odenir dugunde yapilanlarida at bi kenara artik olan olmus sana tecrubelerime dayanaraktan verecegim tek tavsiye kv.kp ne kadar kotu olursa olsun esine kotuleme sen onlarin sana yaptigi haksizliklari anlatip esinle kavga edesen emin ol hakliyken haksiz duruma dusersin insan bazen dayanamiyor ama ileryen zamanlarda emin ol esin herseyi gorur

A
Benim eşim de Zaman'ında benim trafik cezam var deyip babasının üstüne yapmıştı arabayı. Ben de saf saf inanmıştım. Ama sormadan yapıyorlar bu işi. Oldu bitti oluyor.

Ah canim bak sende ayni seyi yasamissin ve Ben simdi sigorta sirketini aradim sordum ceza sahsa ait es ustune cikmaz ustune olacak ilk aracsa cok cüzi rakam oynar dediler

A

Ah canim bak sende ayni seyi yasamissin ve Ben simdi sigorta sirketini aradim sordum ceza sahsa ait es ustune cikmaz ustune olacak ilk aracsa cok cüzi rakam oynar dediler

Aynen öyle. Benimkinin de babası istemişti arabayı. Hatta arabayı satıp kendimize araba alınca epey bir süre bana da alın demişti.

Eşinle konuş bence sonuçta o senin kocan boşuna evlenmediniz seni mutlu etmek zorunda sen sesini çıkarmadıkça eşin rahatsız olduğunu nerden anlıcak ki . Sen kocanla da dertlesmiceksen kimle dertleşcen kv kp söyleyemiyeceğine göre eşine uygun dille anlat rahatsız olduğunu dile getirmelisin bence .

Arabayı sıfır almadıysanız sattır.Kendi kullanabileceğin bir model al ve tabii senin üzerine olsun.O kadarını eşine söyle artık,benim altınlarım olduğuna göre benim hakkım diyebilirsin.

canım yasadıklarını okuyunca kendı yasaklarımın aynısını gordum bnde 2.5 senelık evlıyım dugunumde aynı seylerı bnde yasadım esımın aılesınınde bır gram destek gormedık maddı olarak kendımız borc harc evlendık ödedık borclarımızı ama senın ıyı yanın kv ayrı yasamak kv oglunu ya cok sevıyo yada senden kıskanıyo bunu bıraz hıssedersın gıbıme gelıyo tabı zoruna gıder esının hep onları cıkarını dusunmesı ama bak ben bunları yasarken hep hep kavgayla sert dılle esıme soyledım soyle boyle bıe oluyo dıe sende bıraz kurnaz ol onlar uyanıklık yapıosa sende kadınlıgını kullan (anlamısındır bıraz)cunku boyle anacı kocalar zor hızaya gelıyo sen basarabıldınmı dersn hala ugrasıyorum cunku benım esım tam bır annecı güzel tatlı dılle konus bn suan bu takdıgı uyguluyorum onlar uyanıksa bnde yapıorum uyanıklık ezdırme kendını hem cok yenı evlısın bıraz daha gözlemle aynı seyler uzun vadade devam edıyosa hakkını ezdırme bnce

Arabayi neden babasinin ustune yapti ki. En kısa zaman da eşini al karsina konus. Ben sustum simdiye kadar hep uzulen oldum. Esinle acik acik konus

Ayyy Bayılazaam! Okurken bunaldım yemin ederim.
Gerçi benim evliliğimin ilk dönemleri de öyle geçti. ama ben sonra kocamı kendime alıştırdım
Baktım kv her çağırdığında gidiyoruz. Sonraki çağırdıklarında eşimi oyaladım.
Kadınlığını kullan, her zaman kazanırsın demişti bir teyze zamanında bana...

babasının ustune yapana kadar senın ustune nıye yapmamıs arabayı acaba ?
bu konuda denılecek cok sey varda malesef olan yıne sıze oluyor
boyle adamlarla evlenmek zorunda degılsınız kızlar ya
bırakın boyle adamlar ve aılesı mürvet goremesınler gozunuzu sevım

Kızlar kimsenin günahına girmek istemem ama ben yanlış hatırlamıyorsam bu konu başkasına aitti ve bugün üye olan biri tarafında mı açılmılş ben mi yanlış gördüm. Bu konuyu daha önce okumuştum. Kusura bakmayın

Artik oyle yapacagim canim yoksa daha kotuye gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…