Kayinvalidem

izin vermicektin buna daha 2 aylik evli degilken bile bu kadar ses cikaramiyorsan ileri zamanlarda iyice susarsin.keske ev icin birikim yapsaydiniz da bozdurmasaydin.olmadi adina olsaydi oda zordu ama.esinin gozunun acilmasini sagla gerci yanlis anliyorlar ailem ya ondan oyle konusuyorsunuz derler ama oyle olmadigini anlat gelis gidislerde benzinini istesin onlardan kolay mi yuva kurmak hep masraf hep masraf cagirdiklarinda isim var desin oyle oyle azalt

Aynen oyle canim yine huzurum yok esimin gozunu boyuyorlar soruyorlar oglum biseye ihtiyacin var mi diye esim zaten olse soylemez bunu Cok Iyi biliyorlar

Ah canim esim hayatta kabul etmez ki o konularda cok hassastir benzin parasini kesinlikle istemez zaten susarak kendime zarar veriyorum kimseye bisey Olmuyor

Eşine gitme götürme de uygun bir dille.Biz evlendik aile olduk de.Demiyorsan yapacak birşey yk.

Daha çok yenisiniz. Bas basa olmanız gerekirken böyle olmanız cok sinir bozucu. Bu konuyu esinle konusup baştan tavrını koymalısın. Ailesini esine kötüleme sakın. Onunla vakit gecirmek istediğini söyle

offff bir yapışkan erkek annesi daha
kardeşim özleyeceksen evlendirmeyeceksin ya bu kadar basit
siz sessiz kalın bi süre eşinizin bu davranıslarına,bakalım kendısı bıkıp sıkılacak mı onlardan

bir de düğün takıları ile babasının uzerıne araba almasına neden musade ettınız
sizin üzerinize alınsaydı madem borc cıkıyıor ise?

arabayı babasının üstünde alması tam bir skandal.
altın sizin para sizin kendi üstüne alamayınca aklına babasının gelmesi tam bir kavga sebebi.

çok pasif kalıyorsunuz ilişkide. acilen kendinizi toparlayın yoksa çok ezilirsiniz.
annesi özledim vs dediğinde eşine bende özlüyorum snei göremiyorum başbaşa kalmak istiyorum falan deyin.

Benim altinlarimla araba alicak esim ben kullanmicam ve ben gezmicem ve birakicam annesinin şoförü olsun oldu cnm safmissin ya ben olsam bırakmaz dim şahsen eşiniz daha sizin aile olduğumuzu anlamamış galiba

Öbür konular gereksiz di ve kaynanam bana su bile vermezken sizinki kahvaltı ya çağırıyor size göre gereksiz olabilir tabi haklısınız ama o arabayı allllllll

Esin bastan taviz wermis
Arkasida gelmis tabi
Kayinvalidenler cosmusda cosmus masallh
Esin dur demezse daha cok cekersin
kardes
Yani is esinde bitiyo

Canim o konu benide Cok rahatsiz ediyor direk aklina babasi gelmesi beni Cok rahatsiz etti ama o an o sok ile bise diyemeyince tekrar konusunu acamadim simdi icim icimi yiyor ama konusunu acarsam üstünden zaman gecti diye cekiniyorum

Mutlu mutlu otururken rahat battı
gireyim dedim şu bdv ye girdim ve şiştim yani...

yüzsüz insanlar.. arabayı sattır...

Canim o konu benide Cok rahatsiz ediyor direk aklina babasi gelmesi beni Cok rahatsiz etti ama o an o sok ile bise diyemeyince tekrar konusunu acamadim simdi icim icimi yiyor ama konusunu acarsam üstünden zaman gecti diye cekiniyorum
Yanlış yapiyosun o seni bastirmasin sen onu bastir benimde esim altinlarla araba alalım diyor bana kullanmayı öğret diyorum ehliyet alim birlikte gider araba alırız benim ustume olur diyorum susuyor niye kendine yediremiyor karısının üstüne araba alicak kimsede bisi demicek oldu valla bir tane yüzük bile sattirmadim daha 1.5 yildir evliyim ceyizden başka biside almadım herşeyi onlar yaptı esim zamanında az çalışmadı onlara valla yedirmem ben sana kalmış

Al karşına şöyle sustukca aman naparsam nasıl olsa bisi demiyor kafası yaratma bence

Aynen katılıyorum.
Size takılan altınlarla alınan araba eş dururken neden kayınpederin üzerine yapılıyor?
Şimdi satalım deseniz,muhtemelen satamayacaksınız. Hem eşiniz hemde kayınpederiniz yanaşmayacak. Sizin üzerinize olsaydi,masrafına yetemiyoruz satıyoruz der çıkardınız işin içinden.
Baştan kabul etmemeliydiniz araba konusunu konu sahibi. Satmaya ikna etmeye çalışın eşinizi.

Kizlar peki sigorta borcu esin ustune yapilacagi zaman Es oldugu icin yine yüklümü cikiyor bilginiz var mi

Bu kadar olaya sessiz kalıp izlemişsiniz altınlarınızı arabaya vermişsiniz ve kayınpederin üzerine yapılmış şimdi rahatsız olmaya başlamışsınız keşke o zamandan önleminizi alsaydınız sanırım bu durum değişmeyecek üzgünüm Eşinizi ufaktan çekmeye çalışın beraber planlar yapın sürekli ailesi çağırdığında bir plan olsun kafanızda yeni evliyiz senine beraber zaman geçirmek istiyorum diye vurgulayın sürekli ailesine de yoruluyoruz falan diye uydurursanız belki biraz mesafe koyarlar ama her zamanki gibi iş eşinizde bitiyor

Düğünden öncekiler sorun değil. Onu kendiniz yapmalısınız zaten, ama araba olayı çok saçma. Onlar ohhh ayağımız yerden kesildi diye düşünüyorlar herhalde. Benzini de geçtim ben olsam evladıma acırım. O ne öyle şöför gibi.

Sende söyleyeceksin onunki anne de seninki nedir sen istemez sessiz kalırsan daha çok yüz bulurlar eş bile olsa herkes yerini bilecek k.bakma da taviz taviz doğurur o altınlar senin mehirindi emir kipiyle arabayı baba üstüne yapmak şahsen art niyet ararım üç kuruş için yapılan bu oyunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…