- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.077
- 333
- Konu Sahibi okyanusunkalbiben
-
gursaksiz ne demekÇalışıyorum ve kızıma babannesi bakıyor pek istekli değil ama mecburiyetten baktı oglunun ısrarına dayanamayıp her neyse sağolsun bakıyor yüz bakıcıdan iyidir yine ona diyecek bi lafım yok lakin şöyle bi durum var ki devamlı bi sinir halinde çocuğuma sürekli kızıyor akşamda yapma dediği şeyi inatla yaptı bizim kız çocukların genel huyu bu da ne gursaksız bi çocuk dedi ama devamlı der bunu benimde artık canım sıkılıyor tabi ki üç çocuk büyüttüm bunun gibisini görmedim falan dedi bende eskiden dışarda oynuyorlardı demek istedim ama o yanlış anladı sen mi büyüttün ki dedim dışarda oynuyorlardı yorulunca eve geliyorlardı dememe kalmadı yok ben büyütmedim belediye büyüttü benimkileri dedi hasbinallah dedim içimden neyse bunun gibi çocuk yok dedi çocuk napabilirm ki 20 yaşında değil ki gursaksız olsun anlamıyor henüz öyle deme zoruma gidiyor dedim diğer torunlarına desen ki demiyor diyemiyor onlarında annesi babası alınır dedim canım sıkıldı paylaşmak istedim sizinle siz napardınız bu durumda. sadece gursaksız falan dese iyi b..knu yiyim yapma falan diyo eşime dedim ben desem yanlış anlar bu çocuk yarın öbürgün okula gidece öyle şeyler demesin öğrenir dedim falan filan böyle işte...
Gursaksiz kelimesini kaynanan yüzsüz anlaminda kullaniyor bence çılgın kaynana.
çocuğunuz 4 yaşındaymış yaaaa ben bebek sandımcanım insanların yaşantısını bilmediğiniz için böyle yorum yapmak kolay ben hayatımı anlatsam emin olun hak vereceksiniz ben kimseye laf yetiştirmek peşinde değilim
Çalışıyorum ve kızıma babannesi bakıyor pek istekli değil ama mecburiyetten baktı oglunun ısrarına dayanamayıp her neyse sağolsun bakıyor yüz bakıcıdan iyidir yine ona diyecek bi lafım yok lakin şöyle bi durum var ki devamlı bi sinir halinde çocuğuma sürekli kızıyor akşamda yapma dediği şeyi inatla yaptı bizim kız çocukların genel huyu bu da ne gursaksız bi çocuk dedi ama devamlı der bunu benimde artık canım sıkılıyor tabi ki üç çocuk büyüttüm bunun gibisini görmedim falan dedi bende eskiden dışarda oynuyorlardı demek istedim ama o yanlış anladı sen mi büyüttün ki dedim dışarda oynuyorlardı yorulunca eve geliyorlardı dememe kalmadı yok ben büyütmedim belediye büyüttü benimkileri dedi hasbinallah dedim içimden neyse bunun gibi çocuk yok dedi çocuk napabilirm ki 20 yaşında değil ki gursaksız olsun anlamıyor henüz öyle deme zoruma gidiyor dedim diğer torunlarına desen ki demiyor diyemiyor onlarında annesi babası alınır dedim canım sıkıldı paylaşmak istedim sizinle siz napardınız bu durumda. sadece gursaksız falan dese iyi b..knu yiyim yapma falan diyo eşime dedim ben desem yanlış anlar bu çocuk yarın öbürgün okula gidece öyle şeyler demesin öğrenir dedim falan filan böyle işte...
Yasli basli kadin iyi bakiyor yine. O insanlar colugunu cocugunu buyutuyorlar evlendiriyorlar tam rahat edecegim derken hopp bebek geliyor belki kadin bakamiycamda diyememistir. Guzel bir dille anlatsaniz anne kotu kelimeler kullanmasan cocukta ogrenmesin deseniz. Butun gun o yastayken kucuk bir cocukla ugrasmak gercekten zordur. Emin olun ki bisi olsa en cok uzulecek olanda kendisidir. Torun baldan tatli evlatran daha kiymetli derler. Takmayin kafaniza uzulmeyin. Duzgun bir sekilde buyutmek istiyorsunuz anliyorum sizi.Çalışıyorum ve kızıma babannesi bakıyor pek istekli değil ama mecburiyetten baktı oglunun ısrarına dayanamayıp her neyse sağolsun bakıyor yüz bakıcıdan iyidir yine ona diyecek bi lafım yok lakin şöyle bi durum var ki devamlı bi sinir halinde çocuğuma sürekli kızıyor akşamda yapma dediği şeyi inatla yaptı bizim kız çocukların genel huyu bu da ne gursaksız bi çocuk dedi ama devamlı der bunu benimde artık canım sıkılıyor tabi ki üç çocuk büyüttüm bunun gibisini görmedim falan dedi bende eskiden dışarda oynuyorlardı demek istedim ama o yanlış anladı sen mi büyüttün ki dedim dışarda oynuyorlardı yorulunca eve geliyorlardı dememe kalmadı yok ben büyütmedim belediye büyüttü benimkileri dedi hasbinallah dedim içimden neyse bunun gibi çocuk yok dedi çocuk napabilirm ki 20 yaşında değil ki gursaksız olsun anlamıyor henüz öyle deme zoruma gidiyor dedim diğer torunlarına desen ki demiyor diyemiyor onlarında annesi babası alınır dedim canım sıkıldı paylaşmak istedim sizinle siz napardınız bu durumda. sadece gursaksız falan dese iyi b..knu yiyim yapma falan diyo eşime dedim ben desem yanlış anlar bu çocuk yarın öbürgün okula gidece öyle şeyler demesin öğrenir dedim falan filan böyle işte...
Valla cocugu kazanmasini biliyorsan bakmasinida biliceksin kardesim. Ya otur kendin bak ya da bakici/kreş.
Benimde gorumcemin ikizleri var hanfendi evde oturduğu halde bikmis bunalima girmismis 2 cocukla. Surekli ya bana yada kaynanasina şutluyo cocuklari evde temizlik yapicam bahanesine.
He bi de hanfendinin istedigi gibi bakilacak cocuklara. Organik besliceksin yaramazlik yapicak evi basimiza yikicak sesini yukseltmiceksin. Oldu da cocuk düştü aaaa cocugumu dusurmus dogru bakmamis falan.
He tabi sabahtan aksam cocuklari çek bide aksam yemegine isten kocasida gelsin gecinmeyi bi guzel yikip bize aksam yatmaya gecsinler sadece evlerine.
Ya sinir oluyorum bu tip kadinlara. Yaparken ucundan biz tutmadik bakin cocuklariniza. Bıktırmayın insanlari ya. Akrabayiz kötü olmayalim diyoruz iyi niueti suistimal ediyorsunuz.
Kv'nin yerinde ben olsam bu yasimdan sonra cocukla ugrasamam derim bakmam sahsen. Resmen dayatiyorsunuz cocugu kadına bunalip laf ettigi zamanda bak bak laf ediyo diyorsunuz. Valla KV'niz sonuna kadar hakli.
Yasli basli kadin iyi bakiyor yine. O insanlar colugunu cocugunu buyutuyorlar evlendiriyorlar tam rahat edecegim derken hopp bebek geliyor belki kadin bakamiycamda diyememistir. Guzel bir dille anlatsaniz anne kotu kelimeler kullanmasan cocukta ogrenmesin deseniz. Butun gun o yastayken kucuk bir cocukla ugrasmak gercekten zordur. Emin olun ki bisi olsa en cok uzulecek olanda kendisidir. Torun baldan tatli evlatran daha kiymetli derler. Takmayin kafaniza uzulmeyin. Duzgun bir sekilde buyutmek istiyorsunuz anliyorum sizi.
önceden kim bakıyordu?2 haftadır bakıyor ve haftada 3 gün canım Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin canı kanı diye zaten dedik geçici süreliğine baksın ama sabır yok işte kv kendide diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?