- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
- Konu Sahibi okyanusunkalbiben
-
Kv lerin ağzı bozuk olanı da ayrı bir dert. Benim kv de aynı şekilde. Çok daha pis küfürler. Güya benim bebeğimin ağzından küfür ediyor şaka yaptığını düşünüyor. 2 kere yaptı bunu tepkimi verdim. Uzun zamandır da böyle bir hareketini görmedim.
İnsanın çocuğuna bir başkası kızdığı zaman insanın zoruna gidiyor. Kendi annen bile sesini yükseltse bir kötü oluyor insan. Eğer bu seni çok rahatsız ediyorsa kv ne bırakma..
Zor ya. Allah size sabir versin.2 haftadır bakıyor ve haftada 3 gün canım Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin canı kanı diye zaten dedik geçici süreliğine baksın ama sabır yok işte kv kendide diyor
ağzı bozuk evet ve yeni yeni düzeliyor diye diye evladımı kucağına almazdı 2 yıl nişanlı kaldım bi gün aramadılar lohusa oldum ikinci gün gelip benden yemek beklediler bila bila bila burda empati kurup anlamayanlara lafım nedense eleştirmek çok kolay insanları
siz ve sizin gibi insanların tam okumadan ön yargılı bi şekilde davranmasını haksız bulmuyorum yaşananları bilmediğiniz için haklısınız ben anlattım iki haftadır bakıyor zaten çocuğa ve bebekliğinde kucağına bile almazdı şer akıyo derdi 40 günlüktü benim çocuğum kayınpederim düştü diye yerimi yuvamı bırakıp gittim sizin gelininiz gibi rahatıma düşkünde biri değilim yemeğimi kendim yaparım temizliğimi de çocuğumla çoğu anayım diye ortalıkta gezen ev hanımlarının yapmadığı etkinliği de yaparım kusura bakmayın sizin tarzınıza göre konuşuyorum benim bıktığım yönleri bilseydiniz böyle demezdiniz 9 ay demans hastası olan ve evi yıkıp geçiren bi kp ile aynı evde yaşasaydınız anlardınız heralde çok sıkıntılı günler geçirdim çok yıprandım belki söylediği sözde çok fazla birşey yok zaten dediğini her zaman diyor çocuğa susuyorum bu zoruma gitti minicik çocuk nasıl yüzsüz olabilir ki büyük insan değil....
önceden kim bakıyordu?
bunsan sonra hep mi kv bakacak?
bu şekilde zor gerçi biraz
yazıldı mı, bilmiyorum sayfaların hepsini okumadım. çocuk kaç yaşında?
Kusura bakma gorumceme ve kv'me olan ofkem yüzünden o an biraz sert cikistim . ( Suan temizlik anneleri temizlik yapicak bahanesine kv almis cocuklari yine gelmis cunku eve. Gorumcemin evi arka sokagimizda lanet olsun). Bence uzak dur kv'den cok ihtiyacin yoksa kendo evinde otur cocuguna kendin bak kreş yaşına gelene kadar eger imkanin varsa.
çocuğunuz 4 yaşındaymış yaaaa ben bebek sandım
biran önce kreşe göndermek için ne bekliyorsunuz
hem çocuğa bedava bakılsın hem kusur bulun
tabii kv nizi savunmuyorum.. dedikleri hoş değil
eşinizle konuşun okula yazdırın
anladım kreşe yollayın, diyecektim ama olmuyormuş. o yaşlarda çocuklar duyduklarını kapar söylerler en iyisi eşiniz bir kibarca konuşsun annesiyle.4.5 canım kreşe ilk dönem gitti ama hayta şartları bu dönem bi müddet bakacak mecbur kaldık
Kv deniz yüz bakicidan iyi falan degil. Krese vermeye calisin. Hicbir cocuk yaramazlik yapti diye o laflari haketmez
tabiki bağıramaz benim de olsa zoruma giderkusur bulmuyorum ama inanın öyle bi tiz ses tonuyla bağırıyor ki çocuğa çoğu zaman susarım zaten bu zoruma gitti gidemez mi bakıyo diye her lafı söylemek zorunda mı baktığıda iki haftadır haftada 3 gün
Yuz bakicidan iyi degilmis demek ki.bakiciya verin.kadin zorla bakarsa boyle bakar.
1 dk tutmam bn olsam . Siz minnet etmissiniz o cocuga sovuyor siz nolur bak diyorsunuz. cocuk bu hersey her davranis isliyor beynine istenmedigini ve o ofkeyi aliyor o cocuk.
Cocuguma hakaret ederek, soylenerek bakcaksa annemde olsa bakmasin kardesim.
Bence baktirmayin.
Cocuk yahu adi uzerinde cocuk!
Cocugu doguruyoruz huyunu doguramiyoruz napalim yani.
Boyle bakicaksan bakma allasen de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?