- Konu Sahibi hircinyengeckadini
-
ben olsam hic görüsmem. resmen hirsizlik
Ah ahh... Ne mutlu böyle insanlara... Baştacı edilecek bir aile işte sizin aileniz...
Mevzu para pul değil, tamamen adaletli yaklaşım, saygı ve görgü...
Ama inanın düğünden sonra tepetaklak oldular maddi açıdan. 3 yıldır yüzleri gülmedi. Kat kat çıktı onlardan ama anlayana...
Kim ne ekerse onu biçer, aileniz örnek ve eşine az rastlanacak bir davranış sergilemiş, bravo...
Ezildi, allak bullak oldu. 3 yıldır da eziliyor bende her fırsatta nefretimi kusuyorum kendimi tutamıyorum. Onlara karşı über mesafeliyim, buz gibiyim. Tek kelime edip savunamıyor ailesini hiçbir konuda...
Eşim ben sana ödeyeceğim diyor ama şu anki durumumuzda zor...
Araba almayı düşünüyoruz, geçen senin üstüne alacağım diyor. Ama benim nefretimi soğutamaz hiçbirşey...
Yazık ya. Sağa sola takıp konu komşuya hava atacağım diye gelininin altınlarını çaldı koskoca kadın! Bu nasıl bir rezillik, nasıl bir küçülme gelininin karşısında. İnşallah eşinize de ders olmuştur.
hicte mecbur degilsin. esin yüzde yüz arkanda olduktan sonra birsey olmaz. kimse kusura bakmasin.benim altinimi calan kv suratina bakamam ben alsa. herkes farkli lafim sana degil . ben yapamazdim yani.Mecburum cnm... Yuvamı bile yıkarlar, bildiğin gibi değil çirkeflikleri. Gelip şiddet bile uygulayabilirler, ciddi söylüyorum. Eşim iyi olmasa boşanırdım, çok çektim hala da çekiyorum bunlardan... Tek çarem mesafe koymak.
Sagol. Gercektende oyleler. Ailemde maddi sıkıntı ceken bir aile.
Ve borc dert yaptık dugunlerini.
Bizde esimde sağolsun yardimci olmaya calisiyoruz. Cok olmasada.
cok ayip etmisler cookkk@Milena81
Eşim ezildi, allak bullak oldu. 3 yıldır da eziliyor ben de her fırsatta nefretimi kusuyorum kendimi tutamıyorum. Onlara karşı über mesafeliyim, buz gibiyim. Tek kelime edip savunamıyor ailesini hiçbir konuda...
Eşim ben sana ödeyeceğim diyor ama şu anki durumumuzda zor...
Araba almayı düşünüyoruz, geçen gün senin üstüne alacağım diyor. Ama benim nefretimi soğutamaz hiçbirşey...
hicte mecbur degilsin. esin yüzde yüz arkanda olduktan sonra birsey olmaz. kimse kusura bakmasin.benim altinimi calan kv suratina bakamam ben alsa. herkes farkli lafim sana degil . ben yapamazdim yani.
cok ayip etmisler cookkk
Ya nasil bukadar taviz verebiliyorsunuz ki aklim almiyo kbkmaa amaaa boyle seylere cildiriyormmmm. Kv benim altinlarimi alcak he yikarm ortigi ne demek ya o sozcukler agzindan bile cikamaz. Koy bankaya kasaya ne veriyosun onlara ya kendi mali sanki.Kizlar aldim bilezikleri ama kv'de bi surat sormayin. Bide kalkmis bana diyor ki x dikkat et dugunde kaybedersin bilmem çeyrek bu kadar olmus alınmazmış bidaha Bide evden cikarken benimle indi asagi yetmedi diyor ki bak arkadaşların istese verme. Sanki çocuğum anlamıyorum
ben öyle adet felan bilmezdim pek. almanyada yasiyorum gelin odasina gectik. takilari bazi erkek tarafi sayiyormus annem saynak isterler belki dedi. bende gelin odasinda saycaksan al dedim.yok ne saycamd dedi. koyduk hepsini oynamiyan bir bayana verdik yakin biri yani. dügün sonrasi biz takiyi alip ciktik. bankada ztn kasada acmistim koyduk bitti. yani biz arayip söyledik sukadar para takildi taki diye. ne insanlar var yarabbimAnladım cnm... Zaten bu olayın üstünden 2,5 yıl geçti. Artık geçti yani... Ben o zaman tepki göstersem bizim adetimiz bu diyeceklerdi biliyorum. Kıvıracaklardı. Eşim çok geç geldi bu kıvama. O zaman ailesine beni savunabilir miydi bilemiyorum... Ne olursa olsun geçti. İnşallah başka yerden güler yüzüm, Allah büyük diyorum...
siddet uygulamak mi o nasil olacakmis bakyim..esinin iyi olduguna emin misin onlar yetistirdi cunkuMecburum cnm... Yuvamı bile yıkarlar, bildiğin gibi değil çirkeflikleri. Gelip şiddet bile uygulayabilirler, ciddi söylüyorum. Eşim iyi olmasa boşanırdım, çok çektim hala da çekiyorum bunlardan... Tek çarem mesafe koymak.
Bunlari okuyunca gecmise gidiyorm aynisi cok yakinimin basina geldi. Uzak sehirde evlenip baska sehre evlerine gittiler altinlari kaynanasi aldi bilezikleri ki oda hic susup oturcak biri degildi o gece kocasiyla kavga kiyamet ayri yatmislar ne kadar uzucuuu sonra ogreniolarki hepsini yemslerrGelin odasında neye uğradığımı şaşırdım ben. Benim ailemden kimse gelmedi ayıp olur diye. Eşimden 7-8 kişi geldi, teyzeler yengeler üşüştüler resmen. Ve çok çirkef bir aile. Ben orda kavga etsem, herşeyi bozarlardı eminim. Ben eşimden tepki bekledim ama eşim ailesinin geri vereceklerine emindi.
Eşim öğrenince allak bullak oldu. Bir ömür ezik kalacağım karşında diyor. Ne zaman maddi yönden kavga etsek bunun ezikliğini yaşıyor, bense sinirimi kusuyorum hala... Boynumun borcu bu, sana ödemeden ölmek istemiyorum diyor ama çok zor bu... Artık geçmiş olsun.
Ben zaten mesafeliydim, daha da mesafeliyim. Artık tek başıma hayatta gitmiyorum kayınvalideme. Anca eşimle. Telefonla bile görüşmüyorum. Eşim de asla birşey diyemiyor bana...
olurmu oyle sey canim nasil bogazindan gecti acep hak haram helalden haberi yok sanirim.bi omur akildan cikmaz sinir olur insan..Hem de nasıl, Allahlarından bulsunlar. Düğünden beri yüzleri gülmedi zaten, maddi olarak bitmiş durumdalar... Ama anlamazlar...
Bizim konsu vardi. Hep dua ederdi. ALLAH sag gozu sol goze muhtac etmesin diye.Gerçekten bravo, önemli olan kalp ve niyet işte... Olsun, siz elinizden geldiğince destek olun. Allah bir yerden verir...
siddet uygulamak mi o nasil olacakmis bakyim..esinin iyi olduguna emin misin onlar yetistirdi cunku
Bahane bulup vermiyorlarsa hemen iste kötü kokular alıyorum sankiKizlar yarin kuzenimin kinasi var ve ben kv den bileziklerimi isteyemiyorum bilmiyorum niye ama çekiniyorum ilk donemler hırsızlar cok oldugu icin esim onun yanina vermisti ne zaman istesem bi bahane buluyorlar onlar kpder şimdi de esime soyledim iste eger evdeyse verirler yemediler diyor kafam cok karisti acaba benden izinsiz bozdurdular mi ?
Bunlari okuyunca gecmise gidiyorm aynisi cok yakinimin basina geldi. Uzak sehirde evlenip baska sehre evlerine gittiler altinlari kaynanasi aldi bilezikleri ki oda hic susup oturcak biri degildi o gece kocasiyla kavga kiyamet ayri yatmislar ne kadar uzucuuu sonra ogreniolarki hepsini yemslerrcok uzulmustum kiz aglaya aglaya babasina analtmisti pislikler allahlarindan bulsun boyleleri..
olurmu oyle sey canim nasil bogazindan gecti acep hak haram helalden haberi yok sanirim.bi omur akildan cikmaz sinir olur insan..
Evet cnm kesnlkle ya rezillik kalitesizlik baska bsy degl. Okdr cok ornek varki duydugum mesela memlektten biri evlendi annem gtmisti takida gorumcesi gelms ustunden toplamaya baslams sanrm bi hisimla kizz bi kizmis annemler fln sok olms ve snra bir sure gecti bosandilar yazk deglmi sevdiler evlendiler cocukta demekki mayasi belliyms yazk yaa vallalhi rezaletÇok var cnm çok var... Düğün günü ayrılık yaşayan var, sırf altın kavgasına...En güzel günlerde böyle kavgalar neden olsun, neden üzülelim? Ama böyleleri var işte...
Ben babama da anlatamadım, çok kızar çünkü. Ve çok üzülürbabam hiç sormadı bile ne yaptınız altınları diye, bizde ayıptır bu konular... Ama bunlar böyle yüzsüzler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?