ya ben böyleyi işte onlar nezman gelse kendi evimde hizmetçi gibi olurum mutfaktan çıkamam..kayınvalidem mutfağa geldi konuşaçak oldu tabi ben biliyorum gene laf çakacak hiç oralı olmadım...salonna girip otursam anında ikiside üstüme atlayacaklar..genede düşmanımda gelse benim evime gereken misafirperverliği gösteririrm..b
daha önce bir kere ayrılmışlar zaten. akıllansaydı ozaman akıllanırdı. şimdi ne yapsa boş. huylu huyundan vazgeçmez.[/QU
ya ben demıyorum kı affetsın ama arkadasta cok pısırık kalmıs bence konuyla ılgılı bır konussa masaya oda yumrugunu vursa bence hala bır seylerın duzelme ıhtımalı var boshayallersmile
bence o adamın aılesınde böyle şeyler oldugu için sürekli ona göre büyütülücek bır durum yok ortada arkadasın aılesınde daha once hıc boyle saygısızlık olmamıs yada boyle tavırlar onun ıcın zoruna gıdıyor aynı olayı bende yasıyorum bu eşinın onu sevmedıgı anlamına gelmıyor bence tamamen önceden yasadıkları cevrenın etkısı olarak ben bu sonucların ortaya cıktıgını düşünüyorum eger arkadasın aılesıde boyle bır aıle olsaydı kendısınınde kocasından bır farkı olmıycaktı
işte canım zurnanın zırt dediği yer burası..ben kendi ailemei hiç övmem ama bizimkilerde özel hayata bi saygı vardır..bizimde gelinimiz var hemde babamın yan taraftaki evinde otururur...10 yıllık evlli abim...2 sene önce gelinimiz bana dediki 8 yıldan beri kayınbabam ilk kez girirp otururp yemek yedi dedi..baba bırak mutfağa şuraya buraya evlerine gitmeye çekinir..annemde asla oturduğu koltuktan çıkıpta diğer odaları karıştırmaz..görümce olarak biz zaten kendimizi dış kapının mandalı olarak görürüz....ve asla hakaret edilmez..rencide edilmezz....eşim benim ailemi kıskanıyor kısaca bu..çünkü benimkiler daha şenşakrark tutkun saygılı evlleri neşeli kendiinin babasının evinden ölü çıkmış gibi sebeb kaynanam kayınbabam biz onlara gittikmi sabahına gidin diye gözümüze bakarlar..sevmezler geleni gideni..eşimle zaten ayrı problemlerim var..ama ben artık eşimi tınlamıyorum fazla..haa bana eğer bi kötülük yaparsa aldatırsa yada saçma sapan arkadaşlara takılıp ihmal edersse çık iyi bilirki 9 çocuğumda olsa durmam....
hepiniz ama eksiksiz hepiniz çok haklısınız..bende hep kafamda bu düşünceleri evirirp çeviriyorum..eşime zaten güvenim sıfır..ancak işte gerçekten çoğu erkeğe göre iyi yönleri çok var..ancak son zmanlarda alkol almaya tıpkı babası gibi davranmaya başladı..kaynanama gelince o kadın eşiminde dediği gibi beni çok kıskanıyor...ailemi çevremi işimi çok kıskanıyor..herşeyi kıskançlıktan yapıyor...bu arada benim mülayim rolü yapmama gerek yok çünkü zaten onlarla nezaman bir araya gelsek susarım ağzımı bile açmam çünkü ağzımdan çıkan hersöz aleyhimde delil olarak kullanılacak biliyorum..kaynanam eşimin yanında hep beni küçük düşürmeye çalışır...eşimede bazan hak veriyorum ben annesinin nasıl bir şeytan olduğunu anlıyoru ama o kabul etmek istemiyor aslında farkında....birde3 şunu farkettim nezaman onlara gitsek yada onlar bize gelse eşim bana karşı çok yakın oluyor gülüyor falan anladımki suratımı asmayayım onların densizliklerine karşı kendisine çatmayayım diye yaıyormuş..onlar gittimi gene aynı suratsız kendini bi halt zanneden kibirli adam geliyo...ama ben hiiiçç takmıyorum eşimi valla..elinden geleni ardına koymasın..benim muhattabım kendisidir....onlar bana yapar ben eşime yparım
mesela bu yatak olayı vardı cekyatların demırlerı cıkmıs falan kaynanası demıs burda yatıcan kadın sen ne dıyosun dıyıp gıdıp içerden onun ustunu bıle kapatıp yatamamıssın yanı bu kadar korkaklıgın sebebı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?