kızlar yarın kayınvalidemlere gitcez doktorum onların oturduğu yerde..kalıcaz bikaç gün..eşim dediki giderken biraz erzak falan alalım..sinir oldum..hani muhtaç olsalar adamın evi var hiç borcu yok işçi emekli ve benimle alay eder çoğu kez sen onca sene okumuşsun ben senden çok para alıyoru diye...ve ben şimdiye kadar ne zman gitsem pazar alışverişini yapardım bi teşekkür bile etmez çürük kokmuş falan diye dalga geçer kaynanam..şimdi eşime kızdım..ben salakmıyım..neden götürelim durumları bizden iyi bi çöp alıp gelmezler dedim...eşim seslenemedi ama sonrada içime battı..istiyorsan al dedim...ama kadına ikram olmuyokiiiresmen bana geçen getirdiğiniz gözünüze çakılsın istemiyorum dedi...ne yapayım
birkaç gün kalacaksanız eşinde onların huyunu bildiği için laf yemek istemiyordur bence. senin kaynanada benimki gibi kadın her allahın günü eşiyle uğraşıyor. aynı bizimlede uğraşmaya kalkmıştı ama eşim ağzının payını veriyor iyide oluyor. eşin iyi demiş altta kalma cevabı yapıştır geç.
balımnur ta en baştan beri bana verdiğin destekten dolayı çok teşekkür ederim canım ya..inanki yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum..benim durumumda ve beni anlayan biri diye...evet eşim ağızlarının payını ver diyor ama zaten onların istediğide bu...adamakıllı kavga etmek istiyorlar..mahalle karısı gibi kayınbabamda öyle..yani anlıcan bana uzuuuunnn zamandan beri diş gıcırdatıyorlar..bana layık görmüyorlar ne alsak..evimi arabamı benim param halbuki kocamın parası krediye gidiyo bizi ayırdıklarında kocamın parasını yemişler savurmuş adam şimdi onlrı kapatıyoruz..
valla güzelim susmakla bir yere varamıyoruz maalesef. benimkide kavga çıkarttığı zaman eşime dönüp bak sustur anneni yoksa ben ağzımı açarsam kötü olacak derdim dahada üzerime gelirlerdi. ilk patlamam çok kötüydü o bana söyledi bende ona söyledim işte oğlumu bırakmadın bi o.... dedi yapma ya senin oğlun beni bırakmadı asıl sor oğlun yanında felan ağız dalaşıydı yani. ama küfürler ediyor hakaret ediyordu sürekli.
şimdigörümcemle kaynanam eşim yokken imalı laf sokuyorlar. ben eşime güzelce anlatıyroum gülüyorum cahilliklerine diyorum. ama fırsatını yakaladığımda da herkesin içinde lafı koyuyorum gülerek tabiiki. herkes buz kesiliyor tabi bende dört köşe :))) cnm onlar iğnelemekten hoşlanıyorlar. sende onların silahıyla vuracaksın. sende lafın arasında iğnele geç. lafı söyle dolanıver kavga etmeye fırsat bırakma. bişey desede aa ben ne dedim ki öyle demedim felan de dahada sinir oluyorlar.
ya beni annem sessiz yetiştirdi. küçükken sen küçüksün sus konuşma, büyüdüm sen büyüksün sus konuşma. kim ne derse desin cvp verme. evlendikten sonra yaşadıklarımdan dolayı anneme kızdım hep senin yüzünden baştan dişli olsaydım bunu yapamazlardı bundan sonra böyleyim dedim. kızım ben hala babaannenden çekiyorum sen çekme lafı gediğine oturt geç içine atıp benim gibi dert sahibi olma dedi. o gün bu gün bende lafı geldiğinde söylüyorum. onları değiştiremiyoruz maalesef o zaman oyunu kuralına göre oynamalıyız.
ya beni annem sessiz yetiştirdi. küçükken sen küçüksün sus konuşma, büyüdüm sen büyüksün sus konuşma. kim ne derse desin cvp verme. evlendikten sonra yaşadıklarımdan dolayı anneme kızdım hep senin yüzünden baştan dişli olsaydım bunu yapamazlardı bundan sonra böyleyim dedim. kızım ben hala babaannenden çekiyorum sen çekme lafı gediğine oturt geç içine atıp benim gibi dert sahibi olma dedi. o gün bu gün bende lafı geldiğinde söylüyorum. onları değiştiremiyoruz maalesef o zaman oyunu kuralına göre oynamalıyız.
gerzek? yaşlanmış? evde kalık?kıızzllllaaaaaaaaaaarrr.3 gündür kaynanadaydık..oohh canıma değsin her lafına 10 laf yapıştırdım..senim hakkında şunu diyorlar senin hakkınfda bunu diyorlar diye..deli oldu kudurdu napıcanı şaşırdı..allahım görseniz..en son çıldırdı..dedimki anne sen iyice kafayı yedin seni bi doktora götüreyim dedim..eşimin yanında başlıyor tısılamaya yalan uyduracak ya bende direk sesli sesli diyorumki eşime oda duyuyor tabi bak şimdi gene bi yalan uyduracak neymiş kendine sen kısasın gelininde kısa oğlun uzun dediler diyo yalan..bende dedim birincisi boyum kısa değil ve senden uzunum ikincisi benim güzelliğim tüm arkadaşların dilinde herkes eşime nereden buldun bukadar güzel kızı diyorlar dedim..bukezde makyajla boyayla güzelsin diyo.bende dedim gel peçeteyle sil en ufak bi boya dahi yok sen 60 a merdiven dayamışın hala saç boyuyosun bende herşey allahtan kaşım gözüm kalemle çizilmiş gibi dedim..senin gibi evde kalıkta değilim dedim..kendi biraz yaşlı evlenmiş onu hala sorun yapar gerzek..yaşlanmışş..eşimede dedim sakın anneni savunma benimle yüzgöz oldu dedim..eşimde seviniyo artık kendine çatmıyorum....keyfim gıcır..allahtan kormuyorsa dedikodudan korkuyorsa bende falan şunu demiş filan bunu demiş diye atıyorum..oohh sefam olsun
gerzek? yaşlanmış? evde kalık?
hiç hoş cümleler değillmaz:
kendiniz çok övmüşsünüz gibime geldi
gerçekten çoookk güzel olsaydınız kendinizi böyle övmezdiniz
bakın hiç kuyumcular çıkıp altınım var diye bağırıyolar mı?
angelina jolie,beren saat yanımda halt etmiş diyin tam olsn naniknanik
arkadaşım yine söylüyorum,helal helal sanavereliniortak....yani adam akaıllı dursalar,iyiyken insanı çileden çıkartmasalar olmuyor demi....ama bi süre sonra insanda merhamet duygusu bırakmıyor böyleleri...kıızzllllaaaaaaaaaaarrr.3 gündür kaynanadaydık..oohh canıma değsin her lafına 10 laf yapıştırdım..senim hakkında şunu diyorlar senin hakkınfda bunu diyorlar diye..deli oldu kudurdu napıcanı şaşırdı..allahım görseniz..en son çıldırdı..dedimki anne sen iyice kafayı yedin seni bi doktora götüreyim dedim..eşimin yanında başlıyor tısılamaya yalan uyduracak ya bende direk sesli sesli diyorumki eşime oda duyuyor tabi bak şimdi gene bi yalan uyduracak neymiş kendine sen kısasın gelininde kısa oğlun uzun dediler diyo yalan..bende dedim birincisi boyum kısa değil ve senden uzunum ikincisi benim güzelliğim tüm arkadaşların dilinde herkes eşime nereden buldun bukadar güzel kızı diyorlar dedim..bukezde makyajla boyayla güzelsin diyo.bende dedim gel peçeteyle sil en ufak bi boya dahi yok sen 60 a merdiven dayamışın hala saç boyuyosun bende herşey allahtan kaşım gözüm kalemle çizilmiş gibi dedim..senin gibi evde kalıkta değilim dedim..kendi biraz yaşlı evlenmiş onu hala sorun yapar gerzek..yaşlanmışş..eşimede dedim sakın anneni savunma benimle yüzgöz oldu dedim..eşimde seviniyo artık kendine çatmıyorum....keyfim gıcır..allahtan kormuyorsa dedikodudan korkuyorsa bende falan şunu demiş filan bunu demiş diye atıyorum..oohh sefam olsun
lütfen konuyu en başından okumadan benim ne gibi hakaretlere aşağılamalara maruz kalarak böyle değiştimime şahit olmadan bilmeden anlamadan yorum yapmayın..tamam yorum yapn ancak baştan okuyunda öyle yapın...burada arkadaşlarım var ve beni anlıyorlar.....savunma yapıyum..üstelikte bekar birinin yorumuna ehemmiyet veremem..beni kaynanasından çeken evli veya dul bırakılmış kadınlar anla r sen değil...çok ayıp ablaların işine karıiıp laf sokmakalsanaalsanasmile
hepsini okumadığımı nerden biliyorsunuz?
konunun başında yorumlarım var
sizin değişiminize neden şahit olayım
kırmızıyla işaretlediiğim yerlerde övmüşsünüz resmen kendinizi bayanssulusmile
aa tabi kıskanılıyosunz siz mükemmelsiniz yaa:hulya:
tabi canımm bekarlar zaten kavanozda büyüyor hiç aile sorunu falan yaşamıyorlar
nerden bilcekler sorun ne di mi sempatiksalakcinni
ablalrn işi mi?
istediğim konuya yorum yaparm siz karar veremezsiniz aklinialirimsmile
ayrıca sizi sinirlendiren yorumum değil,geçmişteeeee sizin konunuza yaptığım yorumlardı siz anladnz ne demek istediğimi[/EĞER İNSANLIKTAN ANLIYORSAN SANA İNSAN GİBİ SÖYLÜYORUM LÜTFEN BENİM KONUMU BARİ,İ BENİM KONUMU SABOTE ETME....ÇÜNKÜ SENDE GÖRDÜĞÜM VE BİRÇOK ÜYENİN GÖRDÜĞÜ BARİİZ Bİ ÖZELLİK VAR ÜYELERİN KONULARINI SABOTE EDİP SAÇMA SAPAN DENGESİZ YORUMLAR YAZARAK ZATEN MORALİ BOZUK OLAN İNSANLARI DAHADA GERİYORSUN..BUNDAN ŞEYTANİ BİR ZEVK ALDIĞIN ŞÜPHESİZ ANCAK BENDEN UZAK DUR..ÇÜNKÜ BURADA BENİM ARKADAŞLARIM VAR DERTLEŞTİĞİM...SENİN GİBİLERİNİN YORUMLARINA HİÇBİRİMİZİN İHTİYACI YOK...
bende bu yoruma şasırdım şimdiii...ozamn zebaniyii öncedende tanııyodunzz..bukadarr kızgınsanız kendisineaklinialirimsmilekonunuza gelice evli biri olarak yorum yapacagımm bence hiç boşa yorulmayın evliliğinz bence tam bi arapsaçı..öyle bi kaynanaız varmış eşinzde ona uyduysa egerr işinz zor...sabılarrr size:hulya:hepsini okumadığımı nerden biliyorsunuz?
konunun başında yorumlarım var
sizin değişiminize neden şahit olayım
kırmızıyla işaretlediiğim yerlerde övmüşsünüz resmen kendinizi bayanssulusmile
aa tabi kıskanılıyosunz siz mükemmelsiniz yaa:hulya:
tabi canımm bekarlar zaten kavanozda büyüyor hiç aile sorunu falan yaşamıyorlar
nerden bilcekler sorun ne di mi sempatiksalakcinni
ablalrn işi mi?
istediğim konuya yorum yaparm siz karar veremezsiniz aklinialirimsmile
ayrıca sizi sinirlendiren yorumum değil,geçmişteeeee sizin konunuza yaptığım yorumlardı siz anladnz ne demek istediğimi[/EĞER İNSANLIKTAN ANLIYORSAN SANA İNSAN GİBİ SÖYLÜYORUM LÜTFEN BENİM KONUMU BARİ,İ BENİM KONUMU SABOTE ETME....ÇÜNKÜ SENDE GÖRDÜĞÜM VE BİRÇOK ÜYENİN GÖRDÜĞÜ BARİİZ Bİ ÖZELLİK VAR ÜYELERİN KONULARINI SABOTE EDİP SAÇMA SAPAN DENGESİZ YORUMLAR YAZARAK ZATEN MORALİ BOZUK OLAN İNSANLARI DAHADA GERİYORSUN..BUNDAN ŞEYTANİ BİR ZEVK ALDIĞIN ŞÜPHESİZ ANCAK BENDEN UZAK DUR..ÇÜNKÜ BURADA BENİM ARKADAŞLARIM VAR DERTLEŞTİĞİM...SENİN GİBİLERİNİN YORUMLARINA HİÇBİRİMİZİN İHTİYACI YOK...
/EĞER İNSANLIKTAN ANLIYORSAN SANA İNSAN GİBİ SÖYLÜYORUM LÜTFEN BENİM KONUMU BARİ,İ BENİM KONUMU SABOTE ETME....ÇÜNKÜ SENDE GÖRDÜĞÜM VE BİRÇOK ÜYENİN GÖRDÜĞÜ BARİİZ Bİ ÖZELLİK VAR ÜYELERİN KONULARINI SABOTE EDİP SAÇMA SAPAN DENGESİZ YORUMLAR YAZARAK ZATEN MORALİ BOZUK OLAN İNSANLARI DAHADA GERİYORSUN..BUNDAN ŞEYTANİ BİR ZEVK ALDIĞIN ŞÜPHESİZ ANCAK BENDEN UZAK DUR..ÇÜNKÜ BURADA BENİM ARKADAŞLARIM VAR DERTLEŞTİĞİM...SENİN GİBİLERİNİN YORUMLARINA HİÇBİRİMİZİN İHTİYACI YOK...
bende bu yoruma şasırdım şimdiii...ozamn zebaniyii öncedende tanııyodunzz..bukadarr kızgınsanız kendisineaklinialirimsmilekonunuza gelice evli biri olarak yorum yapacagımm bence hiç boşa yorulmayın evliliğinz bence tam bi arapsaçı..öyle bi kaynanaız varmış eşinzde ona uyduysa egerr işinz zor...sabılarrr size:hulya:
en azından dürüstüm ben senin gibi başıma gelen olayları bir arkadaşımın başına geldi yok komşumun kızının yaşadığı bir olay falan filan diyerek şu sanal ortamda bile kendimi ifade güçlüğü çekmiyorum yalan söylemiyorum senin gibi...ayrıca evliliğim arapsaçı değil bunu yargılamak senin gibi densizlerin hiççç haddi değil..topiğimi terket..senin yerinde olsam yorumlarıma değer verilmediğini bildiğim halde yorum yapmaya devam etmezdim...işine bak...zhebaniyede selam söyle...fake adreslerle insanları daha fazla rahatsız etmeyin..herkes biliyor sizin kim olduğunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?