kayınvalidemden gerçekten nefret ediyorum...

birkaç gün kalacaksanız eşinde onların huyunu bildiği için laf yemek istemiyordur bence. senin kaynanada benimki gibi kadın her allahın günü eşiyle uğraşıyor. aynı bizimlede uğraşmaya kalkmıştı ama eşim ağzının payını veriyor iyide oluyor. eşin iyi demiş altta kalma cevabı yapıştır geç.

balımnur ta en baştan beri bana verdiğin destekten dolayı çok teşekkür ederim canım ya..inanki yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum..benim durumumda ve beni anlayan biri diye...evet eşim ağızlarının payını ver diyor ama zaten onların istediğide bu...adamakıllı kavga etmek istiyorlar..mahalle karısı gibi kayınbabamda öyle..yani anlıcan bana uzuuuunnn zamandan beri diş gıcırdatıyorlar..bana layık görmüyorlar ne alsak..evimi arabamı benim param halbuki kocamın parası krediye gidiyo bizi ayırdıklarında kocamın parasını yemişler savurmuş adam şimdi onlrı kapatıyoruz..

hepsinin boyu devrilsin mi :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

aman kızlar ya yaşadıklarımdan sıkıldım kayınvalidemin densizliklerinden kıskançlığından herşeyden ama bugün anladım ki bugün bir kez daha gördüm ki giden benden gidiyor biraz da onlardan gitsin bizlerden eşlerimizden çooooooooooook uzaktaaa :enbuyukkk:

valla güzelim susmakla bir yere varamıyoruz maalesef. benimkide kavga çıkarttığı zaman eşime dönüp bak sustur anneni yoksa ben ağzımı açarsam kötü olacak derdim dahada üzerime gelirlerdi. ilk patlamam çok kötüydü o bana söyledi bende ona söyledim işte oğlumu bırakmadın bi o.... dedi yapma ya senin oğlun beni bırakmadı asıl sor oğlun yanında felan ağız dalaşıydı yani. ama küfürler ediyor hakaret ediyordu sürekli.
şimdigörümcemle kaynanam eşim yokken imalı laf sokuyorlar. ben eşime güzelce anlatıyroum gülüyorum cahilliklerine diyorum. ama fırsatını yakaladığımda da herkesin içinde lafı koyuyorum gülerek tabiiki. herkes buz kesiliyor tabi bende dört köşe :))) cnm onlar iğnelemekten hoşlanıyorlar. sende onların silahıyla vuracaksın. sende lafın arasında iğnele geç. lafı söyle dolanıver kavga etmeye fırsat bırakma. bişey desede aa ben ne dedim ki öyle demedim felan de dahada sinir oluyorlar.

var ya bu konuda seni destekliyorum bende öyle sustum sustum olmadı kayınvalidem hep gülerek laf sokardı eşimin yanında bile ama eşim anlamazdı daha doğrusu benden başka kimse anlamazdı..anlata anlata eşime sonunda konuşmalara dikkat etmeye başladı ve en sonunda bana hak verdi..Bende kayınvalidemin yaptığı gibi yapıyorum gülerek söylüyorum herşeyi..hoş geçen eşime karı koca beni şikayet etmişler her şeye her söze bir cevabı var bu nasıl bişey demişler..Eşime kusura bakma da evliliğimin 3. ayında eşimle aramı bozan boşanmamız için yalanlar söyleyip seni kandıran annene artık susanmıyorum yeter dedim bir daha böyle bişeye ona fırsat vermem dedim ister beğensinler ister beğenmesinler ben böyleyim dedim e tabi biraz kızdı ama umurumda değil herkes saltanatını kendi yapar onu bana yalanlar söylemeden önce yapacaktı..Şimdi de yalanlar söylüyor ama canı cehennemin ennnn dibineeee

ya beni annem sessiz yetiştirdi. küçükken sen küçüksün sus konuşma, büyüdüm sen büyüksün sus konuşma. kim ne derse desin cvp verme. evlendikten sonra yaşadıklarımdan dolayı anneme kızdım hep senin yüzünden baştan dişli olsaydım bunu yapamazlardı bundan sonra böyleyim dedim. kızım ben hala babaannenden çekiyorum sen çekme lafı gediğine oturt geç içine atıp benim gibi dert sahibi olma dedi. o gün bu gün bende lafı geldiğinde söylüyorum. onları değiştiremiyoruz maalesef o zaman oyunu kuralına göre oynamalıyız.

aynen öyle canım benim annem de hep kimse kırılmasın ama ben kırılırım derdi evlenmeden önce de aman kızım dikkat et ne derlerse yap yengem de hep öyle diyor temizliğe yardım et gözüne gir iyi olun die o benim gözüme girsin önce diyorum bende yalanlar söyleyen ben değilim kıskançlık krizleri geçirip eşini dolduran da ben değilim şimdi şak şak anında görüntü cevap veriyorum artık eskisi gibi konuşamıyor ama eşimde uyarmış onun etkisi daha çok var sanırım şimdi bebeğim olacak ya kadın tamamen oğlunu kaybetmekten korkuyor da susuyor eşim de biliyor bende..RABBİM benden bebeğimden eşimden uzak bildiği yapsın diyorum..

yaa bu kiz anneleri neden boyle..boyle olmak zorunda mi..sanki benim annemi anlatmissiniz..allah nasip ederde kizim olursa onu bole yetistirmeyecgm benn

kıızzllllaaaaaaaaaaarrr.3 gündür kaynanadaydık..oohh canıma değsin her lafına 10 laf yapıştırdım..senim hakkında şunu diyorlar senin hakkınfda bunu diyorlar diye..deli oldu kudurdu napıcanı şaşırdı..allahım görseniz..en son çıldırdı..dedimki anne sen iyice kafayı yedin seni bi doktora götüreyim dedim..eşimin yanında başlıyor tısılamaya yalan uyduracak ya bende direk sesli sesli diyorumki eşime oda duyuyor tabi bak şimdi gene bi yalan uyduracak neymiş kendine sen kısasın gelininde kısa oğlun uzun dediler diyo yalan..bende dedim birincisi boyum kısa değil ve senden uzunum ikincisi benim güzelliğim tüm arkadaşların dilinde herkes eşime nereden buldun bukadar güzel kızı diyorlar dedim..bukezde makyajla boyayla güzelsin diyo.bende dedim gel peçeteyle sil en ufak bi boya dahi yok sen 60 a merdiven dayamışın hala saç boyuyosun bende herşey allahtan kaşım gözüm kalemle çizilmiş gibi dedim..senin gibi evde kalıkta değilim dedim..kendi biraz yaşlı evlenmiş onu hala sorun yapar gerzek..yaşlanmışş..eşimede dedim sakın anneni savunma benimle yüzgöz oldu dedim..eşimde seviniyo artık kendine çatmıyorum....keyfim gıcır..allahtan kormuyorsa dedikodudan korkuyorsa bende falan şunu demiş filan bunu demiş diye atıyorum..oohh sefam olsun

gerzek? yaşlanmış? evde kalık?
hiç hoş cümleler değil lmaz:
kendiniz çok övmüşsünüz gibime geldi
gerçekten çoookk güzel olsaydınız kendinizi böyle övmezdiniz
bakın hiç kuyumcular çıkıp altınım var diye bağırıyolar mı?
angelina jolie,beren saat yanımda halt etmiş diyin tam olsn naniknanik

lütfen konuyu en başından okumadan benim ne gibi hakaretlere aşağılamalara maruz kalarak böyle değiştimime şahit olmadan bilmeden anlamadan yorum yapmayın..tamam yorum yapn ancak baştan okuyunda öyle yapın...burada arkadaşlarım var ve beni anlıyorlar.....savunma yapıyum..üstelikte bekar birinin yorumuna ehemmiyet veremem..beni kaynanasından çeken evli veya dul bırakılmış kadınlar anla r sen değil...çok ayıp ablaların işine karıiıp laf sokmakalsanaalsanasmile

arkadaşım yine söylüyorum,helal helal sanavereliniortak....yani adam akaıllı dursalar,iyiyken insanı çileden çıkartmasalar olmuyor demi....ama bi süre sonra insanda merhamet duygusu bırakmıyor böyleleri...
hak ediyorlar anacımmm,kötü gelin olmamızı onlar istiyorlar,yapacak bişey yok....

hepsini okumadığımı nerden biliyorsunuz?
konunun başında yorumlarım var

sizin değişiminize neden şahit olayım
kırmızıyla işaretlediiğim yerlerde övmüşsünüz resmen kendinizi bayanssulusmile
aa tabi kıskanılıyosunz siz mükemmelsiniz yaa:hulya:

tabi canımm bekarlar zaten kavanozda büyüyor hiç aile sorunu falan yaşamıyorlar
nerden bilcekler sorun ne di mi sempatiksalakcinni

ablalrn işi mi?
istediğim konuya yorum yaparm siz karar veremezsiniz aklinialirimsmile
ayrıca sizi sinirlendiren yorumum değil,geçmişteeeee sizin konunuza yaptığım yorumlardı siz anladnz ne demek istediğimi

Terbiyesizce ifadeleriniz çok nahoş !

Ayrıca da eski üyesiniz burayı çok iyi biliyorsunuz !

Yönetim gerekeni yapacaktır,insanlara saldırmak için daha fazla çaba harcamayın boş yere !

* Bir de eğer ki eşinizin yanında da bu kelimelerinizi kullanırsanız eşinizin size olan saygısı biter. En azından eşinizin yanında dikkat edin söylediklerinize. Açıkcası ben anneme kötü söz söylenmesini kaldıramazdım asla.

Son düzenleme:

bi bakn konunuza o bahsettiğinz terbiyesizce yoruumlarımdan var mı

dengesizin kim olduğu ortada,hangi üye oldğunu çok iyi biliyorm aklinialirimsmile

ilginç bi teşhis,şeytani zevk ha...

bi insan hakkında böyle kelimeler kullanmanz hoş değil
eşinizin niye kızdığı ortada
benm babaanemde anneme kötü davrandı,sömürdü her türlü ama annem asla sizin dediklerinizi demedi

eltinizi kıskanıyorsnz,22.permalinkteki msjınıza bi bakın

eşinizle aranız bozuk,psikolojinizde

eimle aram iyi demeyin eski konularınızı hatırlıyorm
hoş çoğu konunuzu sildirmişsiniz

problemleriniz olabilir
aama kimseye hakaret edeemezsiniz

repime bile iğrennç kelimeler yazmışsnz
işte busunuzsempatiksalakcinni

ben ceza alcaksam sizde alıın bi zahmet aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…