kayınvalidemden gerçekten nefret ediyorum...

Onlar kim ki sizi ailenizle gorusmeyi yasak etsinler ?
Onlar kim ki sizin ailenize hakaret etsinler ?
Ve bunlara ragmen sizi savunmayan bir es, ezdiren, batiran bir koca
Ne yapmaniz gerektigini aslinda çok iyi biliyorsun
Kim çeker ki ya boyle bir yasami ? hayat çok kisa
Ailenize bunu yasatmayin. kendinize bunu yapmayin ! Evlilik bu degildir !

kızlar deli olacağım kaynanam yerleşti gitmeye niyeti yok..sahurdayedi kalktı sabah mutfağı batırdı iftardada yedi kalktı heralde baktı burada bedavadan bir hizmetçi var evine gitmicek...zaten sekerim düştü bşımı kaldıramıyorum..valla aklıma kendi evinde bana yaptıkları geliyor..hiç bişey yapasım gelmiyor...ocağı açmış tüp tam bir saat acık kalmmış..ne zaman bize gelse mutlaka tüpü açar bir saat boşa gider..yansa neyse gaz bu ya patlarsa..şeytan bu kadın vallahi şeytan..korkuyorum ondan..düşünün tüpü açan insandan herkötülük beklenmezde ne olur....

YAA canim yaa bir kere bastan sona haklisin bunu unutma!!!!!kaynanan olacak kadinin yaptigi terbiyesizlikten baska hicbirsey degil....bak canim ne guzel esinle konusmussun tepkisi ne galiba sessiz kalip seni savunmuyor...o zaman kesinlikle kaynanana gitmeyeceksin canim esinle konus ya seni ezdirmez adam olur yada gitmezsin valla kim olsa tepesi atar bu ne yaa yedigin lokmayi sayiyormus bu ne terbiyesizlik ya anlamadim ben...eltin varmi onlardami böyleler...bazi aileler gerckten anormal oluyor biliyorum helki geline karsi...tek cozumun var esinle hallet yoksa bu sekil olmaz sen kimsenin kölesi dgilsin sen onun gelinisin hayret birsey yaa kafana takma canim elbet bir cözum vardir ...Allah yardimcin olsun bende kimsem yok deyip duruyorum yalnizlikta kotu burda bir kac kisi var koca tarafindan 1 kurus etmezler adam olsalarda bende gitsem uff yaa en iyisi kafani bozan yere gitme senin gitmeni haketmiyorlar gitmezsen kafalarina dank eder...

Eee...? Yani...?

Siz birşey yapmıyorsanız, biz ne yapalım anlamadım ki...

haayir edanaz esin iyi bir insan degil bence seni kollamasi lazimdi yani sana haklisin canim diyormuydu onlarla resmilesebiliyormuydu bunlari yapabilmeliydii yada uzaga tasinmaliydiniz esin ne diyordu bana catal koymamislar dediginde cok merak ettim

kaybolan sen kac yillik evlisin yaa Allah yardimcin olsun kimseye bosan diyemem yuva yikmak cok zor yani Allahin arsi titrermis tabiiki guzel sevgi saygi dolu bir yuva valla kardesim moral istiyorsun anliyorumda caresine bak esini ikna et resmi ol

kaybolan sen kac yillik evlisin yaa Allah yardimcin olsun kimseye bosan diyemem yuva yikmak cok zor yani Allahin arsi titrermis tabiiki guzel sevgi saygi dolu bir yuva valla kardesim moral istiyorsun anliyorumda caresine bak esini ikna et resmi ol

canım 3 yıllık evliiym ve kaynanam sizin anlayacağınız türden değil..düşünün bende eşimde kesinlikle tüpü açık bırakmayız..iftardan sonra mutfağa bi girdim bi koku var baktımki biliyorum ya huyunu hep açık bırakır ocağı gene açmış..gaz kaçırıyo..kızlar eşimede hak veriyorum bir evlat annesine güvenemezse kime güvenir llah aşkına adam zaten bunların her hareketinde dahada bunalıma giriyo..hayal kırıklığına uğruyo..kdın iyice azıttı..dün uyuyordum gündüz kaç defa deriim odama kapıyı çalda gir sessizce korkuyorum diye..yatak odamın kapısını bir açtı kapı arka duvara çarptı tabi ben korkarak kalktım..bana nedese ...korktunmu korktunmu...e madem biliyorsun neden yapıyorsun..susutum bbişey demedim..çünkü kork allahtan korkmayandan demişler...allaha havale ettim...kendisinin yaptığını nekadar uğraşsamda yapamıyorum...kendi bana asla yemek hazırlamaz..sağlam bişey yapmadım der hep geçiştiririz....bEN YEMEK YAPINCA BANA ENAYİ GİBİ BAKIYO..iftarda hizmet etmekten aç kaldım baygın yattım..sonra sahurdada geç kalmışız kalktım bişeyler atıştıralım dedim..yok şunu yap ççay koy oğluma yemek hazırla..ddedim bende oruç tutacağım ve açım yemek yemem gerek...kendi evimde kendi paramla aldığım şeyleri kıskanıyo kadın ya..özellikle batırıyo evi...allahım insanda bi utanır yüz olur beni evinde besleme gibi yatırıyo kendi evimdede besleme yapmak istiyo...yok anam ben başedemem bu kadınla

yarın iftara sadece bulgur pilavı yapacağım..SAĞLAM BİŞEY YAPMADIM diyeceğim...allahım ya ben aama nnasıl bu hale geldim..kızlar inanınki kendi ailemle görüşsem evime gelip gitseler derimki kendi anama babama nasılsam bunlara da öyle olmak zorundayım derim ama yok..bende artık manevi duyguları öldürdüler..büyüklere saygım kalmadı..kendiler gibi oldum..boşuna dememişler.gittiğin yer körse kırp topalsa sek diye..

bişekilde tavrını koyacaksın tamam bazı şeylerde sabır ama bu kadarda olmaz. tüpü açık bırakma diye uyarın. sana bişeyler dediği zaman yapma neden hemen kalkıp yapıyorsun. ortalığı nasıl batırdıysan öyle temizle ben herşeye yetişemem köle değilim de. bir yerelrden başla böyle yapmaya devam edersen tabiiki işi azıtıp daha fazla eziyet edecekler sana. ki odaya girme meselesine gelince kapını kilitle ne demek benim odama değil evime dahi pat diye gelemez.

sadece konu sahibinin yazısını okudum ve gerçekten çok üzüldüm..arkadaşım senin kendine garezin mi var allah aşkına..kimi neden çekiyorsun bu kadar? nedir bu saygısızlık terbiyesizlik yaa...ay çıldırdım resmen okurken..belki de ilk başta senin kocandan önce kayınvalidene tavrını koyman gerekirdi.tabi değişirmiydi bilemem ama dişli olman lazımdı diye düşünüyorum.. bak ne güzel çalışıyorsun,işin gücün var,bırak git arkadaşım..geride bırakamadığın şey ne ki duruyosun,bizden destek bekliyosun..kendin yapacaksın kendine o desteğini..çantanı alıp,koyulacaksın yola....

Canım ya senin konunu okurken içim daralıyor, ne zaman patlayacaksın merak ediyorum ama artık ezdirme kendini lütfen.

canım hiç kendini üzme kısa hayatta...anneni babanı da üzme,millet ne der diye de bakma,çok kolay unutursun,direk boşan bence.10 senedir iyilikten başka bişey görmediğim eşim ve kaynanam ben hamileyken ve lohusayken yapmadıklarını bırakmadılar...bebeğim olmasaydı bir an beklemez gidebildiğim en uzak yere giderdim...belki de kıskandılar beni,şimdi düşünüyorum neden en çok desteğe ihtiyaç duyduğum zaman bunu yaptılar diye,cevap bulamıyorum...biz deli gibi aşıktık,olan sevgimize oldu,o beni hala seviyo,bense hiçbişey hissetmiyorum desem yalan olmaz...sevgi,ilgi dileniyo bakışlarında bunu görüyorum ama haketmedi,o sevgiyi kazanmak için bikaç sene daha mücadele edecek...çocuğunuz da yok boşa gitsn,keyfine bak...

allah bu kaynanalrı bıldıgı gıbı yapsın dogru demısler kaynanyı kaynar kazana atmalı dıye bend ede var bı tane nefretım cok buyuk ama ne hakkı var senın aılene laf etmeye ne kadar uzucu benımkıde bole yapıyo artık bas edemıyorum onunla allaha havale ettım varsa uzerınde hakkım helal etmıyorum...yuvam bozulmasın dıyede bıse demıyorum

kayınvalidem dün sabah biz uyurken gitti...bizide uyandırdı..gelirken bikaç pazar malzemesi getirmişti..giderken onlarıda almış götürmüş..yuh dedim başkda bişey demedim..eşimde lütfen kafana takma ne yapayım 60 merdiven dayamış kadının huyunu değiştiremem ya dedi..yıllardır babam la uğraştı şimdide seninle uğraşıyor sende ağzın geleni söyle altta kalma ama şunu bilki onu prangayada vursak değişmez çok inattır dedi...bu yüzden evliliğimiz huzursuz etmeyelim..zaten onların istediği bu dedi...ve sanırım eşimi haklı gördüm...sonuçta annesi, benimle uğraşmalarının amacı eşimle tartıştırmak ama başaramayacaklar...valla bu kadına savaş açacağım bu gidişle..

Sadece sizlerde yok bu dert konu sahibi arkadaşım..
İçin ferahh olsun hani sitem etme niye ben diye..
Malesef kii bir çoğumuz aynı dertten muzdaribiz ne yazık kii..
Rabbim şu mübarek günde gecede bildiği gibi yapsın hepsini islah etsin inşallah..

Kimisi kaynanasından kimisi kocasından... sınanıyoruz bi şekilde..
Rabbime havale et..

canım benim hayat çok kısa ve dünyaya bir kez geliyoruz benim naçizane fikrim çekme derim kurtul gitsin biliyorum demesi kolay diyeceksin ama emin ol değil hepimiz yaşıyoruz biraz eksik biraz fazla neyseki çocuğun yok haddim değil ama yapmada zaten

kızlar yarın kayınvalidemlere gitcez doktorum onların oturduğu yerde..kalıcaz bikaç gün..eşim dediki giderken biraz erzak falan alalım..sinir oldum..hani muhtaç olsalar adamın evi var hiç borcu yok işçi emekli ve benimle alay eder çoğu kez sen onca sene okumuşsun ben senden çok para alıyoru diye...ve ben şimdiye kadar ne zman gitsem pazar alışverişini yapardım bi teşekkür bile etmez çürük kokmuş falan diye dalga geçer kaynanam..şimdi eşime kızdım..ben salakmıyım..neden götürelim durumları bizden iyi bi çöp alıp gelmezler dedim...eşim seslenemedi ama sonrada içime battı..istiyorsan al dedim...ama kadına ikram olmuyokiiiresmen bana geçen getirdiğiniz gözünüze çakılsın istemiyorum dedi...ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…