kayınvalidemden gerçekten nefret ediyorum...

Bence de arkadaş böyle alışmış durumuna, şikayet etsede mutlu
Eşinden bir sürü şikayeti var ama yinede toz konduramıyor
Ne diyebiliriz arkadaşım sen böyle iyiysen yoluna devam et

Canım benim gibi kaynanası olan varmı diye sormuşsunya
herşeye rağmen sevmek diye forumda açtım oku istersen bir.
Bendeki senden beter.Anladığım kadarıyla seninkide g.doğulu çiğköfte tepsisi falan diyince anladım
kaç yıllık evlisin bilemiyorum ben tam 19 gün sonra 13 yıl olacak evliyim.evliliğimiz ilk 6 senesinde hiç görüşmedik.torununu birle 4,5 yaşından sonra gördü kaynanam.
Sonra bir şekilde oğluyla barıştı.Aile şirketine döndü eşim.Kaynanam önce işte yanına aldı.Sonrada 2 dene önce ikna edip eşimi yan dairesini aldık aynı apt.taşındık.
onun yaptıklarını anlatsam sayfalar yetmez..Bende ayrılmaya kalktım ama kızımız var 10 yaşında.
Birde kocama duyduğum sevgi onunda beni sevdiğini biliyorum.Ama annesine karşı gelemiyor.
Birde babası ölmüş kaynanam yanlız Kaynım hasta anlayacağın kadın çok politik damardan oynuyor eşimle.Birde uyanık herşey onun üstünde evler yazlık iş arabalar...
Anlıyacağın ben saf farketmeden kadının oyununa geldim.Kadın istenmeyen geline karşı sabırla yıllar sonra alıyor intikamını İşte bacım en azından sende çocuk yok...
Tanıştırayım buda benim kaynanam

O zaman kendine gel, hayat çok güzel gençliğini niye onlarla heba ediyorsun. Üniversite mezunusun çalışıyorsun sen sineye çekersen bunları ev hanımları ne yapsın.
Yazık senin için üzülüyoruz sadece. Ama asıl suç sende canım bunları kendine reva gördüğün için.

Arkadaşım, gücüm kalmadı diyorsun bu olaylarla yaşamak çok mu kolay? Eşimle başka sorunlarm var diyorsun, ona güvenmiyorsun, eskisi gibi sevmiyorum diyorsun, alesi ile facia sen bu hayatı mı hak ediyorsun. Benim de eşim iyi biri idi. Hatta alkolü, benim aileme hakareti yok idi. Kendi annesini uzak tutamadı bizden, o benim karım demeyi beceremedi, zaman zaman da beni saymadığını hiseetim. Ama ne hakaret, ne dayak, ne kumar, ne ihanet hiç birini görmedim ondan. Çok iyi bir insan, iyi insan olmak iyi eş olmak anlamına gelmiyor. Ve bir gün sabrım taştı, boşandım. Pişmanmıyım hayır. Yalnızım ama onunla olduğumdan daha huzurlu ve rahatım. Baçka bir şehre tayin istedim, yeni hayatımda mutluyum. Onlar 9 yılda beni yıkamadılar ise hayat hiç yıkamaz.

kızlar benim en çok üzüldüğüm nokta zamanla bende onlar gibimi oluyorum ne...ben evime gelen misafir düşmanımda olsa mutlak güleryüz gösterir yapmacıkta olsa muhabbet ederdim..inanınki akşamdan beri salona girmadim..yüzüm asık korkudan gülemiyorum çünkü güldüğüm anda suistimal ve hakaretler başlayacak biliyorum..ya ben böyle olmaktan nefret ediyorum...neden kaynanam kayınbabama bi güler yüz gösteremiyorum...neden bunu bile suistimal ediyorlar..sahura kalkıp dört dörtlük sofra hazırladımki utansın diye kendisi yemekleri önümden çeker ya..ama yıllardır ben belki utanır diye böyle yapırum oysa benim enayi olduğumu düüşünüyr heralde

boswer çingeneyle çingene ol salla öyle bosanıyım kaynanam bana küfür ettı yok kayınpederım bana hakaret ettı yok kocamda onların doldurusuna geldı sen bu kadar üzülüyosun dıye o senın ustune bu kadar gelıyor öyle bosanmak kolay iş değil tabı bosanmakta Allahın emrı ama ben hıc gormedım kaynanam bana sunu dedı kocamı kıskırttı dıye bosananı bosanmanında bır usulu bır adabı var oyle her onune gelen bosansa kımın kaynanası gelın ısterkı ım cocugunu paylasmak ıster benım annem bıle bana olan saygısından bısey demıyor onların saygısızlıgı sana degıl ogullarına sana bır soyluyosa sen bın soyle dedıklerımın tamamen arkasındayım

sen bunlarla aynı ewdemı
yasıyosun kı

ah canım gerçekten seninki benimkindende betermiş..bende eşimi buyüzden bırakamıyorum işte...parasının hesabını benden başka kimseye vermez....işini bilir annesine babasına asla para konularında hesap vermez..işte bazan diyorum ya bukonularda bi problemimiz olsaydı..şimdi asıl sorunu kendimde kendi pısırıklığımda buluyorum açıkçası...eğer zamanında ben pısırık davranmasaydım eşimde bana göre dvarnırdı..şimdi oda alıştı nede olsa susuyorum..oofff offff..suratsız gacının teki oldum..biraz geyik topiğinemi gitsem...

canım valla senin yazdılarını okudukça acaba bunları benmi yazmışım diyorum..

bu kadar kolay yanı yuva yıkabılmek bızım mahallede bı tane kız vardı gecen hafta ewlendı annesıne el öpmeye gelmıs annesıne demıskı anne sen kac yıldır babamdan sıkılmadınmı ben bır haftada sıkıldım sızınkı o hesap olmus bıraz

kızlar herkesın basında kayınvalıde var.bende de var.ben 17 yasında evlendım suan 18 yasındayım.1yıllk evlıyım.yasımın kucuk olması kaynanamın ışıne gelıyo.benı cok ezıyo.esım bunu goruyo ama sesını cıkarmıyo.hersey eslerde bıtıyo.ınanın kayınvalıdelerde suç yok.eslerımız korusa sahıp cıksa bı durumda olmayız.suan 7 aylık hamıleyım.kayınvalıdemden cok uzk oturuyorum bu halımle sureklı benı cagırıyo ıslerını yaptırıyo.erken doğum rıskım var bunu bıldıgı halde bana işlerını yaptırıyo.benım ailemde arkamda olmuyo.benım bosanma gıbı bıseyımde olmaz.yanı ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN...SABRETMEKTEN BASKA BISEY GELMIYO ELIMIZDEN SABIR

Ama ortada bir yuva varsa yıkmazsın. Eğer herşeyi ben yapıyorsam, üstelik eşim beni insan gibi değil o işler benim sorumluluğum gibi görüyor, dünyaya ona hizmet etmeye gelişim tavrı gösteriyorsa, bebek sahibi olmak için hasteney sadece sperm vereceğinde geliyor onun dışında yalnız gidiyorsam, bebeğimi kaybederken eşim dediğim adam yanımda yoksa, annesi bie geldiğinda yada biz gittiğimizde o sofrada oturmaya hakkım yosa, bana tabak kaşık çatal konulmuyorsa osofrada, annesi gece uyurken kontrol etmek için yatak odamıza giriyorsa, evimde beğendiği herşeyi altınım ve cüzdanımdaki param dahil sormadan alıp gidiyorsa annesi ve kızkardeşi ki bunlar birkaç örnek sadece, son olarakda gelin kısır çocuğu olmuyor diye anlatıyorsa, ben bunlara sebep olan adamı da anasını da sülalesini de tanımam. ne hakkı var bana bunları yaptırmaya kocm olacak adam nerede? Sevgi bu mu? Benim de anam var ağaç kovuğundan çıkmadım, çok bayramları evde yalnız geçirdim, eşim anasına gidiyordu, anaı ve kızkardeşi beni istemiyordu, laf olmasın diye gittiğimde yok muamelesi gördüm, sofrada tabak kaşık çatal yokdu bana, ben onlar için yokdum ki, tek kişilik yatakta tek yastıkda eşimin yanına sığıntı gibi yattım. Neden kocam kalk gidiyoruz, eşimi insan yerine koymayan beni de siler demedi. Bu adam mı beni hak ediyor? Bu adam için mi ben o insanlrla yüzyüze bakacağım. Evet boşanmak kolay, yarım günlük iş, zor olan beni eşek yerine koymalarını kabullenmekdi. Ben kolayı seçtim. Tam 9 yıl sonra...

hımmm ama sen ne dedın kocam ıyı olabılır aılesı kotu dedın senın kocan ıyı bır koca degılmıs sen ıyı kı bosanmıssın ozaman

hımmm ama sen ne dedın kocam ıyı olabılır aılesı kotu dedın senın kocan ıyı bır koca degılmıs sen ıyı kı bosanmıssın ozaman

Çok iyi ve çok sevilen bir insandır. Ama eş olmak çok farklı bişey. Bunlar onun bana saygısızlığı ve annesi ile kardeşine haddini bildirememesi. Eğer bana saygısı olsa idi zaten ailesinin annesi değil ben olduğumu kabul ederdi.

ah canım tıpkı benim yaşadıklarımı yaşamışsın...ama ben biraz kurnazlaşıyorum sanırım..cadılaşıyorum kendisinden örnek alıyorum..bakıyorum o nasıl davranıyorsa bende öyle yapıyorum bazan vicdanım el vermiyor ama kendisi bana bunları yaparken hiç acıyormuydu diyorum

canım tam 9 yıl mücadele etmişsin..eminim şimdi kocan etrafında dört dönüyrodur ama sakın inanma değişmez bu timsah tan bozma erkekler..köprüyü geçene kadar ..anlarsın ya..hayatına bak ..önüne çıkan fırsatları değerlendir..kendine yeni bir flört seç yaşa kısaca..benim yapamadıklarımı sen yap....gerçekten bir ekeğin bana saygıyla bakıp sevgiyle şefkatle yaklaştığını görmyeli uzzuuuun zaman oldu..kocamdan zaten görmedimde...artık kendimi değersiz eşya gibi hissediyorum...kimseden bi beklentim yok ama hayata senin gibi yeniden başlayacak gücümde yok....yıkığım....

Eminim ki millet ne der aman arkamdan konuşurlar 2.kez gene ayrıldı derler diye
sen eşinden ayrılmıyosun.sabır taşı değilsinki sen ya insansın insan evladısın.onca yaşananlardan sonra ben olsaydım eşime ne sevgi duyardım ne de saygı bak arkadaşım sende de şunu gözlemledim çok tutarsızsın eşimi seviyorum oda beni seviyo diyosun ardından saygım kalmadı sevmiyorum diyosun kafan allak bullak olmuş sağlıklı karar veremiyosun eğer bi insanı çok seviyosan onun yanında pervane olursun ona zarar gelmesin istersin ona bişi olsa dünyaları yıkarsın ama eşin susuyo gene söylüyorum sen istesen çıkar gidersin ama toplum ne der diye düşünüyosun

boşanmak en iyisi olur senin için.bu kadar stres insanı kötü hastalığa götürür Allah korusun....seni seven anan baban için kendine bak...boşan gitsin.kocan da kusura bakma ama adam değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…