Kayınvalidemden kurtulma fırsatı..Ama karar veremiyorum.Yardım lütfen

şekerim daha yenisin sen eskiden ben de bilmezdim ama kazen biliğin gibi kadın
değilkaydirigubbakcemile3 o erkek bildiğin erkek bizim sitenin kurucusu e haklı olarak da erkek olunca erkek analarının tarafını tutuyor (ama sadece kendine göre haklı o tarafı da ayrı)

nasıl kendine göre haklı yaaa ozaman onu alan eşşşş yandı ya allah aşkına ozaman bize eşimizle özelimiz olmasın kısa etek giyinmemi babam karşı degildi ama eşim asla diyo giyinmıyorum bende eşim degilde babam hep babam desem eşim heralde beni boşar illaki boşar git baban baksın der eeeeeee ozaman adil olalım

Aslında varsa kıssasa kısas yapmak lazım varya onlar ailelerini getiriyorsa biz de getireceğiz bak nasıl anlıyorlar bizi o zaman!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kazen e kafa tutan ilk üye olarak buyrun ödülünüz..:hooray::roflol:

O size uygunsuz zamanlarda rahatsızlık veriyorsa ve bundan çekinmiyorsa,sizde onun geleceği saatlerde ona görsel rahatsızlık verin.Birkaç kez hoşlanmıyacağı manzaralarla karşılaşırsa,çok kolaylıkla açıp girmez kapıyı,en azından 2 kere düşünür içeride beni ne bekliyor diyekaydirigubbakcemile3

Hahahaha hala haince planlara devam kız sen versene adresini bana gelip kaynana ben taktik vereceğim (konu sahibine yazıyorum).

Sen üst kata taşın oraya iç merdiven yaptırmayan kazen ne olsun...

bu nasıl site sahibi yaaa aklım almıyo ama tek anladıgım eşiyle annesinin arasını bu kazen iyice darma dagan eder gerci evlenecegi kişiye fikrini beyan etse evde de kalmaz degil hani

nese konuyu dagatmayaalımda arkadaşımazı çözüm üretelim

anlamadığım bir nokta var
o kapı nasıl bir kapı,kitlenmiyormu?
anahtarı yoksa evde kimse yokken çağir bir çilingir değiştirt kilidi anahtarıda çook güvenli biryere sakla
güzel olmayan içine sinmeyen bir eve taşınmaktansa böyle bi çözüm bul derim

yukarı da tasınsan bu kadının huyu değişmez merdıven çıkarır anahtarını alır bişey yapar bence..
neden bi kayınvalide için kullanışlı evden küçük eve geceyım ki
kapına kilit koyacaksın giremeyecek mirmirmirmir
gece de mi açık o kapı yahu

ne saçma birşey ben eşimle salonda belki sarmaş dolaş oturacam evimde şortla, pijamayla, gecelikle dolaşacam. hem anlamadığım şey sizin evinize böyle mutfaktak girerek ne yapıyor. Salona geçip oturuyormu, yemek mi yapıyor:1shok:

bence üst kata taşınsanızda daha rahat olacağınızı sanmıyorum, Benim Annem Bir Melek dizisindeki gibi olur heralde içinize sinmeyen bir evde oturmanızda cabası. Bence kayınvaldenizle konuşun.

İnsan kendi evinin kurallarını da biraz kendi koyar, şimdi diyeceksiniz ki ''davulun sesi... olayı''..

İyi de arkadaşım herşeyi geç, sen evin kadını olarak o kapıyı en azından akşam belirli bir saatten sonra kilitleyemiyorsan, buna hakkın yoksa, hata senin..

Arada masaya yumruğunu vurmayı bileceksin hayatta..Sonuçlarına hazır olarak.
Davulun sesi muhabbeti yapmayın hemen..

Hiçbirşey yapamazsam akşam 8 den sonra o kapıyı kilitlememe kimse engel olamazdı benim..O kadar.:1closedeyes:.

Umarım bu kadar konuşulandan sonra ne yapacağına karar vermişsindir bu böyle gelmiş böyle gidecek gelin ve kaynana anlaşamaz'' bir ipte iki cambaz oynamaz!!!!!!!!!''

Son düzenleme:
sırnaşık şey delikafaduldendelikafadulden
1 - ayyy kazen ve sinem25 in muhabbetine koptum bunu önce söylemek isterim...
2 - konuyu açan arkadaş bayaadır yok sesi çıkmıyor biz burda hariçten gazel okuyo gibi oluyoruz..
3 - Sanırım şimdiye kadar eşine de bu konudaki rahatsızlığını dile getirmiştir. Eşinde bu konuda yürek yoksa önce kilit takar o kapıya sonra da ördürür birine ya da kendi örer koy tuğlaları üstüste araya da harç bi mahvet orayı kocan düzgün yaptırmak zorunda kalsın... Kimse kimsenin evine karışamaz.. Ben olsam evde sürekli çıplak dolaşırım kaynana girip görür belki utanır diye ilk yakalandığım gün kilidi koyarım o kapıya ertesi günde ördürürüm orayı.. Ne eşe ne de kaynanaya taviz verdirilecek bir konu değildir bu..

Ay hala gülüyorum -kazen kim? - site sahibi :1shok:

Son düzenleme:

pardonda böyle ciddi bi konda gülmek nasıl içinden geeliyor anlayamıyorum kazen kim bilmiyorum demek çokmu komik bi durum acaaba hala anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…