- Konu Sahibi MelisaMelisa
-
pardonda böyle ciddi bi konda gülmek nasıl içinden geeliyor anlayamıyorum kazen kim bilmiyorum demek çokmu komik bi durum acaaba hala anlayamadım
sizde çok alıngansınız... şaka yapmış arkadaş...............
Berlin duvarı yıkıldı bizim kadınımız annesi ile oğlu arasına duvar örüyor. Ah anam aha ölmeseydinde şu gelinleri bir görseydin.
En iyi kaynana ölü kaynana daha da iyisi zenginken ölen kaynana....
gülebilir miyim :roflol::roflol::roflol:
böyle bi durumda şaka nebiliyim....
Duygusallığım kalmadı 20 sene geçti çünkü aradan. Sadece biraz da eşinizin ve kayınvalidenizin gözünden bakın istiyorum. Ne yaptı kayınvalideniz size önünüzden yemeğinizi mi aldı ? Tokat mı attı ? Kılık kıyafetinize mi karıştı ? Ölmeden mezara mı koydu sizi ? Yapmayın yahu biraz da empati yapın...
Duygusallığım kalmadı 20 sene geçti çünkü aradan. Sadece biraz da eşinizin ve kayınvalidenizin gözünden bakın istiyorum. Ne yaptı kayınvalideniz size önünüzden yemeğinizi mi aldı ? Tokat mı attı ? Kılık kıyafetinize mi karıştı ? Ölmeden mezara mı koydu sizi ? Yapmayın yahu biraz da empati yapın...
ilahi sinem....insanlar neler yaşıyor. bu soruna gelene kadar ne acılar var.. şaka yapılmayacak kadar,çok , çok ,önemli bir sorun değil ki bu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?