- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
- Konu Sahibi dorukmelis
-
haklısın kızım dese de bişey değişmeyecek tabi, ama kasıtlı yapıyordu demek ki kötü niyetti diyorum ben, yani bak sana demiyorum ama torunuma gelince diyorum demeye getiriyor yoksa bana tavırları zaten gayet iyi ufak tefek şeylerin dışında kötü davranışı olmamıştır bir defasında bana anne deyişin çok hoşuma gidiyor demişti bana hoşa gidecek şeyleri biliyor demek ki, kasıtlı yapıyor ben seni hiç kızım olarak görmüyorum demeye getiriyor.
Kayınvalidem 4 yıldır gelini olduğum halde bana hitap şekli hep ismimle olmuştur hiç bir zaman kızım dememiştir ben buna rağmen içten bir şekilde anne diyordum kayınvalidemin kızı olmadığı için alışkın olmadığı bir kelime diye düşünüyordum çünkü, ama kızım doğalı 3 ay oldu ve ona hep kızım diye hitap ediyor sen bu lafı biliyormuydun demek istemiyorum öyle ya kızını bile kıskandı dicek beni anlamayarak bende artık anne demek istemiyorum haksızmıyım?
Resmen komplo teorisi gibi olmuş sizinki. Kayınvalidenizin size kızım dememesinin dışında bir kötülüğü var mı? Bundan bahsetmemişsiniz.
Arkadaşım, kızım dememekle ne kötü niyet olabilir ki. Benim 44 senelik öz annemde bana hiç kızım dememiştir, ama kızıma söylemiştir. Şimdi bunda art niyet aramak öküzün altında buzağı bulmaktan daha zor.
Biraz paranoya yapmışsınız, boşverin bu kuruntuları. Kötülüğü yoksa iyi geçinmeye bakın, şimdi saçma bir takıntıdan dolayı huzurunuzu bozmayın.
yeni doğum yapmış bir anne olarak böyle şeyleri düşünmeye vakit bulabildiğinize şaşırdım gerçekten
kızının bu güzel ve eşi benzeri olmayan günlerinin tadını sonuna kadar çıkarsana arkadaşım
durup dururken kendine dertmi ariyorsun
haa sen ona anne dessen nolur demesen nolur
o sana kızım dese nolur demese nolurki
ne o seni gerçek kızı gibi görür nede sen onu annen gibi görürsün
hitap şekili malesef toplumda yerleşmiş
yabancılar bazen kendi annelerine bile anne demiyorlar ismiylen hitap ediyorlar
kaldıkı kayinvalde kayinpedere anne baba diyecekler
bizim toplumda böyle gelmiş böyle giidyor işte
anne diyoruz diye kendi annemiz gibi gördüğümüzden değil herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?