- Konu Sahibi dorukmelis
-
haklısın kızım dese de bişey değişmeyecek tabi, ama kasıtlı yapıyordu demek ki kötü niyetti diyorum ben, yani bak sana demiyorum ama torunuma gelince diyorum demeye getiriyor yoksa bana tavırları zaten gayet iyi ufak tefek şeylerin dışında kötü davranışı olmamıştır bir defasında bana anne deyişin çok hoşuma gidiyor demişti bana hoşa gidecek şeyleri biliyor demek ki, kasıtlı yapıyor ben seni hiç kızım olarak görmüyorum demeye getiriyor.
haklısın kızım dese de bişey değişmeyecek tabi, ama kasıtlı yapıyordu demek ki kötü niyetti diyorum ben, yani bak sana demiyorum ama torunuma gelince diyorum demeye getiriyor yoksa bana tavırları zaten gayet iyi ufak tefek şeylerin dışında kötü davranışı olmamıştır bir defasında bana anne deyişin çok hoşuma gidiyor demişti bana hoşa gidecek şeyleri biliyor demek ki, kasıtlı yapıyor ben seni hiç kızım olarak görmüyorum demeye getiriyor.
niye demediğine gerçekten anlam veremiyorum baştan beri demedi ben kızı olmadığı için demediğini düşünüyordum o nedenle demeye devam ettim, alternatif yok evet ne bileyim babaanne derim belki bende :) kırıcı olurmuyum b ilmem çünkü onun kayınvalidesine bi defa anne dediğini duymadım dememe nedenide aynı şehirde yaşıyormuş anneside kayınvalideside arkadaşları yanlış anlyormuş hangisi olduğunu anlayamıyormuş ne alakaysa işte içimden gelmiyor demek ama bu meseleyi ben mi büyütüyorum yoksa gerçekten büyük bir mesele mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?