Kayınvalideme artık anne demek istemiyorum çünkü

Ben içimde gelerek "anne" demeye başlamıştım ama bana hep ismimle hitap etti hiçbir zaman "kızım" demedi, alınmadım, ama artık alışkanlık olarak anne diyorum.

kaynana kaynanadır anne desen nolur yerı gelınce nasıl sa kaynanılıgını yapacak .o zamn ıcınden kufrederken cadoloz anne demessın sacma olur.. cadoloz kaynana dıyecen .. o yuzden zor durum da kalmadın surece deme salla sen onu sallamassan o senı sallar canm

ben de cok kotuyum cnmmmm ...benm kaynana kızım kızım dıye pesımde dolanır sureklı arar benden de aramamı bekler ben arada sırada ararım ısıme gelırse kocaman ayrıntı daha nısanlılık domemındeyım kıskıskıskıs

valla kendi annem geldi gözümün önüne .. gelinimiz Allah razı olsun anne lafını düşürmez dilinden, annem de onu bizden ayırmaz ama kızım da demez hiç.. bize bile demez.. yani bazı insanlar kızım demekten hoşlanmıyor olabilir, ben de duymaktan pek hoşlanmıyorum mesela ama toruna demek daha kolay geliyodur belki kaynananıza bence iyi niyetli düşünün anne demeey e devam edin :)

ahh ahh.

dur sen. oyle cok sevinme bence. evlenince gorursun dunyanin kac bucak oldugunu. Esin de sana karsi tavir alir muhtemelen cunku, sonra bu soylediklerini kayinvaliden soylemesin sana.

ahh ahh.

dur sen. oyle cok sevinme bence. evlenince gorursun dunyanin kac bucak oldugunu. Esin de sana karsi tavir alir muhtemelen cunku, sonra bu soylediklerini kayinvaliden soylemesin sana.

Hic de bikerm :)ben onlara karsi gayet saygili davraniyorum anck ipin ucunu da kacirmiyorum kiskiskis

zaten saygiyi aman birakma, yoksa suclu olursun esinin gozundede, sana karsi kullanilir bu durum. hayat cok zor valla. illa politika yapman lazim.

Aynen oyle ben onun ailesine anne baba diye halim kalmiyo o benm anneme o kadar resmi davraniyor ki anlatamam allah var saygi da kusur etmiyo ama anneme anne demiyo ben onunkilere demis bulundum artik ceviremiyorum da ne soylesem dinlemiyor annem o bana soylemiyor da sen neden onun ailesine soyluyorsun diyor ne yapacagimi bilmiyorum.

yavas yavas azalt anne demeyi. sonra kaldir anne demeyi hepten caktirmadan. illa hitap etmen gerekmez kayinvalidene. madem nisanlin senin ailenle resmi, sen de onunkilerle resmi ol.

Son düzenleme:
yavas yavas azalt anne demeyi. sonra kaldir anne demeyi hepten caktirmadan. illa hitap etmen gerekmez kayinvalidene. madem nisanlin senin ailenle resmi, sen de onunkilerle resmi ol.

Valla ne bileyim kaynana geliyo kizim canm dye sariliyo iki uc gune bi arar kizim nasilsin ben seni cok ozledim falan bu kadar ilgiye istesen de istemesen de karsilik veriyorsun. Benm onlarla bi sorunm yok ama nisanlim yuzunden onlara karsi tavir aliyorum ister istemez... kaynanam nianlimdan cok iltifat eder bana

hmmm :)

kayinvaliden akilli bir bayanmis. Taktir ettim. Yapicak birsey yok, o zaman nisanlinin zayif tarafini bulup aciticaksin canini

saka saka. Kotulukle birsey olmaz bosver.
demezse demesin, birak yanliz kalsin tum ciddiyeti ve mesafesiyle.

Aynen oyle canm uzrine dustukce kucuk cocuk gibi simariyo. Ben de en son nasil istiyorsan onu yap artik sana hic birsey demicem dedim ....bi sorunum daha var izim isimiz gorucu usulu oldu nisanlim onceden bana hayatim gulum diye hitap ederdi simdi sadece arada cnm der o kadar . Bunu da dile getirdim hic birsey soylemedi .istemiyosan ayrilalim diyorum onada gelmiyor .duskun ben onu dogru duzgun araam o surekli beni arar.bi seyler yapmak ister ama guzel soz soylemeye gelince soylemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…