noktasız da anlaşılıyor eşime bağırdım derdim biran önce yazmaktıYahu nokta kullanın bari. Cümlenin nerde bittiği nerde başladığı belli değil. Anlaşılmıyor hiç bişey. Kime neden bağırdınız? Son kısım çok kafışık olmuş.
Anlaşılıyor olsa sormazdım öyle değil mi? Ardınızdan atlı mı kovalıyordu nokta dahi koyamayacak kadar hızlı yazdınız?noktasız da anlaşılıyor eşime bağırdım derdim biran önce yazmaktı
noktasız da anlaşılıyor eşime bağırdım derdim biran önce yazmaktı
atlı kovaladı evet .................Anlaşılıyor olsa sormazdım öyle değil mi? Ardınızdan atlı mı kovalıyordu nokta dahi koyamayacak kadar hızlı yazdınız?
Haftada bir arama günü yapın. Alışır zamanla kayınvalide de. Şu gün gelin arayacak der.
Ondan duydum ya bunları sinirimi ondan çıkardımEsine neden bagirdin?
Hııı peki...atlı kovaladı evet .................
ya diğer gelinleriyle arası hiç yok ben uzak olmama rağmen haftasonları gidiyorum diğerleri aynı binada gitmiyor bile yanına yine bana takmış kafayı.ben kendi annemi bile sık sık arayamıyorumeşim konuşurken bir-iki dakika konuşuyorum sonra dönüyorum işim ne varsa, hayırsız falan demiyor arkamdan, eşim yetiştirmez gerçi annesinin lafını, bilemedim. şeytana uyup arayıp saydırmayın, gereği yok. kötü niyetliyse bile siz arayıp sert konuşunca bu sefer aradı da bana bağırdı diyecek yine eşinizle sizin tartışmanızın üstüne eklenecek.
atlı kovaladı evet .................
işte ben de aynen böyleyim benm eşim de arayamıyor benim ailemi çünkü yoğun ve yorgun oluyor işi nedeniyle amam bizimkiler asla sorun yapmıyor bunu kv böyle yaptıkça içimden gelmiyor yalan değileşiniz sizin annenizi arıyor mu? arıyorsa ne sıklıkda arıyor? vehatut babanızı arıyor mu?
ben aramıyorum kv asla, eskiden içimden geldiğinden arardım şimdi gelmiyor aramıyorum,,,
eşimde bozuluyor ama oda benim annemi yada babamı aramıyor onun için bana bir şey diyemiyor,,,
ya diğer gelinleriyle arası hiç yok ben uzak olmama rağmen haftasonları gidiyorum diğerleri aynı binada gitmiyor bile yanına yine bana takmış kafayı.ben kendi annemi bile sık sık arayamıyorum
oğulları evlendikten sonra çok kıymetli oluyorKv lerin bu sinsilikleri bitmez .sakin ol elin cevabını vermiş .bnmki de bi gün Annm diye kv yanlişlıkla çaldırdım .aradı dürüstte yanlış çaldırdım dedm sizi ararım normlde dedim .eşime demiş ağlamış beni aramamış filn çock gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?