kayınvalideme artık çıldıracağım!!!!!

Lice_sss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
5.282
9.112
198
Çalışan biriyim ve eve geldiğimde ev işi yemek bulaşık derken saat 11 oluyor ve uykum geliyor bu yoğunlukta benden kmlerce uzak annemi haftada 2 kez arıyorum kadıncağız anlayışlı olsun kızım zor işiniz diyor ama kayınvalidem gelinim beni neden aramıyor hayırsız diyormuş eşime eşim de benm ailemi çok sık arayamıyor kv böyle yaptıkça ben daha da soğuyorum sinirleniyorum ay napacağım ben ya yeter artık o beni hiç aramıyor ama eşim evde yok telefonda bağırıp kapattım yüzüne telefonu şeytan diyor ki ara say kayınvalidme ay patlayacağım artık ya siz olsanız naparsınız haksız mıyım ya

noktasız da anlaşılıyor eşime bağırdım derdim biran önce yazmaktı
Anlaşılıyor olsa sormazdım öyle değil mi? Ardınızdan atlı mı kovalıyordu nokta dahi koyamayacak kadar hızlı yazdınız?

Haftada bir arama günü yapın. Alışır zamanla kayınvalide de. Şu gün gelin arayacak der.

atlı kovaladı evet .................

eşim konuşurken bir-iki dakika konuşuyorum sonra dönüyorum işim ne varsa, hayırsız falan demiyor arkamdan, eşim yetiştirmez gerçi annesinin lafını, bilemedim. şeytana uyup arayıp saydırmayın, gereği yok. kötü niyetliyse bile siz arayıp sert konuşunca bu sefer aradı da bana bağırdı diyecek yine eşinizle sizin tartışmanızın üstüne eklenecek.

eşiniz sizin annenizi arıyor mu? arıyorsa ne sıklıkda arıyor? vehatut babanızı arıyor mu?
ben aramıyorum kv asla, eskiden içimden geldiğinden arardım şimdi gelmiyor aramıyorum,,,
eşimde bozuluyor ama oda benim annemi yada babamı aramıyor onun için bana bir şey diyemiyor,,,

ya diğer gelinleriyle arası hiç yok ben uzak olmama rağmen haftasonları gidiyorum diğerleri aynı binada gitmiyor bile yanına yine bana takmış kafayı.ben kendi annemi bile sık sık arayamıyorum

Bence saygısızlık olur ne kadar kötü konuşurda konuşsun sonuçta eşinin annesi büyügünüz bende evliyim benim kayinvalidem ne söylerse söylesin ben büyüklük bende kalsın derim ki senin açıdan da sinirlenip saydiricak bir durum yok ortada kadın geliniyle konuşmak istiyordum belki yani gayet normal.

Kv lerin bu sinsilikleri bitmez .sakin ol elin cevabını vermiş .bnmki de bi gün Annm diye kv yanlişlıkla çaldırdım .aradı dürüstte yanlış çaldırdım dedm sizi ararım normlde dedim .eşime demiş ağlamış beni aramamış filn çock gibi

işte ben de aynen böyleyim benm eşim de arayamıyor benim ailemi çünkü yoğun ve yorgun oluyor işi nedeniyle amam bizimkiler asla sorun yapmıyor bunu kv böyle yaptıkça içimden gelmiyor yalan değil

ya diğer gelinleriyle arası hiç yok ben uzak olmama rağmen haftasonları gidiyorum diğerleri aynı binada gitmiyor bile yanına yine bana takmış kafayı.ben kendi annemi bile sık sık arayamıyorum

hayırsız lafına takılmayın o zaman hiç, gelinleri ne güzel yanında :) deyin geçin yani eşinize
o da doğru diyorsun der herhalde, hafta sonu gidiyorsanız neden telefonla arayacaksınız bir de zaten.
Arayın, haftasonu gitmeyin daha karlı :)

oğulları evlendikten sonra çok kıymetli oluyor

Alt tarafı aramaksa ara ne var yani hiçmi vaktin olmuyor sanki
Kısasa kısas yapıyorsun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…