kayınvalideme artık çıldıracağım!!!!!

yav valla beni anladınız haftasonları gidiyorum işlerini de yapıyorum arayamamam gayet normal değil mi böyle yaptıkça ters tepiyor en doğrusu arayıp da gitmemek galiba :)

Sikma bence canini kayinvalideler oyle aranmak isterler ama gelinler annelerini cok sik aramasin isterler ben gunde en az 7 8 kere kayinvalidemle konusuyorum hala aramiyorsun diyor kaynana pskolojisi bosuna kendini yipratma gunde 1 sefer ararim geri aramak isterse arar laf soyler duymam dinliyo gibi yaparim baska turlu hayat gecmez kimse icinde esinle tartisma bence

5 dk telefon açmak nasıl çıldırma sebebi oluyor arkadaş Ben onu anlamadım asıl ...

diğer gelinleriyle hiç konuşmuyor ama toz da kondurmaz zoruma gidiyor artık

Sık sık arayıp ne konuşulur ki? Dön dur aynı şeyleri konuş.
Duyduklarınızdan bu kadar etkilenmemeyi öğretin kendinize yoksa
hiç yok yere eşinle huzurunuz bozulur.
Aynanın karşısına geçip kocaman gülümseyin kendinize ve üçüncü kişileri takmayın kafanıza.

doğru diyorsunuz da işte insanın elinde olmuyor bazen sinirini bozmamak

artık kelimesi daha önce başka şeylerin oldugunu da gösteriyor sadece 5 dakka telefon durumu değil çıldırtan

Artık kelimesinin ne anlama geldiğini biliyorum ..İnsanı terslemekten vazgeçin!! Madem konu açtınız her yoruma razı gelin bu bir ..İkincisi evet bir telefon açmaktan erinen insanlar bana garip geliyor ..Atla deve istememiş sizden sık sık aramanızı istemiş ..Eşimde ailemi sık sık aramıyor derken bile kısas yaptığınız belli..Kelimeler değil de altındakileri biraz deşelim bence ...

bir iki derken ?hay hay yaparım siz isteyin yeter

bir iki derken ?hay hay yaparım siz isteyin yeter

Valla ben kv ye şaşırdım ..Şahsen benim böyle pideci küreği gibi dili olan bir gelinim olsa aramasını hiç istemem ..
Gene sıcakkanlı kadınmış..Bir de kv ye kocaya sesi çıkmayan burda aslan kesiliyor ya o daha da komik..

sizin gibi olmaktan iyidir yine bir de o pideci küreği değil fırıncı küreği olacak deyim o deyim neyse sizinle tartışacak kadar düşmeyeceğim by..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…