yav valla beni anladınız haftasonları gidiyorum işlerini de yapıyorum arayamamam gayet normal değil mi böyle yaptıkça ters tepiyor en doğrusu arayıp da gitmemek galiba :)hayırsız lafına takılmayın o zaman hiç, gelinleri ne güzel yanında :) deyin geçin yani eşinize
o da doğru diyorsun der herhalde, hafta sonu gidiyorsanız neden telefonla arayacaksınız bir de zaten.
Arayın, haftasonu gitmeyin daha karlı :)
onlar böyle yaptıkça ters tepiyorAlt tarafı aramaksa ara ne var yani hiçmi vaktin olmuyor sanki
Kısasa kısas yapıyorsun gibi
bana göre ciddi bir sorun amaBaşlığı gördüm çok daha ciddi bir sorun sandım bu kadar sorun yapıp çıldıracak esle kavga edilecek bir durum yok...
Siz
kendiniz sorun cikarmisiniz ...arayın belli günler ne olucak ki ne kaybiniz olucak ki ...
Aynen boşver ne derse desin ne düşünüyorlarsa düşünsünler umursamamak lazım .oğulları evlendikten sonra çok kıymetli oluyor
artık kelimesi daha önce başka şeylerin oldugunu da gösteriyor sadece 5 dakka telefon durumu değil çıldırtan5 dk telefon açmak nasıl çıldırma sebebi oluyor arkadaşBen onu anlamadım asıl ...
Anladim.Ondan duydum ya bunları sinirimi ondan çıkardım
diğer gelinleriyle hiç konuşmuyor ama toz da kondurmaz zoruma gidiyor artıkSikma bence canini kayinvalideler oyle aranmak isterler ama gelinler annelerini cok sik aramasin isterler ben gunde en az 7 8 kere kayinvalidemle konusuyorum hala aramiyorsun diyor kaynana pskolojisi bosuna kendini yipratma gunde 1 sefer ararim geri aramak isterse arar laf soyler duymam dinliyo gibi yaparim baska turlu hayat gecmez kimse icinde esinle tartisma bence
doğru diyorsunuz da işte insanın elinde olmuyor bazen sinirini bozmamakSık sık arayıp ne konuşulur ki? Dön dur aynı şeyleri konuş.
Duyduklarınızdan bu kadar etkilenmemeyi öğretin kendinize yoksa
hiç yok yere eşinle huzurunuz bozulur.
Aynanın karşısına geçip kocaman gülümseyin kendinize ve üçüncü kişileri takmayın kafanıza.
artık kelimesi daha önce başka şeylerin oldugunu da gösteriyor sadece 5 dakka telefon durumu değil çıldırtan
bir iki derken ?hay hay yaparım siz isteyin yeterArtık kelimesinin ne anlama geldiğini biliyorum ..İnsanı terslemekten vazgeçin!! Madem konu açtınız her yoruma razı gelin bu bir ..İkincisi evet bir telefon açmaktan erinen insanlar bana garip geliyor ..Atla deve istememiş sizden sık sık aramanızı istemiş ..Eşimde ailemi sık sık aramıyor derken bile kısas yaptığınız belli..Kelimeler değil de altındakileri biraz deşelim bence ...
glmserpost: 38292281 .!.:bana göre ciddi bir sorun ama
size kalmışBelli sizin ciddi olduğunuz...soylemenize gerek yok.bu ciddiyet le ciddiye almak gerek zaten dimi
bir iki derken ?hay hay yaparım siz isteyin yeter
sizin gibi olmaktan iyidir yine bir de o pideci küreği değil fırıncı küreği olacak deyim o deyimValla ben kv ye şaşırdım ..Şahsen benim böyle pideci küreği gibi dili olan bir gelinim olsa aramasını hiç istemem ..
Gene sıcakkanlı kadınmış..Bir de kv ye kocaya sesi çıkmayan burda aslan kesiliyor ya o daha da komik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?