• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideme cokmu yanlisndavraniyorumm

Kayınvalidenizi tabi haklı çıkarmaz ama acaba tembelliğinizden dolayı böyle yapıyor olabilir mi? Mesela ağırkanlı insanlara bende gıcık olurum :) sevsem de gıcık olurum
Bende dediginiz gibiyim ama karsimdaki insan iş yaparken utanırım hemen el atmaya calisr bi işin ucundan tutarım tembelimdir ama nerde ne yapilacginida çok iyi bilirim.

Hem kadının evinde oturuyorsun hem yardim etmiyorsun hemde yan gelip yatarak telefonla mi oynuyorsun , şaka gibisin. O beğenmese de sen yap en azından kahvaltını hazırla ortalığı topla arada bi süpür ayıp yani. Ilk defa bir kayınvalideye hak vereceğim nerdeyse. Ortak evi paylaşıyorsanız işleri de paylaşmanız lazım. Yaşlı kadın arkanızı toplamak zorunda değil.

Son düzenleme:
Hahhahhaaa:D
yook ya rahat ol tabii ki sen haklısın;)
Noolmuş sen yan gelirken kadın soba yakarak kahvaltı hazırlayarak çamaşır asarak yemek yaparak tozunuzu wcnizi temizleyerek bir de ardınızı topluyorsa,yapacak tabi,kocanı doğurmasaydı o zaman di mi yani;)
Kendi anneciğine gitsene biraz da,3 güne kalmaz topunuzu kapının önüne koyar,kayınvalideni mumla ararsın.
Yengemin babannesi bir söz dermiş"Ver yesin,ser yatsın,bekle canı çıkmasın"
Kadın saçmalamış evet,ama sözlerinden sorumlu tutulamaz,geldin geleli delirtmişsin kadını,cinnet yakındır,az bekle;)

Hahhahhaaa:KK70:
yook ya rahat ol tabii ki sen haklısın:KK66:
Noolmuş sen yan gelirken kadın soba yakarak kahvaltı hazırlayarak çamaşır asarak yemek yaparak tozunuzu wcnizi temizleyerek bir de ardınızı topluyorsa,yapacak tabi,kocanı doğurmasaydı o zaman di mi yani:KK66:
Kendi anneciğine gitsene biraz da,3 güne kalmaz topunuzu kapının önüne koyar,kayınvalideni mumla ararsın.
Yengemin babannesi bir söz dermiş"Ver yesin,ser yatsın,bekle canı çıkmasın"
Kadın saçmalamış evet,ama sözlerinden sorumlu tutulamaz,geldin geleli delirtmişsin kadını,cinnet yakındır,az bekle:KK66:
Bizde de ver yemeği yiyeyim , ört üstümü yatayım derler. Ayy çok güldüm :)

E tam öyle değil mi,komşu kızında kadının aklı kalmaz mı,bunu eleştirenlerin öyle gelini olsun,bakın ne yapıyorlar,oğullarını da evlatlıktan silerler valla:)

Son düzenleme:
E tam öyle değil mi,komşu kızında kadının aklı kalmaz mı,bunu eleştirenlerin öyle gelini olsun,bakın ne yapıyorlar,evlatlıktan silerler valla:)

E tam öyle değil mi,komşu kızında kadının aklı kalmaz mı,bunu eleştirenlerin öyle gelini olsun,bakın ne yapıyorlar,evlatlıktan silerler valla:)
Bir kere bile şöyle yapamadım ama yıne de sevilmedim yanarım yanarım ona yanarım :)

Bir kere bile şöyle yapamadım ama yıne de sevilmedim yanarım yanarım ona yanarım :)
:))
Ben de öyle ama, herkes kendine yakışanı yapar,şahsen beni sevmediğini bildiğim kayınvalidemin evindeysem ve sofra hazırlanacaksa,beşlik simit gibi kurulup hazır beklemem,en azından yaşına ve eşime hürmeten.
Eşi bir de annesine"koca mı istiyorsun"diyormuş,evlerden ırak:olamaz:
Tencere kapak pekte güzel yakışmışlar;)

:))
Ben de öyle ama, herkes kendine yakışanı yapar,şahsen beni sevmediğini bildiğim kayınvalidemin evindeysem ve sofra hazırlanacaksa,beşlik simit gibi kurulup hazır beklemem,en azından yaşına ve eşime hürmeten.
Eşi bir de annesine"koca mı istiyorsun"diyormuş,evlerden ırak:olamaz:
Tencere kapak pekte güzel yakışmışlar:KK66:
Ben de kendi işimi kimseye yaptırmam. Kv değil de başka büyük biri de olsa yine oturmam ben yaparım herşeyi yaşına hürmeten. Kaldı ki karşımdaki iş yaparken oturmak beni rahatsız eder. Karı koca çok uyumlu bir çiftler demek ki:)

Iki taraf da yanlis ama kv nin yanlisinin karsiligi sizin bilmem kac yasina gelmis kadin is yaparken yemegi asi ona yikmaniz degil tabi ki de. Ne yani 3 haftadir yiyip icip yatip kalkiyor musunuz bulasigi falanda mi yikamiyorsunuz?

Evime gelse evimdenmi kovucam sanki? Kapiyimi acmicam? Bu benim basimin ustudur. Saygi meselesi ayri olabilidigince tutuyorum kendimi ama onun bana soyledikleride saygisizlik degilmi bi yerde? Ki bunlarin bi cougu daha geldigim ilk gunlerde soyledigi seyler

Kadina sayginiz filan yok.
Kadinin evine cokmussunuz, cocuklari da ustune atmissiniz, oh..
Oyuzden basimin ustune filan, cidden egreti duruyor.
1 ay boyunca insan cidden hic mi rahatsiz olmaz?
Ayip gercekten.
Tembelsiniz, tek bi kadinin ustunden ailece geciniyorsunuz, yazik o kadina.
Isimi begenmez diyorsunuz, sadece bahane..
Isinize geliyor yan gelip yatmak

Okurken önce sana haksızsın diyecektim. Kalkıp iş yapmamak ne diye.. ama kayınvaliden inanilmaz kötü kalpli biri (anlatılana göre) o yüzden boşver yapma gitsin iş yapsında sana sarcak,cocukları doldurcak zamanı azalsın. Cunku yardım etsende iyi olmayacaksın belli ki..

Daha ne kadar kalicaksiniz orda? :110: Yaptiginiz cok ayip evinize dönün hic insan yardim etmez mi bide yemekler kahvaltilar falan hotel gibi kullaniyorsunuz

Biraz fazla rahatmissiniz belkide bundan dolayı size karsi tavirli... Sonucta orada kaliyorsunuz kv olmazsa kim olursa olsun begenmesede bir işin ucundan tutun salmışsınız iyice.. Sonuçta sizden yaşça büyük biraz saygı... :KK69:

Hic eşimin annesinde uzunca bir sure kalmadım kalsaydım lafda etse yardimci olurdum onun agzına laf vermezdim

Aranizda sohbet muhabbette yoksa zman orda nasil gecer ki en azindan iş güçle ugraşıp vakit doldururdum

Bu tarz insanlar kötekten anlar.mesela benim babanneme annem çok ince ve kibar davranır.babannem en çok annemden nefret ediyor ve çocukları olarak da benden ve kardeşimden.yengem var o sürekli laf sokar.sürekli kötü davranıyordu ona bayılıyor.ben de baktım bu kadın şaf sokulmasından hoşlanıyor bir de ben deneyeyim dedim.ufak ufak laf sokuyorum mesela ortamda imalı bir şekilde beni de artık kimse gezdirmiyor bakmıyor dedi.ben de dedim ki”ben bakardım ama sen beni sevmezsin, sevdiğin torunlarına söyle onlar gezdirsin seni” kadın bozum oluyo ama bir sonraki gidişimde beni torunum diye sarılarak karşılıyor.acaba ölcek kendini mi affettirmek istiyor diye düşünüyorum açıkçası.bi değişik bunlar.sende sok lafını adabınla geç.sok lafını geç.ev işleri için de az biraz iş yap ama çok yapıyomuş gibi göster.ben başkasının evini temizlemeye çok iğrenirim mesela.ama kendi ardımı da toplarım.yani kaldığım odayı falan temizlerim de öle tüm evi bende temizlemezdim.dediğim gibi az işi çok iş gibi gösteririm bazen.olur öle gider işte.ama çok da tın.benim kayınvalide zaten pis.evinde bişi yemek bile istemiyorum.tokum diyorum.evine de pek gitmiyorum açıkçası.iyi oluyor.

Back
X