- Konu Sahibi Kurabiyem111
Ben olsam o eve gitmem çocuklarımı da göndermem ama gitmek zorundaysam da işleri yaparım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dediginiz gibiyim ama karsimdaki insan iş yaparken utanırım hemen el atmaya calisr bi işin ucundan tutarım tembelimdir ama nerde ne yapilacginida çok iyi bilirim.Kayınvalidenizi tabi haklı çıkarmaz ama acaba tembelliğinizden dolayı böyle yapıyor olabilir mi? Mesela ağırkanlı insanlara bende gıcık olurum :) sevsem de gıcık olurum
Bizde de ver yemeği yiyeyim , ört üstümü yatayım derler. Ayy çok güldüm :)Hahhahhaaa
yook ya rahat ol tabii ki sen haklısın
Noolmuş sen yan gelirken kadın soba yakarak kahvaltı hazırlayarak çamaşır asarak yemek yaparak tozunuzu wcnizi temizleyerek bir de ardınızı topluyorsa,yapacak tabi,kocanı doğurmasaydı o zaman di mi yani
Kendi anneciğine gitsene biraz da,3 güne kalmaz topunuzu kapının önüne koyar,kayınvalideni mumla ararsın.
Yengemin babannesi bir söz dermiş"Ver yesin,ser yatsın,bekle canı çıkmasın"
Kadın saçmalamış evet,ama sözlerinden sorumlu tutulamaz,geldin geleli delirtmişsin kadını,cinnet yakındır,az bekle![]()
E tam öyle değil mi,komşu kızında kadının aklı kalmaz mı,bunu eleştirenlerin öyle gelini olsun,bakın ne yapıyorlar,oğullarını da evlatlıktan silerler valla:)Bizde de ver yemeği yiyeyim , ört üstümü yatayım derler. Ayy çok güldüm :)
E tam öyle değil mi,komşu kızında kadının aklı kalmaz mı,bunu eleştirenlerin öyle gelini olsun,bakın ne yapıyorlar,evlatlıktan silerler valla:)Bizde de ver yemeği yiyeyim , ört üstümü yatayım derler. Ayy çok güldüm :)
Bir kere bile şöyle yapamadım ama yıne de sevilmedim yanarım yanarım ona yanarım :)E tam öyle değil mi,komşu kızında kadının aklı kalmaz mı,bunu eleştirenlerin öyle gelini olsun,bakın ne yapıyorlar,evlatlıktan silerler valla:)
:))Bir kere bile şöyle yapamadım ama yıne de sevilmedim yanarım yanarım ona yanarım :)
Ben de kendi işimi kimseye yaptırmam. Kv değil de başka büyük biri de olsa yine oturmam ben yaparım herşeyi yaşına hürmeten. Kaldı ki karşımdaki iş yaparken oturmak beni rahatsız eder. Karı koca çok uyumlu bir çiftler demek ki:):))
Ben de öyle ama, herkes kendine yakışanı yapar,şahsen beni sevmediğini bildiğim kayınvalidemin evindeysem ve sofra hazırlanacaksa,beşlik simit gibi kurulup hazır beklemem,en azından yaşına ve eşime hürmeten.
Eşi bir de annesine"koca mı istiyorsun"diyormuş,evlerden ırak
Tencere kapak pekte güzel yakışmışlar![]()
Evime gelse evimdenmi kovucam sanki? Kapiyimi acmicam? Bu benim basimin ustudur. Saygi meselesi ayri olabilidigince tutuyorum kendimi ama onun bana soyledikleride saygisizlik degilmi bi yerde? Ki bunlarin bi cougu daha geldigim ilk gunlerde soyledigi seyler
O zaman düzeltiyorum:) hiçbir işin ucundan tutmayan pişkinlere gıcık oluyorum :)Bende dediginiz gibiyim ama karsimdaki insan iş yaparken utanırım hemen el atmaya calisr bi işin ucundan tutarım tembelimdir ama nerde ne yapilacginida çok iyi bilirim.