çok haklısın bende hata ama dün nası mücadele ettim inanmazsın belki ne işin var deyip duruyor bi işim yok ama giiyim diyorum rengi değişiyor sinir oldum ya zorundamıyımsen böyle taviz verirsen daha da çok şey ister istemiyorsan istemiyorsundur net ol....o ısrar edip sana pes ettireceğine sen hayır de dediğinin arkasında dur kadın resmen sana pes ettireceğini bildiği için ısrar ediyor sende pes ediyorsun bunu yapma işte net ol!!! hayır demenin ne olduğunu öğrensin eğer sen hayır diince ısrar etmeye başlarsa çık hemen evden 1-2 defa bunu yapınca zaten ısrar edince hemen kaçıyor diye demeyi bırakır
kafamı dağıtmak için yapmıor hep yapıo zaten eşim bu hafta 3 kez çağırma dedi zaten ama anlamıor bi daha gitmiycem o olcak sonundasizin moreliniz bozuk bunu farkedip kafanızı dağıtmak içinde yapıyor olabilir...benim kayınvalidemde oğlunıu öper hayranlıkla bakar mesela biyere gitcez ikimizde süslenip gideriz kadının yanına önce oğunu öper koklar sonra gözü beni görür çk güzel olmuşsun yine der bende saol anne derim takmam hiç...benim kayınvalidemde çalışır pek fazlşa biyere çıkamaz ama çıkıncada beni yanında götürmek ister ama ben istemesem eşim madmaze rahatsız çağırmayın göndermiyorum falan der...ALLAH var bu konuda rahatım sizde gelmek istemiyorum rahatszıızm falan deseniz..belli bi zaman sonra inanın bıkıyolar
bi yemin edersem dönmüycem ama bu sefer huzurum kaçıcakİçinden kendine bir yemin et ne olursa olsun gitmiycem işte de.Gitme zorla kimse götüremez seni...
bencede farkında ama bi dahakine benim dediğim olcak çünkü alışıyor ve değişen bişey olmuyor beni yumuşak yüzlü olmamdan kaynaklanıor.dün akşamda uykum vardı eşim gelene kadar resmen uyukladım tv izledim suratsızdım yanicnm o inatsa sende inat ol izin verme böyle müdahalelerde geri adım atma...istediği gibi renk değiştirsin morarsın kızarsın ama sen birşey dediysen bunda kararlı ol ve uygula madem ısrar ediyor üstünü giyin ben gidiyorum de ve niye gidiyorsun dersede bnm de evim var de o söylenmeye devam eder zaten etsin bırak ama kararlı ol cnm dediğini yap sana pes ettireceğinin bilincinde olduğu için çok ısrar ediyor.....
aynen canım boyunduruk altına almak istyolar benim annem hiç ısrarcı davranmaz bu konularda hayır dediysem hayırdır ama bu kadın hayırdan anlamıyorayy seni anlıyorum benimkiside ilk aylarda bir yere mi gidecek illa bende gelicem, evine birisi gelse mutlaka gitmem lazım ve akşama kadarda kalkamıyorsun. hayır cevabını asla kabul etmiyordu.. başka birisine söz verdiysem bana ertele diyordu erteleyemem diyincede o zaman ben erteleyeyim yarın yaparız diyordu. kısacası kabus gibiydi. günlerine falan gidiyordum ki asla tarzım değil. ama hayır desem kabul etmiyor ve tartışmaya dönüşüyordu neredeyse. sonra ne oldu bilemiyorum ama bende biraz soğuk davrandım sanırım eşimde konuşmuş olabilir artık eskisi gibi ısrar etmiyor sağolsun
bu kayınvalideler biraz dediklerini yaptırmak ve boyunduruk altına almak için böyle yapıyorlar galiba eşin konuşsun bence.
alemsin walla ama dediğin gibi zorla kötü oluysun çocuk falan olsa bi bahane bulunur ama böyleyken zor baen hastayım yada anneme gidiyorum falan diyorum anca öyle işteben kayınvalideme güne vs. giderken daha evde reddetmesi imkansız şeyler buluyorum..taş gibi sağlamken sivilce için dr dan randevu falan alıyorum o saate...buzdolabını bozup tamirci gelicek yoksa herşey bozulur naparız falan diyorum...kızın veli toplantısı var diyorum...insanı zorla kötülüğe teşvik ediyorlar yaa
ya arkadaşlar benim mi gözüme fazla mı batıyor bilmiyorum ama bi de eşime 5 yaşında çocuk gibi davranıor eşimin bi küçüğü var ona yapmıyor eşime lokumum geldi falan diyor çok komik ve gıcık
ewet küçüğü ewli deil bi kere bile onu öyle sewdiğini görmedim:)gerçektende msj veriyor sanki ama sinir oluyorum 28 yaşındayız bebek deiliz benim annemde çocuklarına çok düşkün ama böyle abartılı davranmıyoruz nispet yapıor sanki cap cup dakka başı öpüyo elinden gelse ayağında sallayacak asında bizi kendi halimize bıraksa iyi olcakeşinin küçüğü henüz evli değildir de ondan canım :)
sana inat yapıyor. sana 'o benim' mesajı veriyor,
oğluna da 'ben de varım unutma' ve 'ben seni karından daha çok sevenim' mesajı.
oğlunun nezdinde önceliğini koruma çabası.
taktığını belli edersen daha da abartır haberin olsun.
kimseyi soğutmak gibi bi derdim yok aslında ama böyle yapınca şeytan kötü şeyler söylüyor bana dediğin gibi beni yakınında tutma çabası var eşim yoğun çalışıo boş zamanı yok dün diyoki bigün zamanın olunca ymeğe gidelim diyo bizim başbaşa kalma lüksümüz yok çünküayrıca şunu da yazayım,
seni rakip görüyor. oğlunu ondan soğutacağından yada uzaklaştıracağından korkuyor.
bir söz vardır, 'düşmanını kontrol etmek istiyorsan yakınında tut' diye
taktiği bu olsagerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?