bu cümleyi anlamadım,açarmısınız ne bakımdan kaynana başarısız oluyor:26:
allah başımızdan eksik etmesin sağ olmasa zaten büsbütün yandık arkadaşım adam denge bizim için o varken bile böyle bide yalnız yaşasa düşün tantanayıilk başta okurken kayın baban sağ değil sandım ondan böyle yapıyor, yani yalnızlıktan yapıyor sandım. ama kayınbaban da sağmış.
kocamın tavrı net aslında ama işin 2.kısmında o yoktu yani beni evime geç göndermesi konusunda bende söylemedim söylersem eşim hissettirir o da şikayet ettiğimi anlarbenım kayınvalıdem kocamın dizine yatar ama eşim evdeyken asla misafirliğe göndermez benı annesi çağırsa bıle. bazen ben gıtmek istemem o evde yokken işteyken arar annesını ben erken gelmeyı dusunuyorum hatun evde kalsın der oda tamam der ısrar yoktur bızde oglu gitmesın diyorsa gitmem zaten bence eşin kesın davranmalı basta oglum nıye yollamıyorsun dediğinde nıkahlım o benım ben ne dersem o olur deyip kestırıp atmıstı :) iyikide öle yapmıs
kesinlikle katılıyorum aynı durum kız annelerinde yok ama erkek anneleri farklı oluyor kendide evliliğin içinde yer almak istiyoriktidar savaşı. karısının annesinin önüne geçtiği duygusu canım.
herkes için geçerli olmayabilir elbette. ama oğlunu rekabet konusu yapanlar için bu böyle.
en çok kendisi sevilmeli en çok kendisi düşünülmeli en çok kendisine acınılmalı en çok kendisiyle ilgilenilmeli vs. en önde kendisi olmalı.
kesinlikle katılıyorum aynı durum kız annelerinde yok ama erkek anneleri farklı oluyor kendide evliliğin içinde yer almak istiyor
ister istemez herkesin hayatı değişiyor ama oğlan verilmese bile oğlanın yanıa duyguları düşünceleri alışkanlıkları olan bi insan gelior buna saygı duymaları lazım evlilik hazırlıklarındada bir kaç yanlış davranış oldu bana eski bir iki şeyini verdi dha doğrusu eve koymyuş onları en kısa zamanda atıcam ve adıklarımı koyucamkız verilir, gelin alınır...
anne oğlunu evlendirince ayrı bir eve ve hayata geçeceğini kabul edemiyor. malum oğlan verilmiyor ki :)
yazdıklarınızda çok haklısınız gerçekten hayır demek kendi isteklerine kulak vermek önemli ama karşındaki insanda biraz anlayışlı olmalı istemediğim belli 3 4 kez gidicem gitmek istiyorum dedim var mı ötesi peki karşındaki bunu anlamak istemiyorsa ne olcak
ya arkadaşlar benim mi gözüme fazla mı batıyor bilmiyorum ama bi de eşime 5 yaşında çocuk gibi davranıor eşimin bi küçüğü var ona yapmıyor eşime lokumum geldi falan diyor çok komik ve gıcık
Ay bende sinir oluyorum benim kaynanamda öyle öpüyo boynunu falan
kucağına alıyo bi kanepeye oturalım hemen gelip eşimi kucağına alır eşime söyledim sen saçmalıyorsun
beni annemdenmi kıskanıyoısun dedi ama çıldırdım bigün mahrem bir anımızdabirden durdum ya ben istemiyorum
aklıma annenin öpmeleri geliyo kendimi sanki küçük bir çocukla sevişiyo gibi hissediyorum dedim:)) dedimki annene diyemessin
beni öpme diye ama bari benim yanımdayken uzak dur gözümün önüne geliyo seni öpmesi falan
soğuyorum senden sen onun oğluşu olabilirsin ama benim erkeğimsin kocamsın falan dedim
Çözüm oldumu evet eşim çok mesafeli hatta kaynanam geçen çıkarken ben seni öpmedim oğluşum dedi
kapının önünde eşime sarıldı banada hıh sen çekil falan dedi şakadan bende aaa sen onu öp o da beni öpüyo
sen onun peşinde dolanıyosun oda benim peşimde dedim şakayla gülerek oh iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?