Kayınvalideme gıcık oldum resmen

:))))
sizi kendi halinize mi bıraksa.. gülecek halim yoktu güldürdün beni.
ölene kadar bırakmayacak canım. felaket tellalı gibi oldum ama öyle.
benimki 80 yaşında hala aynı oyunlar devam ediyor. sen düşün artık.
sevgisinden sevgisinden.. kıskançlık falan yok yani

aslında anneler farkında deil ama çocuklarının ewliliklerinin biraz başarılı olması nı istiyolarsa aradan çekilmeleri gerekir ama anlamıyolar aradn çekilme derken dozunda ayarlamalı herşeyi

haklısın ama bazıları hatta çoğu hastalıklı bir ilişki içinde oğullarıyla.
sizin evliliğinizin başarılı olması onun başarısız olduğu anlamına gelir onun iç dünyasında.
işin zor. arayı bir an önce aç bence.
mesela 6 da evine gitmene bozulduğunda (ki yalan oğlunu da oraya getirtmek için yapıyor)
ay çok sıkıldım sabahtan beri burdayım. geldiler bana gitmem lazım deyiver.
çağırdığında da sıkıldığını söyle. bahane bulma o senin her bahanene bir cevap bulacaktır. köşe kapmacaya döner iş.
yaş grubu bana hitap etmiyor ne işim var teyzelerin arasında de. biraz şaşırsın. iyi olur. senin sağının solunun pek belli olmadığını düşünsün.
zamanla bişey söylemeye kalktığında iki kere düşünür acaba ne tepki verir şimdi bu falan der.

80 yaşında ve peşinizde ben ölmüşüm haberim yok:)saat 1 de gidiyorum 10:30 da geliyorum mecburmuyum ama dediğin gibi resmene oğlunuda çağırmak için bahane bulma demişsin dosdoğru söyle zaten bulsamda işe yaramıyor.eşim kaç kez söyledi kendi arkadaşlarının yanına çağırma diye ama anlamıor

bi kıskançlık söz konusu kaynım evlense kurtulurmuyum acaba

Son düzenleme:
bi de benim rahatsızlığım var 2kez küçük operasyonlar geçirdim ama eşime öyle bir işlediki rahatsızlığımın önemsiz olduğunu söyledi durdu o da buna inandırdı kendini ama kendi hastaneye gitse duygu sömürüleri yok çocuklar dayanamaz söylemeyimler gırla gider

kayınvalide oğlunu sevmezse eğer buraya" kaynanam eşimi sevmiyor,diğer çocuklarını seviyor,eşime üvey evlat gibi davranıyor"die konu açardınız belkide..
bırakın o onun oğlu canı...5 kardeşiz biz babam benim bi küçüğüme bayılır sever..bize hiç kullanmadğı tabirleri ona kullanır..
ne var bunda...demekki en çok oğluna kanı ısınıyor..
o doğurmus buyutmus...emek vermış.
çocuk gibi sevmesi size neden batıyorki..
böyle kıskançlıklara hiç ama hiç anlam veremıyorum...hasta ruhlu insanların davranısı gibi...nişanlımın annesi nişanlımı sevdikçe daha bi hoşuma gidiyor...
nedir bu yaa..
diğer meselnize gelince evet taviz veremyın kayınvalidenize artık benmde yukumlu oldguum bir evim var..programlarım var...diyin...diyemezseniz bile o sizi her çağırdıgında işim var,şunu yapıcam bunu yapıcm gibi bahaneler üretin...

Son düzenleme:
çok zor bir kaynana modeline denk gelmişsin.
huylu huyundan vazgeçmez demişler.
sen uzaklaş. eşin destekliyor madem. senin tavır koymana bağlı durum.
oğluyla her gün görüşsün. hergün uğrasın. ama sen her çağırdığında gitme.
ilerde daha da yorulacaksın ve bıkacaksın o zaman vereceğin en ufak bir tepki bile çok büyük sorun yaratır. çünkü alıştırmış olacaksın.
sen başta nasıl olursan seni öyle kabullenirler.
gerçek halin neyse onu koy ortaya.
kaynanan oyun kuruyor.
oyuna girme.
dozunu ayarla. saygını eksik etme. -gerektiği kadar- ziyaretine git.
-gerektiği kadar- ara hatır sor.
ama hayatınızın içine sokma.
yaşlnınca zaten mecburen girecek. haberin olsun. bu günler geri gelmez.

emin olun öyle bi başlık açmazdım emek vermesi doğurup büyütmesinide bi diyeceğim yok benide bi anne büyüttü bu boya getirdi. evlada her annenin kanı kaynar ama bi takım şeyleri nispet yapmak için yapıldığını anladığınız an tepkili oluyorsunuz bi gün içinde 28 yaşındaki insanı 50 kez kurabiyem lokumun diye sewip ikide bir öpmesi bence abartı bi takım şeyleri kanıt çabası ne hasta ruhluyum nede kıskanç sadece bazı şeyleri net görüp art niyet seziyorum

saygımı hiç eksik etmedim aradım sordum gittim yinede giderim ama bana gitmek istediğim saattede gitme kal deyince sinir oluyorum ne yapcan evde diyo sanane ya belki özel bi işim var anlatmak zorundamıyım dediğin gibi böyle alışıp gidecek sonra görev haline gelcek.benimle vakit geçirmye bayılıo sanki öyle olsa hastayken bi tabak çorba yapıp gelir o zamanlar tık yok geçen hafta çok rahatsızdım hiç yemek yapamadım gelip bi çorba yapmadı ne bulduysam yemeğe çalıştım

kaynanan ne kadar gitme kal desede evine gitmek istediğin saatte git.neden kalıyorsunki.eşinde senin tarafında sorun yapmayacak.gidiyorum de kalk

evet canım zaten bu tür konularda epeyce açıldı.

bu cümleyi anlamadım,açarmısınız ne bakımdan kaynana başarısız oluyor:26:

kaynanan ne kadar gitme kal desede evine gitmek istediğin saatte git.neden kalıyorsunki.eşinde senin tarafında sorun yapmayacak.gidiyorum de kalk
herkes gitti dün bulaşıklarını falanda toplamıştım bi ben kaldım k.pederimde geldi o karışmaz zaten ben kalkıyorum dedim suratı o anda değişti hani önceden sözleşmiş olsak akşam onlarda yemeğe kalıcaz diye anlıcam öyle bişeyde yok çok bozuldu nerdeyse 3 kez gidicem dedim engel oldu böyle yapmaya dewam ederse bi daha gündüz oturmalaarına gitmiycem çünkü 11 saat orda vakit geçirmek zorunda deilim

ben eşime hiç annesini eleştirmedim çünkü ben suçlu duruma düşerim ne yaparsa çaktırmadan yapar bi de eşimin yanında daha farklı davranır

kaynanan seni çözmüş surat yapınca kalıyorsun.net olduğunu anlasınlar.gideceksen git.kendine eziyet etme

ben eşime hiç annesini eleştirmedim çünkü ben suçlu duruma düşerim ne yaparsa çaktırmadan yapar bi de eşimin yanında daha farklı davranır

bence doğrusunu yapıyorsun canım.eşinde görüyordur senin çabanı eminim.eğer dırdır etsen annesine daha çok yaklaşır.kendimden pay biçeyim,eşim bana ailemi sürekli kötülese hatalı bile olsalar savunmaya geçerim

Son düzenleme:
kaynanan seni çözmüş surat yapınca kalıyorsun.net olduğunu anlasınlar.gideceksen git.kendine eziyet etme
ewet aynen öyle bi iki kez benzer şeyler yaşandı ama bi dahakine tavrım net olcak asarsa assın suratını banane.yorulmuştum dün o yorgunluğumla bide eşimi bekledim sadece surat assa iyi sus pus oldu acayipleşti neden bu kadar abarttı anlamadım eşim ona senin yaşıtlarınla sıkılır deyince olsun giderim diyodum bi daha çooook bekler

ya bu erkek aileleri ne istiyor anlamıyorum? allahım hepsi bir çeşit.. yapışık insanlar ;P seni çok iyi anlıyorum canım. ben de maalesef kayınvalidemle karşılıklı binalarda oturuyorum. resmen kabus. 3 yıllık evliyim ilk yılımızı resmen eşimden çok ailesiyle geçirdim. ne kadar kızıyorum kendime düşündükçe.. işte tecrübesizlikten hep bunlar. neyse sonra güzell bir kazık yedim kendilerinden de 1 yıl küsüştük.. şimdi de görüşüyoruz ama haftada bir. yarım st. özel günlerde falan..Allahım ne rahatmış böyle.tabi arkamdan neler konuştuklarını tahmin ediyorum ama hiççç umurumda değil. arada eşime soracak oluyormuş neden gelmiyosunuz diye. eşimde sağolsun biraz sinirlidir. çalışıyor kız ne zaman gelicek yoruluyo fln diye geçiştiriyor...öyle huzurluyum ki anlatamam. gittiğimizde de surat yapıyor zaten. söyleniyor. ben de şakayla karışık cevabını veriyorum. hakettiği bu çünkü.çok fazla kötülük yaptı. sana tavsiyem uzak dur. küserse küssün. bi terbiyesizliğin yokki. aman eşine de sakın kötüleme sen haksız çıkarsın. eşin söylense bile sen arayı buluyormuş gibi yap.tecrübeyle sabitlenmiştir..kendin koy tepkini.eşini araya sokma.bol şans

doğru savunma ihitiyacı duyar .susuyorum zaten ben eşime hiç bişey demediğim hhalde bu gelme gitme işlerini bırakacaksınız dedi k.validem hiç ses çıkarmadı

yakın oturmak kötü oluyor cidden sende şanssızsın benim gibi ama olsun yırtmışsın bi şekilde arkandanda konuşsunlar boşver huzurun kaçmasın önemli olan o.bana elince kötüleme olaylrına girmiyorum ama zor tutuyorum kendimi bizim hayatımızın merkezine oturdu k.pederim olmasa yandık zaten o dengelidir gelme gitme olaylarınıda sewmior pek k.validem elinden gelse burda kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…