Kayınvalideme icra gelecek

Size gereksiz gelmiş olabilir ama bana göre gerekli.

kişi gerçek bence eski konuları var. yeni üyelik değil ama anlattıkları hayal ürünü gibi geldi bana da.

kişi gerçek bence eski konuları var. yeni üyelik değil ama anlattıkları hayal ürünü gibi geldi bana da.

edasumun daha önceki konularıyla,son iki konusu arasında çok çok fark var.sanki şu anda farklı biri yazıyor.hatta daha önceki konusunda bunu sormuştum edasuma ve yeterli bir cevap alamamıştım

kişi gerçek evet, bence eşi kartını ve telefonunu evde bıraktı, buda istediği bişeyi almak istiyordu ama eşi almıyordu şifresini öğrenmek için böyle bir yalana başvurdu sonrada uzattı ve saçmalamaya başladı...

edasumun daha önceki konularıyla,son iki konusu arasında çok çok fark var.sanki şu anda farklı biri yazıyor.hatta daha önceki konusunda bunu sormuştum edasuma ve yeterli bir cevap alamamıştım

zaten kendisi kayıplarda sanırım... biz takılıyoruz kendimizce

bence de...olay bundan ibaret.. bilgisizliği de birleşince komedya çıktı ortaya.

zaten kendisi kayıplarda sanırım... biz takılıyoruz kendimizce

edasumun önceki konularına göre daha 8 aylık bebeği var ama şu anda ne hikmetse tüp bebek tedavisi görüyor.
daha küçücük bir bebeği olan birine hangi dr.tüp bebek tedavisi uygular,yada ne akla hizmetle normal hamile kalabilmiş biri daha minicik bir bebeği varken tüp bebek tedavisi ister

müthişsin bacım

her dediği bir bir belirsiz yani. ben arkadaşı ilk bu konuda tanıdım da.. bu platformda ilk kez rast geldim bu raddede olan birine.

her dediği bir bir belirsiz yani. ben arkadaşı ilk bu konuda tanıdım da.. bu platformda ilk kez rast geldim bu raddede olan birine.

eski konularına bakarsanız yazı ve anlatım farkları da olduğu aşikar

Öyle güzel özetlenmiş ki ! Bu mesaj sonrasında konuyu kapadım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…