Burada ki amaç nedir yani?
İnsanlar çalışıp kendi alın terleri ile para kazanırken
benim eşim şöyledir, böyledir diyerek misilleme yapmak,
kendisi eleştirildiğinde de kritik yapan kişilerin eski konularını deşifre eden yorumlar yazmak
ne kadar adilce!
Yarının ne olacağını kimse bilemez.
Çalışan kadınlar ayaklarının üzerine sağlam basan kadınlardır.
Çalışan kadınlar özgüveni olan kadınlardır.
Çalışan kadınlar eşitlikten yana kadınlardır.
Çalışan kadınlar geleceğini düşünen , ileri görüşlü kadınlardır.
Özetin özeti;
Kadınlar kendine yetebilmelidir yoksa her zaman ezileceklerdir.
Başka birisi ezmese bile kendisini böyle hissedecektir.
Kadının aciz bir varlık olmadığını,
erkekler olmadan da ayakta durabileceğini
ve kadın ile erkeğin eşit olduğunu
bütün o kadını aşağılayan zavallılara göstereceği için çalışan kadın olmak şarttır bu ülkede!
oda fake cikti ya
konu sahıbı senı gördükten sonra
bı kez daha anladım
para adamı bozuyormuş
annem 41 yaşında, babamla 20 senedır evlıler
babam anneme hıç maaş bağlamadı
ama her ısteğını aldı
bende evlenırken evleneceğım adama bana maaş bağlamasını şart koşarım
yoksa evlenmem, ne o öyle ezık gıbı bana maaş bağlamayan adamı neyleyım ben
doğru yoldasın
tamamda ben bağlantıyı kuramadım :26:
sizede günaydın,off offf uykum var uyuyamıyorum,gecede uyuyamadım sinirden,bizim yaşadığımız yer küçük bir yer,kimliğe filan ihtiyac olmuyor belkı ondan kalmadır bu alışkanlığı,daha doğrusu cüzdan hiç taşımaz ki eşim,hiç görmedim yani, ama tabı şehir dışına cıkarken kımlık arar durururz etraftamutlaka alır ruhsat kımlık ihmal etmıyor o zaman..
aslında biz normaldede kredı kartı kullanmayız yani biz eşimle biryere gidip alış veriş sonrasında hadi karta cektirelim hiç olmadı,ben kartla alışveriş hiç yapmadım ondan şifre kart hiç aklıma gelmedi,eşim bu kartları işleri için kullanıyor,normaldede kullandığını görmedim bazıları sormuş neden şifre bilmiyorsun dediklerinde valla hiç aklıma gelmemişti şimdiye kadar ssorucam eşime
Burada ki amaç nedir yani?
İnsanlar çalışıp kendi alın terleri ile para kazanırken
benim eşim şöyledir, böyledir diyerek misilleme yapmak,
kendisi eleştirildiğinde de kritik yapan kişilerin eski konularını deşifre eden yorumlar yazmak
ne kadar adilce!
Yarının ne olacağını kimse bilemez.
Çalışan kadınlar ayaklarının üzerine sağlam basan kadınlardır.
Çalışan kadınlar özgüveni olan kadınlardır.
Çalışan kadınlar eşitlikten yana kadınlardır.
Çalışan kadınlar geleceğini düşünen , ileri görüşlü kadınlardır.
Özetin özeti;
Kadınlar kendine yetebilmelidir yoksa her zaman ezileceklerdir.
Başka birisi ezmese bile kendisini böyle hissedecektir.
Kadının aciz bir varlık olmadığını,
erkekler olmadan da ayakta durabileceğini
ve kadın ile erkeğin eşit olduğunu
bütün o kadını aşağılayan zavallılara göstereceği için çalışan kadın olmak şarttır bu ülkede!
Son sayfalara kadar ben de konu sahibine "kötü kalpliliğinden" ve "görgüsüzlüğünden" dolayı kızıyordum ve konuya katılmasam da yorum yapan arkadaşlarıma beğeni butonuna tıklayarak destek veriyordum ancak bi arkadaşın eski konularının linkini vermesiyle onun adına üzüldüm ve acıdım. Bırakın eşinin maaş bağlamasını kendi söylediğine göre zaruri ihtiyaçları için bile para vermiyormuş adam e sevgi ve ilgi de yok..
Benim anladığım bu kadıncağız bi şekilde eşinin kredi kartlarını eline geçirmiş belki de gerçekten ihtiyacı olduğu için ordan harcama yapcaktı (sadece tahmin)ve o yüzden sormuştu şifreleri nasıl öğrenmek gerektiğini. Ancak konuda işler sarpa sarınca oda saçmaladıkca saçmaladı ve konu buralara geldi..
Zaten vuran vurmuş ona bence daha da üzerine gitmeyin..
ay o da mı fake çıktı eee bi sürü resim vardı benmi yanlış hatırlıyorum ya
kötü düşünceli olan kim acaba....benım sıgortamda yatıyor kıramda var,eşim bana adıma arabada aldı doğum hedıyesı,ikinci bebiştede ev alıcak..para bıırıktrımeye başladı sımdıden..siz benı düşünmeyın ortada kalman kendı ailemin maddiyatı ıyı çok şükür bin şükür...
başkasına aıtmış resımler
fotoda kı bayan şıkayet etmış kazene, merwosh da banlandı.
bı olaylar olmuştu o zamanlar ama tam hatırlamıyorum baya oldu
Allah kimseye parasıyla hava atma ezikliği göstermesin. Paranın insanı yüceltmediğine en güzel örneksin.
Ben çalışmıyorum.
Ne kendimi ezik hissediyorum ne de beni eziyolar.
Ayaklarımın üzerine sağlam basabiliyorum. Gerekirse çalışırım. Bu para kazanıp kazanmamakla alakalı değil bana göre.
Özgüvenim Allah'a şükür gayet yerinde.
Ben çalışmıyorum diye eşit olamam yani.
Geleceğimi de düşünmem.
Hmm.
Bunlar kişilikle alakalı değil sadece çalışmakla alakalı öyle değil mi?
Çalışan kadınların hepsi mutlu mu?
Özgüvenleri yerinde mi?
Kusura bakmayın ama genellemeniz fiyasko.
Tabiki yarınımızın ne olacağını bilemeyiz.
Yanlış anlamaya mahal vermemek adına açıklama yapayım; Çalışan bayanlara saygı duyuyorum.
Mesleğim var ama çalışmıyorum bu benim keyfii kararım. İhtiyacım olursa yada çalışmayı düşünürsem bundan gocunacak değilim. Bu yorumunuza takıldım.
Çalışmayan insanlar için biraz kırıcı sanki?
Banada öyle geldi.
Öyle yazsa yine eleştiri alırdı biliyoruz ki bazı arkadaşlar hemen sivrileşip bişeyler söyleme çabasında oluyolar.
Ondan çekinmiş olabilir.
İki türlüde eleştirildi sonuç olarak..
Siz neden kendi üzerinize alındınız ki?
Ben direkt konu sahibine yazdım orada yazılanları
çünkü çalışan bayanları suçlarcasına konuşmuş ..
İster katılırsınız ister katılmazsınız bu da benim düşüncem.
Kendi üzerine alındın diye bi olay yok. Çalışan bayanlar böyledir çalışmayanlar böyle olamaz gibi bi genelleme yapılmış ve ben çalışmıyosam bu genellemeye dahil olurum. -Bu söylediklerinizi asla kabul etmiyorum tekrar ve tekrar.
Sorun konu sahibine yazmış veya bi başkasına yazmış olmanız değil düşüncelerinizi bu şekilde aktarmanız.
Konu sahibi çalışanları suçlarken siz çalışmayanları harcamışsınız desem anlamanız için yeterli olur bence.
Allah kimseye parasıyla hava atma ezikliği göstermesin. Paranın insanı yüceltmediğine en güzel örneksin.
Bunlar kişilikle alakalı değil sadece çalışmakla alakalı öyle değil mi?
Çalışan kadınların hepsi mutlu mu?
Özgüvenleri yerinde mi?
Kusura bakmayın ama genellemeniz fiyasko.
Tabiki yarınımızın ne olacağını bilemeyiz.
Yanlış anlamaya mahal vermemek adına açıklama yapayım; Çalışan bayanlara saygı duyuyorum.
Mesleğim var ama çalışmıyorum bu benim keyfii kararım. İhtiyacım olursa yada çalışmayı düşünürsem bundan gocunacak değilim. Bu yorumunuza takıldım.
Çalışmayan insanlar için biraz kırıcı sanki?
[/B][/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?