kartları yazmayı unutmuşum: denizbank,teb,vakıfbank,telekart
bu bankaların telefonla nasıl öğrenilir....
ben geçen gün ziraat bankası şifremi unutmuştum telefonla hemen öğrendim,bu kartlardan da öğrenlilebilir mi?
eşime ulaşsak yarın öğleye kadar hiçbir problem kalmıcak ama işte sorun bu...ulaşamadık
kartları yazmayı unutmuşum: denizbank,teb,vakıfbank,telekart
bu bankaların telefonla nasıl öğrenilir....
ben geçen gün ziraat bankası şifremi unutmuştum telefonla hemen öğrendim,bu kartlardan da öğrenlilebilir mi?
eşime ulaşsak yarın öğleye kadar hiçbir problem kalmıcak ama işte sorun bu...ulaşamadık
Kart sahibi müşteri hizmetlerinden ögrenebilir diye biliyorum müşteri hizmetleri size verirmi bilmiyorum şifreyi
polise git eminim yardımcı olacaktır
insan azcık mantıklı bır yalan bulur be kayınvalıdenın borcu ıcın ayrıca ıcra öle hemen gelmez merak etme avukatla pazarlık edersın eşin gelınceye kadar bekler avukat eşin gelınce öder
ben gecen gün mağzadaydım şifrem aklıma gelmedi...hemen ziraatı aradım cebime gelen kısa mesajla öğrendim sekreterle filan görüşmeden...bu nasıl oldu peki:26:
Bildiğim kadarıyla hiçbir banka kişinin kendisi olmadan şifre vermez..
Fakat anlamadığım, madem ki kredi kartlarını eşin evde bırakıyor, peki neden şifresini söylemiyor?
Bir de telefonunu bırakıyor sana?
Bence bu işin içinde başka bir iş var...
size yalan borcum mu var...dolandırıcı olsam bu işlerden anlasam böyle aptal gibi konu açmazdım,merak etme tecrubesızım resmen benı hırsız yerıne koymuşsun töbe töbe...biraz vicdanlı olun...
evet evkurdan almış bırseyler ödememiş...bugun aramışlar eve icraya gelıyoruz dıye...yarın öğleye kadar mühlet istemiş...
Bankayı arayınca kimseyle görüşmediniz mi ayrıca icra olaylarında avukatlar 24 saat bekler diye biliyorum parayı ödeyecegiz diyince ayrıca yeni kanun yürürlüge girdimi girmedimi şuan haberim yok eger girmişse artık evlere icra gelemeyecek.
Evkur gibi mağazalardan hiç birşey almıyoruz ailecek taksit taksit diyorlar ama fazlasıyla o parayı taksitlerin içinde alıyorlar 500 liralık bişeyi taksitle 1000 bine satıyorlar.
iyi düsünüyorsun fakat esin evde degil önce ona sorsaydin daha iyi olurdu ama maddi durumunuz cok iyiyse ona sormadanda onu hesabindan borclandirabilirsin tabiiki eve gelince sana kizmazsa yani zor konu
yok canım kızmaz..sonuçta acil ve mecburi bir durum..birde ortada annesi olunca hiç birşey demez,hem kaynanam öderim ben size diyor,kendisi kredi kartı kullanmıyor..kullanmadığı içinde evkurdan almış işte
size yalan borcum mu var...dolandırıcı olsam bu işlerden anlasam böyle aptal gibi konu açmazdım,merak etme tecrubesızım resmen benı hırsız yerıne koymuşsun töbe töbe...biraz vicdanlı olun...
evet evkurdan almış bırseyler ödememiş...bugun aramışlar eve icraya gelıyoruz dıye...yarın öğleye kadar mühlet istemiş...
yok canım kızmaz..sonuçta acil ve mecburi bir durum..birde ortada annesi olunca hiç birşey demez,hem kaynanam öderim ben size diyor,kendisi kredi kartı kullanmıyor..kullanmadığı içinde evkurdan almış işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?