Kayınvalideme icra gelecek

benım kayınvalıdem normalde iyi bir insan olsa bana masumca gelse inan hiç üzülmeyecektim,ama bana böyle planlar gelıp yapması şeytanca ağlaması parayı aldıktan sonrada telde bana bağırması,şimdi emınım evkurdan çıkmıştır eve gelip şöyle yaptım diye izahta edebilir,şimdi bazısı der niye ayağına gelsin tel açsın demiyorda derseniz,kaynanamın hiç kontoru olmaz ,niye aramadın dediğimde kontorum yoktu der...evet canım olan oldu :5:

eşin ne diyecek bunlara :ssz:

Amacınız kayınvalidenize iyilik yapmak değildi yardım edip eşiniz gözüne girip iyilik yaptım demekti (bunu kendiniz yazdınız )safım falan filan demeyin gelin kaynana tamamlamışsınız birbirimizi hiç üzülmedim halinize

Son düzenleme:
eşin ne diyecek bunlara :ssz:

ee ne desin sonucta annesi ne derse o..
ama dükkan kirasını alabilmek için valla bu plan annan palnında bilem yok..
benim aklıma ggelmez hemde icra gelecek diyeyemem utaırım..
nasıl borc yaptıysan öde diyecekler die..
pessss..:31:

Amacınız kayınvalidenize iyilik yapmak değildi yardım edip eşiniz gözüne girip iyilik yaptım demekti (bunu kendiniz yazdınız )safım falan filan demeyin gelin kaynana tamamlamışsınız birbirimizi hiç üzülmedim halinize

al benden de o kadar

ee ne desin sonucta annesi ne derse o..
ama dükkan kirasını alabilmek için valla bu plan annan palnında bilem yok..
benim aklıma ggelmez hemde icra gelecek diyeyemem utaırım..
nasıl borc yaptıysan öde diyecekler die..
pessss..:31:

yani insan çekinir bence bunca şeyi eşinden habersiz yapmak. ben eşimsiz adım atamayan biri değilim ancak yine de böyle bir şey yapmadan önce kesinlikle ona ulaşırdım. adamın tepkisi nasıl olcak acaba

ben gecen gün mağzadaydım şifrem aklıma gelmedi...hemen ziraatı aradım cebime gelen kısa mesajla öğrendim sekreterle filan görüşmeden...bu nasıl oldu peki:26:

tartışılacak bir durum yok ortada...olan olmuş...ben sadece fikir istedim,aslında bankada çalışan arkadaşlar daha iyi bilirler...
ya canım şifrelerini ben ne yapayım ki kartların eşime ait onlar..kart kullanacak olsam bankadan çıkarttırım kendi adıma..
kartlarını bıraktı yolada çaldırım kaybederım unutrum vs. dıye bırakıyor evde...hatta kimliğide sürekli evde,hatta birşey olunca benı arar tc nom kaçtı diye bende karta bakmadan söyluyom ezberledim artık:1:

aslında gelsin evine icra iyi olur bana yaptıklarında sonra...icra gelirse başımıza bela olur:9: hem bu zor anında benden yardım görecek belki vicdana gelir,hemde eşimin gözüne girerim fena mı
kaynanamın kocası yok,kızıyla yaşıyor..
icra işlemleri nasıl olur aklım sarmıyor bılmıyorum yani,neyse doğru söylüyor çünkü bende istanbulu aradım konuştum evkurla..onaylamasaydım durduk yere vermezdım para..dediği doğru

sizede günaydın,off offf uykum var uyuyamıyorum,gecede uyuyamadım sinirden,bizim yaşadığımız yer küçük bir yer,kimliğe filan ihtiyac olmuyor belkı ondan kalmadır bu alışkanlığı,daha doğrusu cüzdan hiç taşımaz ki eşim,hiç görmedim yani, ama tabı şehir dışına cıkarken kımlık arar durururz etrafta:1: mutlaka alır ruhsat kımlık ihmal etmıyor o zaman..
aslında biz normaldede kredı kartı kullanmayız yani biz eşimle biryere gidip alış veriş sonrasında hadi karta cektirelim hiç olmadı,ben kartla alışveriş hiç yapmadım ondan şifre kart hiç aklıma gelmedi,eşim bu kartları işleri için kullanıyor,normaldede kullandığını görmedim bazıları sormuş neden şifre bilmiyorsun dediklerinde valla hiç aklıma gelmemişti şimdiye kadar ssorucam eşime:1:

bu nasıl bir çelişkidir anlamadım aslında konunuzda çok inandırıcı gelmedi bu yüzden bunlara dikkat çekmek istedim ayrıca eşinizde dükkan kiranızı üzerinize verecek kadar bonkörmüş şanslı bayansınız. bu arada şehir içi şehir dışıda olsa kimlik taşımamanın cezası 180 tl bilginize...

gene ben yokken birsürü ithamlarda bulunmuşsunuz maaşallah,hicbirine alınmıcam cünkü kabahat bende bu kadar saf olmamda...

olayı baştan anlatayım özeti şu;
kayınvalidem geldi evime ağladı sızladı evkuru anlatma bende üzülme bir yolu vardır dedim evkuur aradım yarın öğlene icraya mı geleceksınız dedım evet öğleye kadar mühletı duyunca k.vlıdeme ınandım,bırde icra parası ödenecek dedi bana masraf üstüne masraf eklenecek dedi...gelsınler alsınlar eşyalarımı önemli değil ama elaleme rezil olucam dedi...
sende var mı deyınce bende 900tl var bende okadar para yok ama oğlunun kartları var şifrelerini bilmiyorum dedim,oda ne olur bi bak birşeyler bul dedi,telefona mesaj gelir dedim dükkana gidelim öğrenelim dedik okey denildi..

evden cıktık yola cıkınca önce kirada olan dükkana gidelim borc isteyelim adam belki verir kartı karıştırmayalım dedi onada tamam dedim,bu arada dükkan kirasını ayın1 de ben aldım,2 aydır ben alıyordum,eşim dükkan aldı kirası artık senin dedi,maaşım oldu diye çok sevinmiştim,herneyse kirada ki dükkana gittik başladı konuşmaya anlattı evkuru borc para ver dedi kiradan düş dedi,ben şok orada:53: adamda tamam benım için farketmez 3-4 ay kira vermem olur biter dedi...oradan çıktık..neyse dedim 4 ayda almayım daha gerçi alalı bu 2. ayımdı,eve geldık cüzdanda ki 900tl mide verdim,bu aldı gitti,içim rahattı genede olsun dedim...ta kii bu kk da ki yorumlara millet sen dalgamı geçiyon öyle hemen eve 1 günde icra gelmez ihtar olur taksitlendirmesi olur vs. kafam allak bullak oldu..sabah ola hayrola dedim,kaynanayı alır giderim evkura öğrenırım dedim,telaşlandım hatta kimisi para hala alınmamış dükkandan telaş etmeyın sabah halledersiniz yazmış,bende haklı dedim,9 buçukta uyandım elımı yüzümü yıkadım kayınvalıdemı aradım beraber gidelim diye ama kayınvalıdem aha geldim evkura parayı yatırıcam nasıl sevinçli:53: ben gene şok,anne benı bekle konuşalım hukuk brosuyla belkı taksıt yaparlar dememe kalmadan lafı ağzıma soktu ben ne yapayım ödemem şart taksitimi kaldı artık diye bende ne bağırıyorsun dedim kapattı teli....:43:

ben şok üstüne şok,Allahım bu kadar safım ben..sanırım kayınvalıdem eşimin bana dükkan kirasını hazmedememiş,plan yapmış kendısı nasıl el koyarım diye,amacınada ulaştı,birisi yazmış kayananalara iyilik yapılmaz ne uğraşıyorsun diye onada hak verdim

eşimi merak edenler için az önce telde görüştüm,şarjı bitmiş o kadar yorulmuş ki işlerinden dolayı,banada cocuğuda al bugun buraya atla gel dedi,bugun bitiyor işlerim akşama burada ol dedi ,tamam dedim kapattım ,hiç bahsetmedim telde bu olanları akşama anlatırım ,çünkü bugun halletmesi gereken işleri var moralı bozulur konsantıre olamaz ben sebep olmayım akşama derım hem yüzyüze...

hanımefendi, size dün gece sakin olun dediğim için beni epey bir azarlamıştınız... şimdi düşündüm de herhalde beni azarlayınca sakinleştiniz kaynananızı aramak aklınıza gelmedi.. burada deşarj oldunuz nasılsa...
dün 11 de kayın valideniz evinizden gidiyor, neden gece aramadınız? yani burada bin defa söylendi neredeyse arayın sabaha da halledin diye...sizde aklım karşıtı diye söylediniz...
eee aklınız bu kadar karışmışken neden o vakit kayın validenizi aramadınız... evet işlemler nasılsa sabaha halledilecekti ama sizin geceden kayın validenizi aramanız gerekiyordu... hatta mecburdu...
ama geceden arayıp anne sabah beni bekle demek çok zor geldi herhalde... kadın icra derdinde 9 gibi kalkacak değil.. belki sabahı zor etti.. yani sizde şimdi boştan yere derdinize yanmayın... gece doğru dürüst arasaydınız...

dün kendinizi eşinizin gözünde yüceltmek için bu borcu ödemek istediğinizi yazmıştınız zaten.. bence hiç üzülmeyin şimdi eşinizin gözünde daha değerli oldunuz..
"saf masum melek karım nasılda annemin oyununa geldi" diye düşünür... size sevgisi artar :16: :51:

bu nasıl bir çelişkidir anlamadım aslında konunuzda çok inandırıcı gelmedi bu yüzden bunlara dikkat çekmek istedim ayrıca eşinizde dükkan kiranızı üzerinize verecek kadar bonkörmüş şanslı bayansınız. bu arada şehir içi şehir dışıda olsa kimlik taşımamanın cezası 180 tl bilginize...

yazılarımdan alıntı yapmışsın kırmızıyla belirtmişsin,cümlemin içinden cımbızla laf alıp kendı kafanıza göre değerlendirmeyin,kart dediysem benım ziraat kartım kredi kartı gibi değil,hesap kartı,dükkan kirası bu hesaba yatsın diye karttan cekıyordum...çeliş ki değil söyluyorum kredı kartı kullanmıyorum ... insanın nasıl hatasını ararım diye uğraşıp duruyorsunuz,bende şuraya derdimi döktüm bir fikir bulabilirmiyim acaba diye,dünden beri işitmediğim laf kalmadı kk nın kadınlarına ne oldu bilmem birirsi konu acsa hepsi hucummm grup olmuş konu sahibine yüklenip duruyor...

hanımefendi, size dün gece sakin olun dediğim için beni epey bir azarlamıştınız... şimdi düşündüm de herhalde beni azarlayınca sakinleştiniz kaynananızı aramak aklınıza gelmedi.. burada deşarj oldunuz nasılsa...
dün 11 de kayın valideniz evinizden gidiyor, neden gece aramadınız? yani burada bin defa söylendi neredeyse arayın sabaha da halledin diye...sizde aklım karşıtı diye söylediniz...
eee aklınız bu kadar karışmışken neden o vakit kayın validenizi aramadınız... evet işlemler nasılsa sabaha halledilecekti ama sizin geceden kayın validenizi aramanız gerekiyordu... hatta mecburdu...
ama geceden arayıp anne sabah beni bekle demek çok zor geldi herhalde... kadın icra derdinde 9 gibi kalkacak değil.. belki sabahı zor etti.. yani sizde şimdi boştan yere derdinize yanmayın... gece doğru dürüst arasaydınız...

dün kendinizi eşinizin gözünde yüceltmek için bu borcu ödemek istediğinizi yazmıştınız zaten.. bence hiç üzülmeyin şimdi eşinizin gözünde daha değerli oldunuz..
"saf masum melek karım nasılda annemin oyununa geldi" diye düşünür... size sevgisi artar :16: :51:

sizi azarlamadım,o kadar bunaldım ki bir taraftan kayınvalıdem dır dırr bır taraftan konuya bakıyorum olumsuz cevaplar bı hengamenın içinde kaldım...

sizde nıye telaş edıyorsun sabah para hala sızde kayınvalıdenızle halledersınız yarın deyınce evet doğru dedim..
gece kayınvalıdem gidince aramadım çünkü benım kaynana normalde öğlen 12 ye kadar yatan birisi sabahın köründe yatacağı hiç aklıma gelemdi en geç 10 da evden cıkar dıye düşündüm ...bırde yenı gitti evden hemen peşinden aramadım zaten kaç saat kafamı ütüledi,burada ki yazılarla allak bullak oldum,hala sarhoş gibiyim kendime gelemedim...sabah hallederım dedım saatımı kurdum yattım ama maaşallah bizimki coktan yol almış...hala ne arada ne izahat getirdi şöyle yaptım diye...

kk kadınlarına birşey olduğu yok her zaman doğrunun yanında olan bu, sizi rahatsız edende bu sanırım:kkk:

ayrııca cümleleri cımbızla çekmedim olduğu gibi okudum ve tezatlıklarınıza dikkat çektim zorunuza gitmesin.

yani insan çekinir bence bunca şeyi eşinden habersiz yapmak. ben eşimsiz adım atamayan biri değilim ancak yine de böyle bir şey yapmadan önce kesinlikle ona ulaşırdım. adamın tepkisi nasıl olcak acaba

ya neden çekineyim ki benım kendımle ılgılı bır problemım yok...bır hata yapmadım,bende normalde eşimsiz birşey yapmam,danışırım muhakkak,kira naıl olsa benım param eşim bana verdiğine göre nasıl harcadığımada karışmaz ki,şu durumları öğrenınce tepkisi nasıl olacak bende çok merak edıyorum

Merhaba
Bildiğim kadar yeni çıkan yasada eve icraya hacize gelinemiyor. Evkur'a gidin 2-3 gün zaman isteyin bu arada eşinize ulaşırşınız.

size yalan borcum mu var...dolandırıcı olsam bu işlerden anlasam böyle aptal gibi konu açmazdım,merak etme tecrubesızım resmen benı hırsız yerıne koymuşsun töbe töbe...biraz vicdanlı olun...

evet evkurdan almış bırseyler ödememiş...bugun aramışlar eve icraya gelıyoruz dıye...yarın öğleye kadar mühlet istemiş...

uzaktan davulun sesı kulağa hoş gelır,sen olsaydın bu durumda ne yapardın? acaba dıyorum kaynanana hiç düşünmeden 4 bin tl sen verırmıydın benım gıbı olabılırmıydın?

ben ıyı nıyetle içimdekileri yazdım eşimin gözüne iyi görünürüm ne var bu lafımda annesiyle tartışmalarımıza cok üzülüyordu sonucta..

zaten bende siz acıyın diye yazmadım bunları vahhlara tühlere ihtiyacım yok kendınıze saklayın....

kk kadınlarına birşey olduğu yok her zaman doğrunun yanında olan bu, sizi rahatsız edende bu sanırım:kkk:

ayrııca cümleleri cımbızla çekmedim olduğu gibi okudum ve tezatlıklarınıza dikkat çektim zorunuza gitmesin.

bende sana cevap verdim umarım anladın ,ama halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen anlamamış gibi görünüyorsun

kredi kartı ve hesap kartı çok farklı şeyler

hala mı anlamadın:1:

ya neden çekineyim ki benım kendımle ılgılı bır problemım yok...bır hata yapmadım,bende normalde eşimsiz birşey yapmam,danışırım muhakkak,kira naıl olsa benım param eşim bana verdiğine göre nasıl harcadığımada karışmaz ki,şu durumları öğrenınce tepkisi nasıl olacak bende çok merak edıyorum

para sizin olduğuna göre ve özgür iradenizle harcadığına göre sizin dediğiniz gibi karışamayacağından tepki vermez herhalde.. öyle bir hakkı yok herhalde

uzaktan davulun sesı kulağa hoş gelır,sen olsaydın bu durumda ne yapardın? acaba dıyorum kaynanana hiç düşünmeden 4 bin tl sen verırmıydın benım gıbı olabılırmıydın?

ben ıyı nıyetle içimdekileri yazdım eşimin gözüne iyi görünürüm ne var bu lafımda annesiyle tartışmalarımıza cok üzülüyordu sonucta..

zaten bende siz acıyın diye yazmadım bunları vahhlara tühlere ihtiyacım yok kendınıze saklayın....

bence burada kimse sizin için "vah tühh" tarzı şeyler söylemedi. yani ortada acınılası bir durum zaten yok..

bende sana cevap verdim umarım anladın ,ama halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen anlamamış gibi görünüyorsun

kredi kartı ve hesap kartı çok farklı şeyler

hala mı anlamadın:1:

tatlım gerçekten çok komiksin ikiside kart sonuçta, senin hayatın kadar banka kartı ve kredi kartı kullanmışımdır sana kendimi ispatlama gibi bir durumum yok bişey anlamayan varsa oda sensin, kayınvaliden tarafından komik bir şekilde dolandırılanda sensin maalesef:9::9::9::9::9::9::9:

sizi azarlamadım,o kadar bunaldım ki bir taraftan kayınvalıdem dır dırr bır taraftan konuya bakıyorum olumsuz cevaplar bı hengamenın içinde kaldım...

sizde nıye telaş edıyorsun sabah para hala sızde kayınvalıdenızle halledersınız yarın deyınce evet doğru dedim..
gece kayınvalıdem gidince aramadım çünkü benım kaynana normalde öğlen 12 ye kadar yatan birisi sabahın köründe yatacağı hiç aklıma gelemdi en geç 10 da evden cıkar dıye düşündüm ...bırde yenı gitti evden hemen peşinden aramadım zaten kaç saat kafamı ütüledi,burada ki yazılarla allak bullak oldum,hala sarhoş gibiyim kendime gelemedim...sabah hallederım dedım saatımı kurdum yattım ama maaşallah bizimki coktan yol almış...hala ne arada ne izahat getirdi şöyle yaptım diye...

şimdi umarım suçlu ben değilimdir dün gece telaş etmeyin dedim diye...

evet dün gece telaş edilecek bir şey yoktu.. para elinizdeydi arayıp her şeyi durdurabilecek gücünüz vardı... sabah da erkenden kalkıp gittiniz mi her şey düzelebilecekti.. en azından aklınız da hala sorular olmayacaktı..

bende çok uyumayı severim ama bir derdim varsa uyku girmez gözüme... kayın valideniz her ne kadar 12 lere kadar uyuyor olsa da dün gece 11 de sokaklarda dolanan bir insandı.. para lazım diye kapınızda ağlayan insandı... nereden bulabiliriz diye perişan olan bir kadındı...
ertesi günü evine icra geleceğini eşyalarının alınacağını, kolu komşuya rezil olacağını düşünen kadındı...

aynı kadın nasıl tutup ta 12 ye kadar uyusun.. Allah aşkına böyle bir dert başındayken nasıl uyunur...
nasıl böyle düşündünüz...
az bile durmuş 9 a kadar.. gerçekten korkan insan 5 de bile kalkar evkurun açılmasını gider kapısında bekler...
aksi olsaydı da umarsız kadın derdiniz, başında ne dert var parayı da aldı nasılsa yan gelip yatıyor 12 ye kadar diye...

lütfen biraz mantıklı olmaya çalışın....

şu an araması gereken sizsiniz. hatta kalkıp gitmeniz bile gerekirdi, burada olmamalıydınız.. dolandırıldığınızı düşünüyorsunuz madem evde böyle bekliyor olmamalıydınız.. aramak bu kadar mı zor kayın validenizi?

doğru yada yalan şu an kayın validenizin başında bir iş var... onun sizi aramasındansa sizin arayıp ne yaptın demeniz daha mantıklı.

para sizin olduğuna göre ve özgür iradenizle harcadığına göre sizin dediğiniz gibi karışamayacağından tepki vermez herhalde.. öyle bir hakkı yok herhalde

tabıkıde eşim birşey demicek paramı nereye harcadığıma karışmaz sonucta benım,ama anasının böyle şeytanca planına ne der bilemem,yarın buraya yazarım neler olduğunu nasılsa akşama eşimin yanındayım:16:

Back
X