gene ben yokken birsürü ithamlarda bulunmuşsunuz maaşallah,hicbirine alınmıcam cünkü kabahat bende bu kadar saf olmamda...
olayı baştan anlatayım özeti şu;
kayınvalidem geldi evime ağladı sızladı evkuru anlatma bende üzülme bir yolu vardır dedim evkuur aradım yarın öğlene icraya mı geleceksınız dedım evet öğleye kadar mühletı duyunca k.vlıdeme ınandım,bırde icra parası ödenecek dedi bana masraf üstüne masraf eklenecek dedi...gelsınler alsınlar eşyalarımı önemli değil ama elaleme rezil olucam dedi...
sende var mı deyınce bende 900tl var bende okadar para yok ama oğlunun kartları var şifrelerini bilmiyorum dedim,oda ne olur bi bak birşeyler bul dedi,telefona mesaj gelir dedim dükkana gidelim öğrenelim dedik okey denildi..
evden cıktık yola cıkınca önce kirada olan dükkana gidelim borc isteyelim adam belki verir kartı karıştırmayalım dedi onada tamam dedim,bu arada dükkan kirasını ayın1 de ben aldım,2 aydır ben alıyordum,eşim dükkan aldı kirası artık senin dedi,maaşım oldu diye çok sevinmiştim,herneyse kirada ki dükkana gittik başladı konuşmaya anlattı evkuru borc para ver dedi kiradan düş dedi,ben şok orada

adamda tamam benım için farketmez 3-4 ay kira vermem olur biter dedi...oradan çıktık..neyse dedim 4 ayda almayım daha gerçi alalı bu 2. ayımdı,eve geldık cüzdanda ki 900tl mide verdim,bu aldı gitti,içim rahattı genede olsun dedim...ta kii bu kk da ki yorumlara millet sen dalgamı geçiyon öyle hemen eve 1 günde icra gelmez ihtar olur taksitlendirmesi olur vs. kafam allak bullak oldu..
sabah ola hayrola dedim,kaynanayı alır giderim evkura öğrenırım dedim,telaşlandım hatta kimisi para hala alınmamış dükkandan telaş etmeyın sabah halledersiniz yazmış,bende haklı dedim,9 buçukta uyandım elımı yüzümü yıkadım kayınvalıdemı aradım beraber gidelim diye ama kayınvalıdem aha geldim evkura parayı yatırıcam nasıl sevinçli
ben gene şok,anne benı bekle konuşalım hukuk brosuyla belkı taksıt yaparlar dememe kalmadan lafı ağzıma soktu ben ne yapayım ödemem şart taksitimi kaldı artık diye bende ne bağırıyorsun dedim kapattı teli....
ben şok üstüne şok,Allahım bu kadar safım ben..sanırım kayınvalıdem eşimin bana dükkan kirasını hazmedememiş,plan yapmış kendısı nasıl el koyarım diye,amacınada ulaştı,birisi yazmış kayananalara iyilik yapılmaz ne uğraşıyorsun diye onada hak verdim
eşimi merak edenler için az önce telde görüştüm,şarjı bitmiş o kadar yorulmuş ki işlerinden dolayı,banada cocuğuda al bugun buraya atla gel dedi,bugun bitiyor işlerim akşama burada ol dedi ,tamam dedim kapattım ,hiç bahsetmedim telde bu olanları akşama anlatırım ,çünkü bugun halletmesi gereken işleri var moralı bozulur konsantıre olamaz ben sebep olmayım akşama derım hem yüzyüze...