Kayınvalideme icra gelecek

vay arkadaş eşine bilgi vermeyen banka elemana bilgi vericek :60:
yazık ya o bilgiyi veren banka görevlsi işinden oldu tazminatsız işten uazklaştırma sicil lekesi :52:
arkadaşım ben bankada çalışıyorum yok öle bi dünya :27::27:

Afedersin ama madem eşinizin durumu bebek başına ev, araba alacak kadar iyi neden annesinin kapısına icra dayanıncaya kadar birşey yapmamış... Tuhaf...

hiç bir avukat ödeme emri tebliğ ettirmeden öyle yarın geliyorum diyerek evinize gelşemez.özel durumlar hariç ama sizin olayınızda bir sorun var yapmanız gereken şey bir daha sizi aradıklarında elinize ödeme emri tebliğ edilmediğini bu nedenle ödeme meri gelmeden ödeme yapmayacağınızdır.
Ayrıca eşininz olmadan onun kredi kartlarının şifresi belki elde edersiniz ama bu bir suçtur.Ek kartınız varsa sorun yok ama bu olay bir boşanma sebebi dahi olabilir.Başkalarına şirin görünmektense bence beklemenizde yarar var

hiç bir avukat ödeme emri tebliğ ettirmeden öyle yarın geliyorum diyerek evinize gelşemez.özel durumlar hariç ama sizin olayınızda bir sorun var yapmanız gereken şey bir daha sizi aradıklarında elinize ödeme emri tebliğ edilmediğini bu nedenle ödeme meri gelmeden ödeme yapmayacağınızdır.
Ayrıca eşininz olmadan onun kredi kartlarının şifresi belki elde edersiniz ama bu bir suçtur.Ek kartınız varsa sorun yok ama bu olay bir boşanma sebebi dahi olabilir.Başkalarına şirin görünmektense bence beklemenizde yarar var

canım bende bankacıyım ek kart sahibi kk borcunu dahi öğrenemez asıl kart sahibi ek karta nakit çekim için izin vermeden (bankda yada internet bankacıığından onay vermesi gerekir) para çekemz.kişinin öğreneceği sadece ek kartın şifresidir.
şubeyi arayıp ta bilgi alamaz çünkü bilgi vermek için güvenlik sorularından geçmesi gerekir.boşanmadan önce şu durum var.bu bilgileri veren yada vericek herhangi bir banka görevlisi (şubeden zaten şifre işlemi yapılamaz) sözleşmesi iptal edilir banka zarara girdiği için (şuçtur) tazminat ödemek zorundadaır bu tazminatıda bu işlemi yapan görevli öder.işten çıkarılan banka görevlisi sicili lekelenir müşteri gizliliğine aykırı davrandığı için banka kariyeri biter hiç bi banka işe almaz.ve birikmiş tazminatlarınıda alamaz.

aslında bu bilgileri verince yeni yalanların bi yandan önünü kapatıyoruz bi yandan böle fake konular açanların inandırıcı fake koınular açmasını sağlıyoruz :1::1::1:

boşverin kızlar.. canı sıkılmış konu açmış işte.. uğraşmaya değmez...

Komik Edasummmmm

Hiç bir eleman her nerenin elemanıysa bankayı ararım kimlik bilgilerinden şifreyi öğrenirim diyemez, çünkü öğrenemez. Banka çalışanları bile bilmez kimsenin şifresini. Yalanında doğrusu lazım be güzelim.

Az daha çalış sen.

EvET biz bile bankayı aradıgımızda bir sürü sual soru kart işlerimleri bu kadar kolay degil bir tek kart sahibi yapabilir bu işlemleri.

Sizin kesinlikle bir psikolojik yardıma ihtiyacınız var.
Çelişkili ifadeler, mantıksız olaylar ve konunuza cevap veren insanlara yakışıksız karşılıklar, kaynananıza olan takıntılar.
Sadece bu konuda değil açtığınız tüm konularda bunu rahatlıkla görüyoruz.
Daha önceki konularınızda eşiniz; size hamileyken dahi şiddet uygulayan, ne maddi nede manevi destek sağlayan, dışarı çıkmanızı dahi yasaklayan bir hanzo iken; burada eşiniz gayet anlayışlı hatta aile için en önemli mevzuların birinde (para) hiç sormadan istediğinizi yapabileceğiniz geniş biri.:31:
Yazık!!! Yanlızlığınız gerçekten canınıza tak etmiş. Eğer arkadaş edinmek isterseniz reel olmanız yeterli!
Burda bunca insanın vaktini çalıp insanların duygularıyla kendinizi tatmin etmeye çalışmayın!:20:

kzılar çok işim vardı çıkmak zorunda kaldım. son durum ne bu konuda?

kızlar biz de kocalara diyelim işten çıkıyoruz mayışa bağla beni..sana bebiş yapcam araba al bana. ev al...olmuyor böyle ucuza gidiyoruz haberiniz ola.:6:

Bu nedir ?
Konu sahibi çalışmadan eşi onu maaşa mı bağlamış?
Neler neler olmuş ya böyle ...
:37::37:

Son düzenleme:
Back
X