Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arif'in manchester'e attığı golü arıyordum nereye geldim
Yani resmen işin özeti bu !
hiç bir avukat ödeme emri tebliğ ettirmeden öyle yarın geliyorum diyerek evinize gelşemez.özel durumlar hariç ama sizin olayınızda bir sorun var yapmanız gereken şey bir daha sizi aradıklarında elinize ödeme emri tebliğ edilmediğini bu nedenle ödeme meri gelmeden ödeme yapmayacağınızdır.
Ayrıca eşininz olmadan onun kredi kartlarının şifresi belki elde edersiniz ama bu bir suçtur.Ek kartınız varsa sorun yok ama bu olay bir boşanma sebebi dahi olabilir.Başkalarına şirin görünmektense bence beklemenizde yarar var
Esas Boliç'in manchester'e attığı gölü izle arkadaşım, resmen Boliç'in popoya vurup gol olmuştu :))
Esas Boliç'in manchester'e attığı gölü izle arkadaşım, resmen Boliç'in popoya vurup gol olmuştu :))
Komik Edasummmmm
Hiç bir eleman her nerenin elemanıysa bankayı ararım kimlik bilgilerinden şifreyi öğrenirim diyemez, çünkü öğrenemez. Banka çalışanları bile bilmez kimsenin şifresini. Yalanında doğrusu lazım be güzelim.
Az daha çalış sen.
kızlar biz de kocalara diyelim işten çıkıyoruz mayışa bağla beni..sana bebiş yapcam araba al bana. ev al...olmuyor böyle ucuza gidiyoruz haberiniz ola.![]()
avukat olaraktan bilgilendirmede buluncaktım ama konu asılsız mı çıkmış nolmuş anlayamadım![]()
Bu nedir ?
Konu sahibi çalışmadan eşi onu maaşa mı bağlamış?
Neler neler olmuş ya böyle ...
![]()
canım başını kaçırmışsın şimdi anlatmak olmaz. yaşaman lazımdı. herkes krize girdi burada