• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemi anlayamıyorum

çok sık boyle sızı yok sayan konusmaları mı oluyor,bırıkım mı oldu sizdeki acaba? bana kalırsa çok takılıp, üzülmeyi gerektirecek bir sey yok,tabı bana gore, sizı bu uzdugune gore bı gecmısı olmalı diye düşündüm.

Beliki kafasinda var kadinin , durup durup neden boyle davraniyorki.
Esin senin yanindaysa , sende hic tinlama onu ..
eger kafana taktiginin farkina varirsa , dahada cok soylenir gulup gec o oyle konusunca beliki sorunu var kadinin.
evet hakikaten öyle..bi bakıyosun her şey güllük gülistanlık 5 dk sonra iki yabancı oluyoruz..ben artık nasıl davranıcağımı şaşırdım..ve en kötüsü evlerimiz çok yakın..ama buna rağmen çok nadir görüşüyoruz..

evet hakikaten öyle..bi bakıyosun her şey güllük gülistanlık 5 dk sonra iki yabancı oluyoruz..ben artık nasıl davranıcağımı şaşırdım..ve en kötüsü evlerimiz çok yakın..ama buna rağmen çok nadir görüşüyoruz..
esin buyuk sansin emin ol.. benim esim annesinjn bariz hatasinda dahi, ustunu ortmek icin, beni suclu cikaracak bsy bulup konuyu saptirirdi.. sukredin

çok sık boyle sızı yok sayan konusmaları mı oluyor,bırıkım mı oldu sizdeki acaba? bana kalırsa çok takılıp, üzülmeyi gerektirecek bir sey yok,tabı bana gore, sizı bu uzdugune gore bı gecmısı olmalı diye düşündüm.
aynen öyle çok fazla birikim var..en basitinden..kendisi her özel gününde hatırlanmak aranmak ister bende kandilde dahi ararım..kendisi evlilik yıldönümümüzde eşimi aramış kelebekcike söylersin aradığımı demiş..bunun gibi bi çok şey var

esin buyuk sansin emin ol.. benim esim annesinjn bariz hatasinda dahi, ustunu ortmek icin, beni suclu cikaracak bsy bulup konuyu saptirirdi.. sukredin
kesinlikle farkındayım canm eşim sağolsun her zaman yanımda ama ben annesine olan öfkemi kırgınlığımı hep eşimden çıkartıyorum..ne diyim allah hepimize evlerimzde huzur versin arkadaşım..

Bu çekişme bitmez. Asırlardır böyle gelmiş böyle gider.
Şimdiye kadar bir düzeltebilen çıkmadığına göre biz de düzeltemeyiz.
İki kadının merkezinde aynı erkek. Dert etmemek lazım.

Cnm evleriniz yakinsa arayi uzatipta misafir gibi gitmeniz sinirlendirmistir kvni bence
Sahsen ben kvnin yerinde olsam gelin gelicek bide ona sofra kurucam.onun yapmasini beklerim.velki geri kafaliyim ama oyle
Benm abimlerde ben annemlerdeyken yemege gelmelerine sinirleniyorum konusasim gelmiyo.yemege gelecekse gelip onceden yardim etmesi lazm
Oyuzden sana degil ogluma yaptim imasinda bulunmus.

Bu çekişme bitmez. Asırlardır böyle gelmiş böyle gider.
Şimdiye kadar bir düzeltebilen çıkmadığına göre biz de düzeltemeyiz.
İki kadının merkezinde aynı erkek. Dert etmemek lazım.
evet aslında haklısınız ama biz kayınvalidelerin ortakçısı değiliz..kendi ailemi düşünüyorum eşimi el üstünde tutuyolar ki ben mutlu olayım..ama eşimin ailesi bu düşünceden çok uzak..

açılınnnnnnnnnnn çok pis kaynana anlarım..du bakım

haa kaynanan bunamış seni hatırlayamıyor.. hatta senı o yemekte begenmıs ogluna almayı dusunmus ve agırdan satmıs olabılır.yarın hatırlar zaten aldığını.geçmş olsun

Cnm evleriniz yakinsa arayi uzatipta misafir gibi gitmeniz sinirlendirmistir kvni bence
Sahsen ben kvnin yerinde olsam gelin gelicek bide ona sofra kurucam.onun yapmasini beklerim.velki geri kafaliyim ama oyle
Benm abimlerde ben annemlerdeyken yemege gelmelerine sinirleniyorum konusasim gelmiyo.yemege gelecekse gelip onceden yardim etmesi lazm
Oyuzden sana degil ogluma yaptim imasinda bulunmus.
çok özür dilerim ama çok yanlış düşünüyosunuz bence..gelin gelicek bide ona sofra kurucam fln..bu düşünce bana ters..tabiki sofra kurucak ve tabi ki sofra kurucam..

evet aslında haklısınız ama biz kayınvalidelerin ortakçısı değiliz..kendi ailemi düşünüyorum eşimi el üstünde tutuyolar ki ben mutlu olayım..ama eşimin ailesi bu düşünceden çok uzak..
Kesinlikle... Mantık çerçevesinde ele alacak olursak bu çekişme çok anlamsız.
Anne ile eş... Bambaşka kulvarlarda bulundukları halde aynı yarışın içindeler.
Biri diğerinin tahtına asla oturamayacağını bildiği halde o tahta göz dikmiş pozisyonda.
İronik...

çok özür dilerim ama çok yanlış düşünüyosunuz bence..gelin gelicek bide ona sofra kurucam fln..bu düşünce bana ters..tabiki sofra kurucak ve tabi ki sofra kurucam..
Evet cnm ya aslinda yalnis olabilir ama boyle dusunuyorum.bendemi kotu kv olucam acaba ilerde.benm gelinimde konu acabilir bu tarz.olabilir yani.yapmam demiyorum.

Kesinlikle... Mantık çerçevesinde ele alacak olursak bu çekişme çok anlamsız.
Anne ile eş... Bambaşka kulvarlarda bulundukları halde aynı yarışın içindeler.
Biri diğerinin tahtına asla oturamayacağını bildiği halde o tahta göz dikmiş pozisyonda.
İronik...
çok tşk ederim görüşleriniz için

gerçektn sizi kırmak istemem ama sizde dominant bi kayınvalide olacaksınız sanırım:)
Zaten simdiden dominant bi yapiya sahibim.insan dusuncelerini degistiremiyoki.herkesin bildigi kendine dogru geliyo neyazikki.
aslinda iyi biriyimdir yardimseverim.ama cok kullanildim.yardim gormedim.ufacik bisey bile cok goruldu.ee peki bunlari bana yapanlara hicbisey olmamis gibi davranamamki.kalbim kiriliyo ve benim insanlara karsi onyargilarim buyuyo.

Kusura bakma cnm ya nerden nereye geldim.konunu dagitmak istemiyorum.cok doluyumda bugun
Kendime bi konu acsam iyi olur aslinda.dertlesmeye ihtiyacim varmis

Back
X