Kayinvalidemi küstürdüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay hadi hayırlı olsun küssün böyle boşver

Okurken içim sıkıldı gerçekten. Niye böyle şeyleri dert ediyorsunuz kendinize? Ortada doğru düzgün bir olay bile yok aranızda sorun olabilecek. Bence akışına bırakın, zamanla yoluna girer.

Her şeyi ne kadar detaylı anlatıyosunuz roman gibi ya.
Soba, et, kaynana, patates hepsi canlandı gözümde.

Bunu dert sanıp elinize üşenmeyip yazmanız da ayrı bi olay.
Size göre dert olmayabilir . Sizde üşenmeyip bunları yazıyorsunuz yazmayip geçedebilirsiniz. Okumazsiniz mesala

Siz küstürmemişsiniz, onun küseceği gelmiş, başka bir sebep vardır, bir kaç güne çıkar kokusu, bir konu daha açarsınız o zaman.

Siz yine tavırlarını görünce konuşmaya çalışmışsınız, ben hiç uğraşmazdım, sadece kv. değil annemle bile uğraşamam,kocaman kadın çocuk avutur gibi peşine mi düşeyim, derdi neyse konuşsun döksün ortaya, pohpohladıkça huy ediniyorlar.

Sevgiliyken ara ara eşim küserdi, tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali püf der geçerdim, adam baktı duvara mı küsmüş bana mı belli değil, zamanla küsmeyi unuttu.

Sen benimle neden konuşmuyosun dediğinde biraz dalginim bugün havalardan dolayı da halsizlik var anne falan bir şey deseydiniz ya , sen konusmadin anne bende konuşmadım gibi demişsiniz oda haliyle sinirlenmiş, aslında ortada sorun yok çok kafanıza taktiysaniz bir hediye alın o gün gerçekten iyi değildim vs diyip gönlünü alın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…