- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.387
- 138
- Konu Sahibi melek karman
-
Basit bir kapris buNe bekliyorn aksiyon bacım birbirimizi dövdük mü diyim
Sizin kaynana takıntınız mı var? Tüm konularınız kaynana hakkında. Bence kadını biraz rahat bırakın, siz de başka uğraşlar buya napiyor
Kusura bakma birdahakine tepinirimBasit bir kapris bu
Son okuduğum kv gelin konusunda
Kv gelinin üzerinde tepinmişti
MEcaz değil bu gerçek ha
Konuşmazsa konuşmasın sende neden kafana takıyosun ki?Öyle ama küstü konuşmuyor.
Kadını rahat bırakın derken. Napiyorum kadına ben şuan. PardonSizin kaynana takıntınız mı var? Tüm konularınız kaynana hakkında. Bence kadını biraz rahat bırakın, siz de başka uğraşlar bulun.
4 konun var 4 de kv temalıKusura bakma birdahakine tepinirim
Okurken içim sıkıldı gerçekten. Niye böyle şeyleri dert ediyorsunuz kendinize? Ortada doğru düzgün bir olay bile yok aranızda sorun olabilecek. Bence akışına bırakın, zamanla yoluna girer.Merhabalar hanımlar size geçtiğimiz hafta kaynanamla yaşadığım bir durumdan bahsetmek istiyorum.yine bir cuma akşamı kaynanamlara gittik cuma cumartesi herşey çok iyiydi. Pazar uyandigimizda eşim bahçeye gitcegini söyledi. Bende bulaşık yıkıyordum o sırada dedim annenede söyle de bizde gidelim sıkıliyoruz evde dedim. Neyse gittik bahçeye zaten hava soğuktu eve gidince mayistim kaynanm soba yakti. Oturduk ikimizde konuşmadık. Eşim et almıştı kaynanam bana dışarda mi yapacak eti dedi bende bilmiyorum ki anne herhalde dışarda yapacak dedim. İçerde sobada yapsın dedi bende dışarda yapacak heralde bilmiyorum dedim. Ama nasıl suratı asık konuşurken. Ama inanın konuşacak birşey bulamadim o sıra. İkimizde sustuk sonra bana benle niye konuşmuyon dedi bende birşey yok sen benle konuşsan bende senle konuşurum anne dedim. Bu iyice surat astı. Sonra birşeyler konusuyum küsmesindedim . Anne koltuklar ne güzel olmuş dedim. Hmmm dedi sinirli sinirli. Patates atmış sobaya pistiyse soyuyum mu anne dedim.ben soyarim dedi sinirli sinirli sonra ben anne sen niye benle konuşmuyon dedim. Sen benle konuşuyor musun dedi. Ben sabahtan beri senle konuşmaya çalışıyorum dedim . He ben yalan söylüyorum dedi. Bende dışarı çıktım. Eşim etleri getirdi etten yemedi esiminde morali bozuldu o yemeyince neyse eve gittik ama ben yine konuşmaya çalıştım. Bir türlü benle konuşmadı küstü. Ben daha ne yapayım suçlu muyum? Her dakika konuşulur mu?
Ben herşeyi kafama takarimKonuşmazsa konuşmasın sende neden kafana takıyosun ki?
E o zaman devam et böyle ne diyimBen herşeyi kafama takarim
Size göre dert olmayabilir . Sizde üşenmeyip bunları yazıyorsunuz yazmayip geçedebilirsiniz. Okumazsiniz mesalaHer şeyi ne kadar detaylı anlatıyosunuz roman gibi ya.
Soba, et, kaynana, patates hepsi canlandı gözümde.
Bunu dert sanıp elinize üşenmeyip yazmanız da ayrı bi olay.
Heralde konu sahibinin canı sıkılıyorNeye kusulduguni anlayan var mi?
Anadolu romanı gibi cidden ahahhahshahaHer şeyi ne kadar detaylı anlatıyosunuz roman gibi ya.
Soba, et, kaynana, patates hepsi canlandı gözümde.
Bunu dert sanıp elinize üşenmeyip yazmanız da ayrı bi olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?