- 19 Nisan 2014
- 4.532
- 13.346
- 498
- Konu Sahibi melek karman
-
Bence sobaya küsülmüşNeye kusulduguni anlayan var mi?
Bence o etleri içerde yapması gerektiğini kocana demedigin için sinir olduMerhabalar hanımlar size geçtiğimiz hafta kaynanamla yaşadığım bir durumdan bahsetmek istiyorum.yine bir cuma akşamı kaynanamlara gittik cuma cumartesi herşey çok iyiydi. Pazar uyandigimizda eşim bahçeye gitcegini söyledi. Bende bulaşık yıkıyordum o sırada dedim annenede söyle de bizde gidelim sıkıliyoruz evde dedim. Neyse gittik bahçeye zaten hava soğuktu eve gidince mayistim kaynanm soba yakti. Oturduk ikimizde konuşmadık. Eşim et almıştı kaynanam bana dışarda mi yapacak eti dedi bende bilmiyorum ki anne herhalde dışarda yapacak dedim. İçerde sobada yapsın dedi bende dışarda yapacak heralde bilmiyorum dedim. Ama nasıl suratı asık konuşurken. Ama inanın konuşacak birşey bulamadim o sıra. İkimizde sustuk sonra bana benle niye konuşmuyon dedi bende birşey yok sen benle konuşsan bende senle konuşurum anne dedim. Bu iyice surat astı. Sonra birşeyler konusuyum küsmesindedim . Anne koltuklar ne güzel olmuş dedim. Hmmm dedi sinirli sinirli. Patates atmış sobaya pistiyse soyuyum mu anne dedim.ben soyarim dedi sinirli sinirli sonra ben anne sen niye benle konuşmuyon dedim. Sen benle konuşuyor musun dedi. Ben sabahtan beri senle konuşmaya çalışıyorum dedim . He ben yalan söylüyorum dedi. Bende dışarı çıktım. Eşim etleri getirdi etten yemedi esiminde morali bozuldu o yemeyince neyse eve gittik ama ben yine konuşmaya çalıştım. Bir türlü benle konuşmadı küstü. Ben daha ne yapayım suçlu muyum? Her dakika konuşulur mu?
Bu ne? Başka iş güç dert kalmadı kaynananın gönlünü mü eyleyeceksiniz sürekli. Büyük ergen dedikleriMerhabalar hanımlar size geçtiğimiz hafta kaynanamla yaşadığım bir durumdan bahsetmek istiyorum.yine bir cuma akşamı kaynanamlara gittik cuma cumartesi herşey çok iyiydi. Pazar uyandigimizda eşim bahçeye gitcegini söyledi. Bende bulaşık yıkıyordum o sırada dedim annenede söyle de bizde gidelim sıkıliyoruz evde dedim. Neyse gittik bahçeye zaten hava soğuktu eve gidince mayistim kaynanm soba yakti. Oturduk ikimizde konuşmadık. Eşim et almıştı kaynanam bana dışarda mi yapacak eti dedi bende bilmiyorum ki anne herhalde dışarda yapacak dedim. İçerde sobada yapsın dedi bende dışarda yapacak heralde bilmiyorum dedim. Ama nasıl suratı asık konuşurken. Ama inanın konuşacak birşey bulamadim o sıra. İkimizde sustuk sonra bana benle niye konuşmuyon dedi bende birşey yok sen benle konuşsan bende senle konuşurum anne dedim. Bu iyice surat astı. Sonra birşeyler konusuyum küsmesindedim . Anne koltuklar ne güzel olmuş dedim. Hmmm dedi sinirli sinirli. Patates atmış sobaya pistiyse soyuyum mu anne dedim.ben soyarim dedi sinirli sinirli sonra ben anne sen niye benle konuşmuyon dedim. Sen benle konuşuyor musun dedi. Ben sabahtan beri senle konuşmaya çalışıyorum dedim . He ben yalan söylüyorum dedi. Bende dışarı çıktım. Eşim etleri getirdi etten yemedi esiminde morali bozuldu o yemeyince neyse eve gittik ama ben yine konuşmaya çalıştım. Bir türlü benle konuşmadı küstü. Ben daha ne yapayım suçlu muyum? Her dakika konuşulur mu?
Kız hazır küsmüş ne başına bela alıyon oh kafa rahat..Merhabalar hanımlar size geçtiğimiz hafta kaynanamla yaşadığım bir durumdan bahsetmek istiyorum.yine bir cuma akşamı kaynanamlara gittik cuma cumartesi herşey çok iyiydi. Pazar uyandigimizda eşim bahçeye gitcegini söyledi. Bende bulaşık yıkıyordum o sırada dedim annenede söyle de bizde gidelim sıkıliyoruz evde dedim. Neyse gittik bahçeye zaten hava soğuktu eve gidince mayistim kaynanm soba yakti. Oturduk ikimizde konuşmadık. Eşim et almıştı kaynanam bana dışarda mi yapacak eti dedi bende bilmiyorum ki anne herhalde dışarda yapacak dedim. İçerde sobada yapsın dedi bende dışarda yapacak heralde bilmiyorum dedim. Ama nasıl suratı asık konuşurken. Ama inanın konuşacak birşey bulamadim o sıra. İkimizde sustuk sonra bana benle niye konuşmuyon dedi bende birşey yok sen benle konuşsan bende senle konuşurum anne dedim. Bu iyice surat astı. Sonra birşeyler konusuyum küsmesindedim . Anne koltuklar ne güzel olmuş dedim. Hmmm dedi sinirli sinirli. Patates atmış sobaya pistiyse soyuyum mu anne dedim.ben soyarim dedi sinirli sinirli sonra ben anne sen niye benle konuşmuyon dedim. Sen benle konuşuyor musun dedi. Ben sabahtan beri senle konuşmaya çalışıyorum dedim . He ben yalan söylüyorum dedi. Bende dışarı çıktım. Eşim etleri getirdi etten yemedi esiminde morali bozuldu o yemeyince neyse eve gittik ama ben yine konuşmaya çalıştım. Bir türlü benle konuşmadı küstü. Ben daha ne yapayım suçlu muyum? Her
Esas sıkıntı burda.Bunu yapmayın kendinize. Dönem dönem bu tarz kafaya takma durumlarını ben de yaşıyorum ama bir süre sonra frenliyorum kendimi. Düşünmeyin. insanlar işte böyle böyle basit şeyleri kafaya taka taka hasta ediyor kendini psikolojik olarak.Ben herşeyi kafama takarim
Belki de kadın istemiyordur her hafta sonu gidip kalmanızı? Gelmeyin diyemiyordur ama yoruluyordur iş yapmaktan. Soğuktu eve geldik kayınvalidem sobayı yaktı yazdınız. O kadın da soğuktan geldi ama siz geçip uzanmışsınız mesela. Belki o da sizden bekledi sobanın yanmasını. Kocanız bahçede, kayınvalideniz hem soba hem mutfak işinde, siz de bir köşede mayışınca sinirlenmiş olabilir.Yok hayır birlikte yaşamıyoruz ama haftasonu onlarda kaliyoruz
Her dakika konuşulmaz ki bence buluttan nem kapıyor alıngan birisi fazlacaMerhabalar hanımlar size geçtiğimiz hafta kaynanamla yaşadığım bir durumdan bahsetmek istiyorum.yine bir cuma akşamı kaynanamlara gittik cuma cumartesi herşey çok iyiydi. Pazar uyandigimizda eşim bahçeye gitcegini söyledi. Bende bulaşık yıkıyordum o sırada dedim annenede söyle de bizde gidelim sıkıliyoruz evde dedim. Neyse gittik bahçeye zaten hava soğuktu eve gidince mayistim kaynanm soba yakti. Oturduk ikimizde konuşmadık. Eşim et almıştı kaynanam bana dışarda mi yapacak eti dedi bende bilmiyorum ki anne herhalde dışarda yapacak dedim. İçerde sobada yapsın dedi bende dışarda yapacak heralde bilmiyorum dedim. Ama nasıl suratı asık konuşurken. Ama inanın konuşacak birşey bulamadim o sıra. İkimizde sustuk sonra bana benle niye konuşmuyon dedi bende birşey yok sen benle konuşsan bende senle konuşurum anne dedim. Bu iyice surat astı. Sonra birşeyler konusuyum küsmesindedim . Anne koltuklar ne güzel olmuş dedim. Hmmm dedi sinirli sinirli. Patates atmış sobaya pistiyse soyuyum mu anne dedim.ben soyarim dedi sinirli sinirli sonra ben anne sen niye benle konuşmuyon dedim. Sen benle konuşuyor musun dedi. Ben sabahtan beri senle konuşmaya çalışıyorum dedim . He ben yalan söylüyorum dedi. Bende dışarı çıktım. Eşim etleri getirdi etten yemedi esiminde morali bozuldu o yemeyince neyse eve gittik ama ben yine konuşmaya çalıştım. Bir türlü benle konuşmadı küstü. Ben daha ne yapayım suçlu muyum? Her dakika konuşulur mu?
Ben olsam hiç konuşmam bana sürekli boyle hissettiren biriyle kaynanam bile olsaHer dakika konuşulmaz ki bence buluttan nem kapıyor alıngan birisi fazlaca
Küsme sebebine bakMerhabalar hanımlar size geçtiğimiz hafta kaynanamla yaşadığım bir durumdan bahsetmek istiyorum.yine bir cuma akşamı kaynanamlara gittik cuma cumartesi herşey çok iyiydi. Pazar uyandigimizda eşim bahçeye gitcegini söyledi. Bende bulaşık yıkıyordum o sırada dedim annenede söyle de bizde gidelim sıkıliyoruz evde dedim. Neyse gittik bahçeye zaten hava soğuktu eve gidince mayistim kaynanm soba yakti. Oturduk ikimizde konuşmadık. Eşim et almıştı kaynanam bana dışarda mi yapacak eti dedi bende bilmiyorum ki anne herhalde dışarda yapacak dedim. İçerde sobada yapsın dedi bende dışarda yapacak heralde bilmiyorum dedim. Ama nasıl suratı asık konuşurken. Ama inanın konuşacak birşey bulamadim o sıra. İkimizde sustuk sonra bana benle niye konuşmuyon dedi bende birşey yok sen benle konuşsan bende senle konuşurum anne dedim. Bu iyice surat astı. Sonra birşeyler konusuyum küsmesindedim . Anne koltuklar ne güzel olmuş dedim. Hmmm dedi sinirli sinirli. Patates atmış sobaya pistiyse soyuyum mu anne dedim.ben soyarim dedi sinirli sinirli sonra ben anne sen niye benle konuşmuyon dedim. Sen benle konuşuyor musun dedi. Ben sabahtan beri senle konuşmaya çalışıyorum dedim . He ben yalan söylüyorum dedi. Bende dışarı çıktım. Eşim etleri getirdi etten yemedi esiminde morali bozuldu o yemeyince neyse eve gittik ama ben yine konuşmaya çalıştım. Bir türlü benle konuşmadı küstü. Ben daha ne yapayım suçlu muyum? Her dakika konuşulur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?