Kayinvalidemi küstürdüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yirmi dakikalık mesafedeki kayınvalideyi her hafta sonu yatılı ziyaret ederseniz böyle yüz göz olursunuz.

Ayrıca bence kayınvalideyi siz şımartıyorsunuz, önceki konulardan anladığım kadarıyla eşinize pek nazı geçmiyor.

O kadar küçük mevzular ki, kendinizi değiştirmedikçe çok konu açarsınız.

Ciddi ciddi okuyorum bende

Üstüne fazla düsünce bi yerleri kalkmis iste. Cocaga her istedigini verirsin de simarir ya hani? Ayni onun gibi. Kvyi umursamayin bukadar.

Neye kusulduguni anlayan var mi?
Bence sobaya küsülmüş

Çünkü gelini mayıştırmış gelinde konuşamamış
Kaynana anlamış durumu içinden çıkan patates ve üzerinde pişen eti yememiş(et nerde pişti ben onu da merak ettim kayınvalide yemediği için soba olduğu düşündüm)

yakın mesafeye niye her haftasonu kalmaya gidiyorsunuz? yani bir sebebi var mı merak ettim
konuşmadınız diye ömür boyu küs kalmayacak ya boşu boşuna kafaya takmayın her şeyi

Simdi kayinvalidenin yasi kac bilmiyorum..bazi yaslilar cocuk gibi oluyor. Ilgi bekliyor. O durumda bence altdan alip yine güzel konusmaya calisir, cünkü o yastan sonra pek degisemezler. Ama yasta o kadar büyük degilse bence boş triplere de sınır cizilmeli yoksa arkasi kesilmez. O durumda pesine düsmem. Veya acik konusurum. Ben "ben seninle konusmaya calisiyorum" dedigimde "sen benimle konusmuyorsun" dedigi anda ciddiyetini kaybeder durum. Onun beklentileri farkli olabilir, ama cocuk gibi küsmek yerine bunu dile getirmek zorunda.

Bence o etleri içerde yapması gerektiğini kocana demedigin için sinir oldu

Kaynanalardan nefret ediyorum görende son Osmanlı imparatorluğun şehzadesini doğurmuşlar en iyi anne onlar, kadın bi sal artık oğlun oğlundur bişey dediğimiz yok ta lafa gelince el kızıyız hizmette gelince kusursuz bi hizmet beklerler, samimiyete gelince her şeyi gelinden beklerler. Ay sinirlerim bozuldu yine ben hiç çekemem ne triplerini nede yalandan sevmelerini uzak olsun. Bence samimi olmaya hiç çalışma bazıları hiç bişeyi hakketmiyorlar.

Kaynana zehrinizi akıtmak için resmen bu siteye üye olmayı bekliyormuşsunuz. Pazartesiden beri maşallahınız var.

Bir de siz niye orada iki üç gün kalıyorsunuz ki, insana konuşacak bir şey kalmaz tabii ki. Dünyaya kocanızın annesini nazlamaya mı geldiniz? Çok muhabbet tez ayrılık getirir. Bu kadar mıçmıç olmazsanız sorun çözülür.

Hiç başka
Bu ne? Başka iş güç dert kalmadı kaynananın gönlünü mü eyleyeceksiniz sürekli. Büyük ergen dedikleri

Basliga
Kız hazır küsmüş ne başına bela alıyon oh kafa rahat..

Kvye karşı alttan almak demek, onun sizin tepenize çıkmasına davetiye çıkarmanız demektir. Konuşsun küssün kızsın kale almayıp işinize bakacaksınız kendi kendine bir köşede kudurur ama bişey yapamaz. Önemli detay "göz göze gelmemek. "

Yok hayır birlikte yaşamıyoruz ama haftasonu onlarda kaliyoruz
Belki de kadın istemiyordur her hafta sonu gidip kalmanızı? Gelmeyin diyemiyordur ama yoruluyordur iş yapmaktan. Soğuktu eve geldik kayınvalidem sobayı yaktı yazdınız. O kadın da soğuktan geldi ama siz geçip uzanmışsınız mesela. Belki o da sizden bekledi sobanın yanmasını. Kocanız bahçede, kayınvalideniz hem soba hem mutfak işinde, siz de bir köşede mayışınca sinirlenmiş olabilir.

Her konumuz kayınvalide üzerine.Takıntı yapmış gibisiniz.Siz onu bu kadar önemserseniz oda herşeye küsecek bı kulp bulur.

Her dakika konuşulmaz ki bence buluttan nem kapıyor alıngan birisi fazlaca

Küsme sebebine bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…