kayınvalidemi sevmiyorum

kaynanasını seven var mı?
mesela kendi kızı aynı apartmanda oturur ama biz memlekete gidince illa onda kalcaz çok bencildir o oğlu ve torununu görme hakkına sahiptir hep onun evinde yatılmalıdır, ben anama babama gitmesem en iyi gelin olurum
ama maddi açıdan benim ailem bize yardım etmek zorundadır ona göre
damadı ailesi sevmediği için bunu hep söyler ve övünür ki kendi anasını babasını saymayan karısının anasına babasına bağlanan adamda bence bişeylik vardır yani
herkesin anası babasının yeri farklıdır sonuçta evlenince anne baba değişmiyor

benim aileme gitmeme karıştığı için ne yaparsa yapsın melek olsun umrumda değil zaten sevmiyorum ama eşimin annesi olduğu için saygı duymam gerektiğini biliyorum
eşim de benim anneme babama bayılmak zorunda değil ama herkes birbirinin anne babasına saygı duymak zorunda

Amin... darısı başımıza kv leri tanıştırsak mı ne yapsak belki bulaşır biraz

Amin... darısı başımıza kv leri tanıştırsak mı ne yapsak belki bulaşır biraz

Olur tanıştıralım eminim bulaşır
Benden önce kayınvalidemin haberleri gidiyo böyle kV var şöyle yapmış böyle demiş böyle etmiş falan diye. Dayım taa tatvanda oturuyo bi gün konuşuyoduk dediki vala tanışmadım ama duyduğuma göre çok değerli çok kültürlü bi KV varmış dedi :) insan çok mutlu oluyo ya ne bileyim...

kızlar ben bişey sorcam mesela ben başka şehirdeyim kaynanam ve annem memlekette ben memlekete gidince kaynanamdayken kaynanam kaymakla balla beslese de bana hizmet etse de ben bu yerdeyim ama annemin evinde değilim diye içim içimi yiyor hiç huzurlu olamıyorum kaynanamın evinde
maddi olarak hiçbi yardımı yoktur fakat evine gidince iyi ağırlar ama bana yaptığı hiçbişey görünmüyor mesela ben anneme giderken biraz durup gelin özlüyorum der
yani kendi kızı aynı apartmandadır kaynanasına hiç gitmez hatta bayramda da hep annesindedir ama ben ilk gün kaynanamda olmak zorundayım onlara göre kocam böyle düşünmese de
yani kaynanam o yönden çok bencil
ben memleketimdeyken kaynanam çok çok iyi davransa da aklım hep annemin evinde oluyor
ayrıca memlekete gidince kaynanam ağlasa da ısrar etse de biz yarı yarına dururuz eşim o konuda çok anlayışlıdır
ona rağmen kaynanamın bu baskısından dolayı ben çok huzursuzum
anneme gidecekken bile biraz daha durun durun yok ben götüreyim falan der çok canım sıkılıyo bu hareketlerinden o yüzden içim hiç ısınmadı
ona göre maddi olarak herşeyi benim annem babam yapsın mesela ufacık bişey verse evden içi yanar gider para gitcek diye ama o torununu daha çok görme hakkına sahiptir erkek annesi olduğu için
siz bu olaya nasıl bakıyorsunuz,?

Amiin allah razı olsun. Benm eşimde iyi çok şükür. Aileme karşı da öyleler bi tek bana değil tabiki bizimde sorunlarımız oluyo tartışmalarımız oluyo ama geçip gidiyo çok şükür.
Benim ki bana kızdı mı ailemle surat asar... Allah'tan oğlu onun gibi değil

ben ailemin yanına gitcem bana özledik gel diyecek ben o kaynanaya iyi bakamıyorum işte
sen özleyebilirsin ama her zaman görüyorsun senin annen zaten hep göremiyor ki gittiğine bi hafta kalıyorsun
bırak da gelin rahat rahat istediği gibi kalsın
ben de Allah nasip ederse ilerde kaynana olacağım aynı durumda olsa kızım istediğin kadar kal zaten anneni her zaman görmüyorsun derim mesela asla özledim hemen gel demem
çünkü bana bunu kaynanam diyecek ben kesinlikle böyle birşeyi iyi olarak düşünmem benimde annemi istediğim kadar görme hakkım var
kaldı ki kocam karışmıyorsa kaynanam belirleyemez ne zaman geleceğimi
işte ben böyle düşünüyorum o yüzden hiç içim ısınmadı kaynanama

Bana da babam ilk gördüğü gün kv yi sinsiye benziyor dedi öyle de çıktı :) yüzünden belli kadının

Bende benimkini sevmiyorum.Benim kayinvalidemde malesef hic hayalimdeki gibi çikmadi.Dili baska ici baskadir.Yapmaciktan kizim yavrum der konusurken ama hissediyor iste insan yapay olunca...Menfaatçinin
,sinsinin onde gidenidir kv kp ikiside..Kendine acindirmaya bayilir.Kayinpederimde ayri bir cins zaten saf gorunen uyaniklardandir oda...Bir ay sonra torunlari olacak daha bir çorap dahi almadilar.Aksine hep bizden bir beklenti icinde gibiler.
Durumlari olmadigindan degil ama neden boyleler hic bir fikrim yok acikcasi.Cok afedersiniz bir soz vardir ya Allah bir ustunu bir altini delmis bizimkilerde oyle iste tek bildikleri dusundukleri o iste..
Benim tek tesellim uzak olmamiz.Sık gelemiyorlar bu yuzden çok sukur.Yoksa bir hafta bile ayni ortamda bulunmak zoraki anne baba demek beni çok yoruyor.Anneme babama haksizlik ediyormusum gibi geliyor onlara o sekilde hitap etmek.Kendi ailemden cok farkli ve tuhaf insanlar.
Gercekten bende hic sevmiyorum kv ve kp yi ama tersi olmasini,esimin anne babasini kendi annem babam gibi gormeyi cok isterdim. Malesef oyle olmadi iste...

İyi kalpli ve dusunceli kv ve kp si olanlar bence kiymetini bilin onlarin.Çunku onlar sanirim turlerinin icinde bir hayli nadir olanlar.

Amin canım..Iyidir kayınvalidem hiç zararı yok bana çok şükür ama benim arkadaşımda var bitane aman aman yani zaten bu kayınvalideden şikayet edenlerin konularına o yüzden bende atlar içimi dökerim..O kadar çekti ki arkadaşım şahit oldum yani o yüzden hakveriyorum ben sizlere..Onun anlattıklarından resmen ben sinir hastası oluyorum bazen..

Benim ki bana kızdı mı ailemle surat asar... Allah'tan oğlu onun gibi değil

Yok çok şükür ya. Benm kv de eşimde tartışmalı olsak benm anne babama belli etmezler. Ama benm ailemde kv gibi. Yani kv beni sevmese bile anne babamın ona gösterdiği hürmet sevgi saygıdan ötürü kötü davranamaz. 12 yaşında kız kardeşim var o bile bayılır kv çok sever.

bence eşin için biraz alttan almayı dene sonuçta oda annesi dimi

bir an bu satırları ben yazmışım gibi hissettim.. sanırım kayınvalidelerin bir çoğu aynı cins.. bende eşimin anne ve babasını sevmiyorum.. senin dediğin gibi çok yapmacıklar, eşimin ve başkalarının yanında farklılar, diğer zamanlarda çok farklılar.. ve de hep bizden maddi olarak beklenti içerisindeler.. sanırım kaderimiz bu .. (

Altın konusu gelinlerin derin yarası. Eşimin annesi de kına gecesinden önce akrabalarımın yanında çemkirerek, bütün bileziklerimi istedi. Kınadan sonra verecekmişim düğünde tekrar takacaklarmış. Gösterişe gelince severler ama sorun bir o altınlarda kaç lira hakları var? Eşim ek iş yaparak aldı bana takıları. Bende o an sevilmeyen gelin olacak davranışları yaptım. Eşimi çağırdım, annen ne diyor baksana biz böyle anlaşmadık dedim. Eşimde zavallı napsın, annesini susturmaya çalıştı kadın susmuyor, herkese rezil etti. Tüm akrabalarım deli bunlar boşver moralini bozma dedi. Düğün arefesinde ne kavgalar kıyametler. Neden? Eşim bana takı aldı, parayı onlara vermedi. Neden? Çünkü güzel bir kuaförde gelin başım-makyajım yapıldı. Neden, çünkü kendi ailelerinde benim gibi hayat standartları olan yoktu. Kısacası kıskandılar, eşim kendiside söyledi. Kendileri kaybettiler. Ben eşime evlenmeden birgün önce dedim, ben senin ailenin çirkinliklerini taşıyamam bitsin diye. Eşim ısrarla bırakmadı beni. Şimdide ailemle görüş diye bile teklif edemiyor. Biliyor ki öyle bir durumda hayatı herkese zindan ederim. Kimse karışmadığı müddetçe mutluyuz. Sende kimseyi takma boşver, Allah diğer tarafta sorsun onlara.

S sensizhicim ne kadar eşinin annesi de babası da olsa sevmek zorunda değilsin..
Ama sana geldiklerinde, bir araya geldiğinizde saygını ve mesafeni de korursun.. Bak ne kadar güzel eşin senin yanında, sana karşı anlayışlı. Sende sırf eşinin hatırı için sana geldiklerinde biraz ılımlı olursun.. Biliyorum zor ama eşini ve çocuğunu düşün..

Yalnız benim annem memlekette değil. Annemin evi bana 15 dk uzaklıkta o yüzden istediğim zaman gidiyorum zaten. Ayrıca eşimden başka kimseye de hesap vermem. Atıyorum 1 haftasonu ben bi yere gittim sonraki hafta da annem evde yoktu gidemedim 2 hafta gidemedim diye git kızım kadın bekler özlemiştir diyo haftasonu geldiğinde. 2 defa bizimle beraber gelse 3.de gelmez çekinir utanır neden gelmiyosun dediğimde de siz gidin her seferinde gelcem mi bende ana kız konuşcaklarınız vardır diyo.
Çok şükür bi problemim yok yani benm..

Yorumlarınıza çok güldüm :))) Ne çekmişsiniz öyle.. evlenmekten korktum bir an
Ben de sözlüyüm müstakbel kaynanamı seviyorum beni korkutan müstakbel eşim ailenin tek çocuğu hala ufak çocuk gibi seviyor koskoca adamı arada bir beni de öyle seviyor alışık değilim sevmiyorum öyle şeyleri :)) Bir de böyle bir şey isteyeceği zaman hep tatlı dil kullanıyor hayır demeyelim diye ama ben çekinmem söylerim kadın bazen afallıyor normalde de espiriyle karışık her istediğimi söyleyebilen bir yapım var bakalım ne yapacağız biraz da işime karışılmasından hiç hoşlanmam
Ama kendi anneme tapıyorum, o benim en hassas noktam sanki kayınvalidemi çok seversem anneme haksızlık yapacakmışım gibi hissediyorum benim annem de hep öğüt veriyor kadının kızı yok seni kızı gibi görüyor hiç bir zaman kusur etme saygıda falan bakalım neler olacak
Yaratılanı severim Yaradandan ötürü
Kaynanamı severim oğlundan ötürü

işte bunu duyduğuma çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…