- Konu Sahibi sensizhicim
-
Kuzeni falan varmı ?
Aman nazar değmesin dünyaya bidahagelirsem kaynanam bole olsunnñ
Amin... darısı başımızaDemi? Evet diğer yazılanları görünce bayağı gidip sarılmam gerek hatta :))
Bilmiyorum ya benm kayınvalidemin tek söylediği ben sana eziyet edeyim rahat huzur vermiyim w nolcak o zaman ödül mü vercekler olmaz öyle şey benmde kızım var niye elin çocuğunu üzeyim diyo :)
Sabahleyin eşimle ben 15 dk daha fazla uyuyalım diye o kalkıp hazırlıyo kahvaltıyı. Sonra da odasına gidiyo niye gidiyomisun dedim olsun sen geçir kocanı diyo. Özel günlerde falan evden gider yalnız bırakır. Bide benm ailem de ona çok çok hürmetli değer verdikleri için yapısal olarak da çok iyi bi insan işte allahIm bozmasın ne diyim :)
Amin... darısı başımızakv leri tanıştırsak mı ne yapsak belki bulaşır biraz
Benim ki bana kızdı mı ailemle surat asar... Allah'tan oğlu onun gibi değilAmiin allah razı olsun. Benm eşimde iyi çok şükür. Aileme karşı da öyleler bi tek bana değil tabiki bizimde sorunlarımız oluyo tartışmalarımız oluyo ama geçip gidiyo çok şükür.
ben ailemin yanına gitcem bana özledik gel diyecek ben o kaynanaya iyi bakamıyorum işteBeeen :)) Çok severim kayınvalidemi allah razı olsun. Birlikte yaşıyoruz 20 aylık evliyim evlendiğimden beri bi kez çamaşır artırmadı iş güç yapmamışın demedi. Eşimin işleri bozuldu ödü kopuyodu bişey istediğimde yapamicak diye hergün bi dolu poşetle gelir çikolatasından çerezine. Pedimi bile o alır. Memlekete gittim 1 hafta dolmadan gel artk özledik diyodu. Bir isterim 5 alır gelir. Allahım onu başımızdan eksik etmesin...
Bana da babam ilk gördüğü gün kv yi sinsiye benziyor dedi öyle de çıktı :) yüzünden belli kadınınOlur tanıştıralım eminim bulaşır
Benden önce kayınvalidemin haberleri gidiyo böyle kV var şöyle yapmış böyle demiş böyle etmiş falan diye. Dayım taa tatvanda oturuyo bi gün konuşuyoduk dediki vala tanışmadım ama duyduğuma göre çok değerli çok kültürlü bi KV varmış dedi :) insan çok mutlu oluyo ya ne bileyim...
Amin canım..Iyidir kayınvalidem hiç zararı yok bana çok şükür ama benim arkadaşımda var bitane aman aman yani zaten bu kayınvalideden şikayet edenlerin konularına o yüzden bende atlar içimi dökerim..O kadar çekti ki arkadaşım şahit oldum yani o yüzden hakveriyorum ben sizlere..Onun anlattıklarından resmen ben sinir hastası oluyorum bazen..amin canımm benim.ay ne güzel ne kadar çok şanslısın.bende çok isterdim öyle kv olmasını.ama ilk tanıştığımız andan itibaren bakışları,laf çakmalarından korkmuştum sonrası çorap söküğü gibi geldi maalesef.nişanlıyken ufacık tartışsak sevinçten dört köşe olurdu.bak seninki ne güzel seni korurmuş.Allah bozmasın canım nazar değmesin
Benim ki bana kızdı mı ailemle surat asar... Allah'tan oğlu onun gibi değil
bence eşin için biraz alttan almayı dene sonuçta oda annesi dimibana canını da verse sevmiyorum o dereceyim bir kaç sözü hareketi battı normalde kinci değilim ama bu geçmiyor nefrete döndü.
eşimde biliyor ama napsın
sebebini sorarsanız evlendiğimizden beri sürekligeldiler gittiler hamileydim 4 ay kaldı yanımda orda patladım zaten cok aynı evde kalınca olmadı yani
ben artık ne telde konusuyorum ne yüz veriyorum hata mı bu elimde değil kızlar
eşim biliyor farkında ama napsın onlarında hatalarını gördüğü için bir yerden sonra susuyor ama bu durum yuvamı içten içe zedeleyecek farkındayım
önerilerinizi bekliyorum tşkrler
Bende benimkini sevmiyorum.Benim kayinvalidemde malesef hic hayalimdeki gibi çikmadi.Dili baska ici baskadir.Yapmaciktan kizim yavrum der konusurken ama hissediyor iste insan yapay olunca...Menfaatçinin
,sinsinin onde gidenidir kv kp ikiside..Kendine acindirmaya bayilir.Kayinpederimde ayri bir cins zaten saf gorunen uyaniklardandir oda...Bir ay sonra torunlari olacak daha bir çorap dahi almadilar.Aksine hep bizden bir beklenti icinde gibiler.
Durumlari olmadigindan degil ama neden boyleler hic bir fikrim yok acikcasi.Cok afedersiniz bir soz vardir ya Allah bir ustunu bir altini delmis bizimkilerde oyle iste tek bildikleri dusundukleri o iste..
Benim tek tesellim uzak olmamiz.Sık gelemiyorlar bu yuzden çok sukur.Yoksa bir hafta bile ayni ortamda bulunmak zoraki anne baba demek beni çok yoruyor.Anneme babama haksizlik ediyormusum gibi geliyor onlara o sekilde hitap etmek.Kendi ailemden cok farkli ve tuhaf insanlar.
Gercekten bende hic sevmiyorum kv ve kp yi ama tersi olmasini,esimin anne babasini kendi annem babam gibi gormeyi cok isterdim. Malesef oyle olmadi iste...
İyi kalpli ve dusunceli kv ve kp si olanlar bence kiymetini bilin onlarin.Çunku onlar sanirim turlerinin icinde bir hayli nadir olanlar.
Aynen gelin odasına girip cingen gibi takılanları çukka yaptılar ben daha sonra verecekler sandım ama nerde o yüzden bnd 2 senedir 1 kere düğün cd sini izlemedim eşimde öle yapılanlar unutulmuyor malesef herkes ilk gün altın sayarken biz ne takıldı ne edildi onu bile bilmiyoruz hayallerimizin içine çok güzel ettiler kendileri...
ben ailemin yanına gitcem bana özledik gel diyecek ben o kaynanaya iyi bakamıyorum işte
sen özleyebilirsin ama her zaman görüyorsun senin annen zaten hep göremiyor ki gittiğine bi hafta kalıyorsun
bırak da gelin rahat rahat istediği gibi kalsın
ben de Allah nasip ederse ilerde kaynana olacağım aynı durumda olsa kızım istediğin kadar kal zaten anneni her zaman görmüyorsun derim mesela asla özledim hemen gel demem
çünkü bana bunu kaynanam diyecek ben kesinlikle böyle birşeyi iyi olarak düşünmem benimde annemi istediğim kadar görme hakkım var
kaldı ki kocam karışmıyorsa kaynanam belirleyemez ne zaman geleceğimi
işte ben böyle düşünüyorum o yüzden hiç içim ısınmadı kaynanama
işte bunu duyduğuma çok sevindimYalnız benim annem memlekette değil. Annemin evi bana 15 dk uzaklıkta o yüzden istediğim zaman gidiyorum zaten. Ayrıca eşimden başka kimseye de hesap vermem. Atıyorum 1 haftasonu ben bi yere gittim sonraki hafta da annem evde yoktu gidemedim 2 hafta gidemedim diye git kızım kadın bekler özlemiştir diyo haftasonu geldiğinde. 2 defa bizimle beraber gelse 3.de gelmez çekinir utanır neden gelmiyosun dediğimde de siz gidin her seferinde gelcem mi bende ana kız konuşcaklarınız vardır diyo.
Çok şükür bi problemim yok yani benm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?