Kayınvalidemin aldığı terlik

Terliği geri vermeniz hoş olmaz. Giyinmek istemiyorsanız giyinmezsiniz. Ama sizin tavrınızda ve düşüncenizde hoş değil bana göre. Kayınvalidem düğün istiyordum diye karışmaya kalktı hiçbir katkısı olmadığı halde gibi bir cümleniz var konunuzda, eşinizi bu yaşa getirmiş. Kendi evinizi kurabilecek yaşa gelmişsiniz ki evlenmeye karar vermişsiniz. Kayınvalide ancak maddi olarak yardım ederse karışmaya ya da fikir beyan etmeye hakkı var aksi halde bunca yıldır eşinize verdiği emeğin hiç hatrı yok öyle mi? Ben bunu anladım açıkçası.

verme boşver benimki de bohçama eskii çarşaflardan koymuş sararmış çarşaflar artık dura dura belki de kendi annesinden kalma o kadar eski bi hediyesini de görmedim ama senin gibi düşünüyorum zerre faydası olmasın. ama almış getirmiş giyme koy dolabına her geldiğinde isterse ver giysin.

Bende kasten yaptigini dusunmedim. Cunku zaten avm filan gezen, bilen biri değil pek anlamaz yani kiyafetten , etraftan biyerden almistir. Bunun icinde kizilmaz veya geri verilmez. Tabiki artniyet sezseydim tavrım olurdu ama boyle biseyede bisey denmez geride verilmez. Acayipte gicigimdir kendisine ben bile hediyeyi cevirmedim.

Bence vermemelisin sen yinede saygini koru giymiceksende giyme dursun evinde gelene gidene giydirirsin ha onuda istemiyorsan sende bir baskasina verirsin

Kesinlikle geri verme görmeye tahammülün yoksa hiç görmeyeceğin biyere sok gitsin

Onlara göre o penye güzel
Bize de güzel sanıp alıyorlar
Aslında onların yaşı için belki güzeldir ama işte yaşıt değiliz

İşte tamda kaynana-gelin olaylarının kaynana tarafındaki sorunlu zihniyette bu. Ben doğurdum benim oğlum bilmem ne. Biz ağaç kovuğundan çıktık ya.

Onlara göre o penye güzel
Bize de güzel sanıp alıyorlar
Aslında onların yaşı için belki güzeldir ama işte yaşıt değiliz
Bırak kvyi çoğu zaman eşimizin aldığı hediyeyi bile beğenmiyoruz ki.Kullanacağım kıyafeti kendim seçmeyi tercih ederim.İlla hediye alacaklarsa şöyle altınlı ,taşlı birşeyler alsınlar değil mi?

herseyi kendiniz yapmis olabilirsiniz ki bu normal siz evleniyorsunuz cunku tabiiki de herseyi esinizle siz yapacaksiniz
Millet de bir tuhaf evlenecek sevisecek yeri gelince lön lön konusacaksiniz ama esinizin ailesi size maddi destek olmali dimi

Haklıyken haksız duruma düşmeyin.
Stratejik olun az.
O terliği alsanız ölmezsiniz.
Ama almazsanız karşı tarafın bir şeyler söylemesine ortam hazırlarsınız.

Basligi gorunce sesli guldum ya

Allah baska dert vermesin cnm, ben olsam o kadar gicik oldugum insanin verdigi hediyeyi koydugum yerde unuturum, bi ara gozume carparsa "aa bu ne ya" derim hatirlamam bile

Iade etmek de gereksiz bi hareket olir

Bizim kararlarımıza saygısı yok anladım bende. Doğurup büyütmek hayatını kararlarını yönlendirme hakkını vermez kimseye annesi bile olsa

İşte tamda kaynana-gelin olaylarının kaynana tarafındaki sorunlu zihniyette bu. Ben doğurdum benim oğlum bilmem ne. Biz ağaç kovuğundan çıktık ya.

Sizin annenize öyle davranırsa sizde öyle deyin.
Herşey para değil. Ne emekler buyutuluyor cocuklar

Baska birine ver gitsin sen de iade edip te başına bela mı açmak istiyorsun

Bizim kararlarımıza saygısı yok anladım bende. Doğurup büyütmek hayatını kararlarını yönlendirme hakkını vermez kimseye annesi bile olsa

Elbette belli bir yaştan sonra ailelerden maddi bir destek beklenmediği sürece kimse kimsenin hayatı ya da kararları hakkında yönlendirme yapamaz zaten. Sadece her annenin çocukları için kendince arzuladığı birtakım şeyler vardır. Ha bu yapılır ya da yapılmaz orası ayrı. Size tavsiyem geçmişe bir sünger çekin. Aksi halde hem kendinizi hem de belli bir süre sonra evliliğinizi yıptatırsınız.

Her ne kayınvalideler sevilmesede şöyle düşünmek lazım sonuçta onlar eşlerimizin anneleri bizim yaptıklarımızı onlar da bizim annelerimize yapsa ne hissederiz ben eşime hep şöyle söylerim nasıl muamele edersen öyle muamele görürsün hepimiz için geçerli iki günlük dünyada kimseyi kırmaya gerek yok herkes kendi hesabını verecek biz kendi yanımızda götüreceklerimize bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…