BEN SİZİN YERİNİZE OLSAM YA OTURUP KARŞIMA ALIR ADAMAKILLI KONUŞURUM. SEVMEDİĞİM ŞEYLERİ SÖYLERİM. SONUÇTA DÜRÜSTLÜKTEN KMSE ÖLMEMİŞ:)Eşimle ortak arkadaşlarımuz aracılığıyla tanıştık. İyikide tanımışım ve evlenmişim. Eşimle hiçbir sıkıntım yok. Ama kvmi hiç sevemiyorum. Nişanlılık döneminde hiç arayıp sormadı hiçbişeyimizle ilgilenmedi. Herşeyimizi eşimle beraber benim aileminde desteğiyle yaptık. Ben düğün istemedim oldumolası düğünleride sevmem. Düğün yerine yakın çevremizden 100 kişiyle güzel nezih bir yerde yemek organize ettik. Çokta güzel oldu. Ama kv bunu sürekli lafsöz etti neymiş kendisi düğün istiyomuşda istediği gibi olmamışda. Bir kuruş yardımı olmadı daha birde karışmaya kalktı. Nişan bohçasında giyilmiş patikleri koyup getirmişti. Bulduğu her fırsatta laf sokmaya çalışıyor uzun uzun yazamıycam ama kadın kendince "kaynanacılık" oynamaya çalışıyo. Şimdi bu kadın geçen gün bana ilk defa hediye almış bir tane terlik. Kendi akrabalarının yanında canım gelinim sana terlik aldım dedi bende herkesin içinde bişey diyemedim teşekkür ettim aldım. Ama daha önce yapmadığı şeyleri şimdide ben istemiyorum. Bir terlik altı üstü ama istemiyorum kesinlikle bu kadının bir çöpünü bile istemiyorum. Bana laf sokmaları tavırları saçmalamaları (uzun uzun yazamadım) aklıma geldikçe sinirleniyorum. Bu terliği geri iade etmek istiyorum. Sizce geri iade etsem fazla kabaca mı davranmış olurum.
Konumu anlamak istediğin noktaya çekmişsin anlamamışsın. Konumda belirttiğim gibi uzuuuunn uzuuuunn neler yaşadığımı anlatmıycam. İstediğin gibi düşünebilirsin. Senin zihniyetindeki annelerde bir zahmet oğullarını evlendirmesinler, emek vermişler ya sonuçta
Ben evliyim. Benim de bir kv.dem ve annem var..
Konuya istediği yorum gelmeyince hemen ustunde ki kıyafetleri çıkarıyor bazı üyeler..
Senin kv. Tu kaka. At terlikleri wc. Ye , aferin kı sana. " yorumum oldu mu ?
Yorumunda terbiyesizce ve anlayışsızca tipik aşırı sahiplenici erkek annesi modunda ifadelere yer veren sensin. O bahsettiğin kıyafet benim bedenime dar gelir ama zannımca sana tam olurBen evliyim. Benim de bir kv.dem ve annem var..
Konuya istediği yorum gelmeyince hemen ustunde ki kıyafetleri çıkarıyor bazı üyeler..
Senin kv. Tu kaka. At terlikleri wc. Ye , aferin kı sana. " yorumum oldu mu ?
Yapma ya ciddi olamazsın :)şuan bazı kaynanalara ne acıdığımı bi bilsen, vallaha içim acıyor...
Anladım teşekkür ederim bilgi verdiğin içinGeri vericeksen niye kabul ediyosun?
Geri iade olmaz, iade olur.
Yorumunda terbiyesizce ve anlayışsızca tipik aşırı sahiplenici erkek annesi modunda ifadelere yer veren sensin. O bahsettiğin kıyafet benim bedenime dar gelir ama zannımca sana tam olur
Haklısınız bende öyle yapmaya karar verdim. Biranlık sinirle iade etmek istedim ama düşününce bunun nekadar yanlış ve ayıp olduğunu anladım. Hem eşim de çok üzülecektir böyle bir durumda.Boşver bence.. Al kenara koy dursun..
Ama geri iade çok ayıp olur bence.. Bak eşini çok seviyorsun belli ve dünyanın en kötü insanı da olsa biricik eşinin biricik annesi.. Iyi ya da kötü, eğri ya da doğru ama durum bu. Ben olsam eşimin hatırına içime atar susardim.
Canim okurken acaba bunu ben mi yazdim diye düşündüm bir ara inan :)) kv benimkiyle ayni cinsten bunlar boyle anacim ne bir kurus yardımları dokunur nede ceneleri iki dk durur. Bende tükendim artık yediremedigim cooook sey yaşadım daha yepyeni evliyken allah herkese sabir versin. Ne diyim bilemedim terligide verme bir köşeye at gitsin simdi okuyanlar belki kizacak ama yasamayan bilemez seni cooook iyi anlıyorumEşimle ortak arkadaşlarımuz aracılığıyla tanıştık. İyikide tanımışım ve evlenmişim. Eşimle hiçbir sıkıntım yok. Ama kvmi hiç sevemiyorum. Nişanlılık döneminde hiç arayıp sormadı hiçbişeyimizle ilgilenmedi. Herşeyimizi eşimle beraber benim aileminde desteğiyle yaptık. Ben düğün istemedim oldumolası düğünleride sevmem. Düğün yerine yakın çevremizden 100 kişiyle güzel nezih bir yerde yemek organize ettik. Çokta güzel oldu. Ama kv bunu sürekli lafsöz etti neymiş kendisi düğün istiyomuşda istediği gibi olmamışda. Bir kuruş yardımı olmadı daha birde karışmaya kalktı. Nişan bohçasında giyilmiş patikleri koyup getirmişti. Bulduğu her fırsatta laf sokmaya çalışıyor uzun uzun yazamıycam ama kadın kendince "kaynanacılık" oynamaya çalışıyo. Şimdi bu kadın geçen gün bana ilk defa hediye almış bir tane terlik. Kendi akrabalarının yanında canım gelinim sana terlik aldım dedi bende herkesin içinde bişey diyemedim teşekkür ettim aldım. Ama daha önce yapmadığı şeyleri şimdide ben istemiyorum. Bir terlik altı üstü ama istemiyorum kesinlikle bu kadının bir çöpünü bile istemiyorum. Bana laf sokmaları tavırları saçmalamaları (uzun uzun yazamadım) aklıma geldikçe sinirleniyorum. Bu terliği geri iade etmek istiyorum. Sizce geri iade etsem fazla kabaca mı davranmış olurum.
Haklısınız bende öyle yapmaya karar verdim. Biranlık sinirle iade etmek istedim ama düşününce bunun nekadar yanlış ve ayıp olduğunu anladım. Hem eşim de çok üzülecektir böyle bir durumda.
bencede hoş olmaz,boşver belki bir terlikle telafi edemez ama biyerlerden başlamış hiç önünü alma....alsın alsın koy bir kenara....Garip değil, elbette destek olunur imkan varsa. Ama destek olunmuyorsa " herşey biz yaptık , söz hakları yok" denmez, denmemeli.
Çok kotulerdir, hayatı zindan etmişlerdir , eyvallah. Ancak bu yukarıdaki nedenlerden dolayı sırt dönülmez.
Dediğim gibi sizin ailenize de öyle davranırsa , eşiniz annenizin aldığı bir hediyeye " evlenince hicbirsey yapmadı , at çöpe bunu da " dese ne düşünürsünüz.
" ama benim ailem bir tane " diyorsanız onun ailesi de ona göre öyle.
Bebek buyutuyorsaniz , ya da düşünüyorsanız , evlat büyütmek çok zor. Zaman , mekan , herşey ona göre ayarlaniyor. Maddi manevi bütün hayat evlatlara adaniyor. Emek..
Pardon ne maskesinden bahsediyosun ben olanı detaysız anlattım. Kimseye sevimli görünmek gibi bir derdim yok o yüzden maskeyle işim yok. Senin istediğin ezik gelin modelinde değilim diyemi bu öfken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?