Kayınvalidemin aldığı terlik

Geri iade etmek demeyelim,iade etmek demek zaten geri vermek demektir.

Bu konuda sizin geri vermeniz çok gereksiz olur.Şimdi gelen hediyeyi reddetmeniz,geçmişte olanlardan sinirinizi çıkarmanıza asla yardımcı olmaz.Evet içinizde kalanlar olmuş mesela kullanılmış patiğe üzülmüşsünüz ama onu maalesef o zaman söyleyecektiniz.Madem söylemediniz önemsemeyip geçmeyi bilecektiniz.
Şimdi bile hala önce kabul edip sonradan içinizde büyütüyorsunuz.Şöyle mi deseydim böyle mi yapsam diyorsunuz.İnanın bunlar aslında hiç önemli detaylar değil.

Eşinin ailesi, sevmek zorunda değilsin, ama saygı duymak zorundasın.
Gösterdiğin kadar görürsün. Sen kvni say ki, senin anne baban da eşin tarafından saygı görsün.

Terlik almış, onu veriyor milletin içinde diyorsun. Değil terlik pırlanta verse, gözüne çamur gibi görünür. Çünkü nefret etmişsin kvden. Teşekkür ettim bir şey demedim diyorsun, öyle yapacağına laf dokundur içini soğut: "Aaa nereden yanıldınız, böyle huylarınız yoktu sizin, Allah Allah" diyerek gülümse ... Terlik mi çıktı: "Saolun" ilgilenmeden koy paketi yerine. Ama aşırıya gitme, hadsizlik yapma.

Şimdi iyilik de yapsa batar. Biraz zaman geçsin, için yatışsın. O da eşinin annesidir, düğün zamanı olur öyle gerginlikler, beterin beteri var. Biraz oku buradaki kv-gelin yazılarını.

Ne güzel mutlu bir evliliğin var .. Boşver sana zararı olmayan insanları gözünde büyütme huzuruna zarar olacak hareketlere girme bence .. Mesafeni koru saygını da tabii.

cok kincisin..
herseyden once o kadin esinin annesi..
yasli insandir de gec yani bu kadar mi zor biraz alttan almasi.
benimde erkek evladim var,gozumden sakinarak buyutuyorum,benim oglumun uzerindeki emegimle kimin ki kiyaslanabilir? o kadininda esinin uzerinde bi dolu hakki var sirf buyuzden bile saygiyi hakediyor,alttan alinmayi hakediyor.
itaat etmek zorunda degilsin kvye ama ne olursa olsun bu kadar kin beslemek cok yanlis,erkek anneleri de kiz anneleri de yuvayi dagitma cabasina girmedikleri surece saygiyi hakediyor.

geri verme tabii ki. poşete koy at çöpe gitsin (iyi niyetle hediye getirdiğini sanmıyorum yoksa birsürü insan varken canım gelinim diye reklamını yapmazdı)

geri vermek olmaz kullanma evine geldiği zaman verirsin giyer böylece hiç kullanmadığınıda anlamış olur

ne diye suskun kaldın. terliği görünce aaaaa hangi dağda kurt öldü bana bişey aldın kız düğünde bile hiçbişey almadın şu terliği çerçevelettireyim hayır olsun diye aldın herhalde diye şakaya vurup bozsaydın

Haklısın. İşte laf soktuğunda da susup kalıyorum hep aklıma bişey gelmiyo o an, sonrada içime oturuyo kendi kendime sinir oluyorum.

içinizde büyütüğünüz her şey zaman aşımına uğramış. terliği geri vermek o zamanı geri getirmez, sizin de içiniz soğumaz. saygısızca bir tutum olur ve eşiniz tarafından tepkiyle karşılaşırsınız. huzur bozmaya gerek var mı? koy bi kenarı, geldiğinde ona ver giysin. giymiyor musun derse de, ayak anotomim her tür terliğe müsait değil der geçersin.

Evet kabaca olur. Bende de aynı durum var durur köşede.

Ne kadar ufak şeylere takiyorsunuz.
BegenmediyseniZ kullanmayin koyun bi yere dursun.
Boşu boşuna eşinizle sorun yaşayacaksınız.

Ne kadar ufak şeylere takiyorsunuz.
BegenmediyseniZ kullanmayin koyun bi yere dursun.
Boşu boşuna eşinizle sorun yaşayacaksınız.
Haklısınız ama sorun beğenip beğenmemek değil. Ondan gelen hiçbişeyi istemiyorum. Ufak şeylere takılıyorum belki ama o kadar sinir bozucu lafları oldu ki ne bileyim bugün o terliği görünce de sinirim bozuldu

oyle sey olur mu hic hediye almak da vermek de sunnetmis verilen hediye geri cevrilir mi ne buyuk kabalik olur hem de. Belki kadin bundan sonra daha farkli olacak yani bi firsat verin siz de

Ayy sende .. almıs nolcak gelince ayağına verirsin kv terliği olur.olmadı bırıne ver. Yani iyice gözüne batma saçma olur vermen..

Maddi olarak hicbirsey yapmadı demek maddiyattan uzak bir cümle mi

Garip değil, elbette destek olunur imkan varsa. Ama destek olunmuyorsa " herşey biz yaptık , söz hakları yok" denmez, denmemeli.

Çok kotulerdir, hayatı zindan etmişlerdir , eyvallah. Ancak bu yukarıdaki nedenlerden dolayı sırt dönülmez.

Dediğim gibi sizin ailenize de öyle davranırsa , eşiniz annenizin aldığı bir hediyeye " evlenince hicbirsey yapmadı , at çöpe bunu da " dese ne düşünürsünüz.

" ama benim ailem bir tane " diyorsanız onun ailesi de ona göre öyle.

Bebek buyutuyorsaniz , ya da düşünüyorsanız , evlat büyütmek çok zor. Zaman , mekan , herşey ona göre ayarlaniyor. Maddi manevi bütün hayat evlatlara adaniyor. Emek..

Konumu anlamak istediğin noktaya çekmişsin anlamamışsın. Konumda belirttiğim gibi uzuuuunn uzuuuunn neler yaşadığımı anlatmıycam. İstediğin gibi düşünebilirsin. Senin zihniyetindeki annelerde bir zahmet oğullarını evlendirmesinler, emek vermişler ya sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…