Eşimle ortak arkadaşlarımuz aracılığıyla tanıştık. İyikide tanımışım ve evlenmişim. Eşimle hiçbir sıkıntım yok. Ama kvmi hiç sevemiyorum. Nişanlılık döneminde hiç arayıp sormadı hiçbişeyimizle ilgilenmedi. Herşeyimizi eşimle beraber benim aileminde desteğiyle yaptık. Ben düğün istemedim oldumolası düğünleride sevmem. Düğün yerine yakın çevremizden 100 kişiyle güzel nezih bir yerde yemek organize ettik. Çokta güzel oldu. Ama kv bunu sürekli lafsöz etti neymiş kendisi düğün istiyomuşda istediği gibi olmamışda. Bir kuruş yardımı olmadı daha birde karışmaya kalktı. Nişan bohçasında giyilmiş patikleri koyup getirmişti. Bulduğu her fırsatta laf sokmaya çalışıyor uzun uzun yazamıycam ama kadın kendince "kaynanacılık" oynamaya çalışıyo. Şimdi bu kadın geçen gün bana ilk defa hediye almış bir tane terlik. Kendi akrabalarının yanında canım gelinim sana terlik aldım dedi bende herkesin içinde bişey diyemedim teşekkür ettim aldım. Ama daha önce yapmadığı şeyleri şimdide ben istemiyorum. Bir terlik altı üstü ama istemiyorum kesinlikle bu kadının bir çöpünü bile istemiyorum. Bana laf sokmaları tavırları saçmalamaları (uzun uzun yazamadım) aklıma geldikçe sinirleniyorum. Bu terliği geri iade etmek istiyorum. Sizce geri iade etsem fazla kabaca mı davranmış olurum.
ne diye suskun kaldın. terliği görünce aaaaa hangi dağda kurt öldü bana bişey aldın kız düğünde bile hiçbişey almadın şu terliği çerçevelettireyim hayır olsun diye aldın herhalde diye şakaya vurup bozsaydınEşimle ortak arkadaşlarımuz aracılığıyla tanıştık. İyikide tanımışım ve evlenmişim. Eşimle hiçbir sıkıntım yok. Ama kvmi hiç sevemiyorum. Nişanlılık döneminde hiç arayıp sormadı hiçbişeyimizle ilgilenmedi. Herşeyimizi eşimle beraber benim aileminde desteğiyle yaptık. Ben düğün istemedim oldumolası düğünleride sevmem. Düğün yerine yakın çevremizden 100 kişiyle güzel nezih bir yerde yemek organize ettik. Çokta güzel oldu. Ama kv bunu sürekli lafsöz etti neymiş kendisi düğün istiyomuşda istediği gibi olmamışda. Bir kuruş yardımı olmadı daha birde karışmaya kalktı. Nişan bohçasında giyilmiş patikleri koyup getirmişti. Bulduğu her fırsatta laf sokmaya çalışıyor uzun uzun yazamıycam ama kadın kendince "kaynanacılık" oynamaya çalışıyo. Şimdi bu kadın geçen gün bana ilk defa hediye almış bir tane terlik. Kendi akrabalarının yanında canım gelinim sana terlik aldım dedi bende herkesin içinde bişey diyemedim teşekkür ettim aldım. Ama daha önce yapmadığı şeyleri şimdide ben istemiyorum. Bir terlik altı üstü ama istemiyorum kesinlikle bu kadının bir çöpünü bile istemiyorum. Bana laf sokmaları tavırları saçmalamaları (uzun uzun yazamadım) aklıma geldikçe sinirleniyorum. Bu terliği geri iade etmek istiyorum. Sizce geri iade etsem fazla kabaca mı davranmış olurum.
Haklısın. İşte laf soktuğunda da susup kalıyorum hep aklıma bişey gelmiyo o an, sonrada içime oturuyo kendi kendime sinir oluyorum.ne diye suskun kaldın. terliği görünce aaaaa hangi dağda kurt öldü bana bişey aldın kız düğünde bile hiçbişey almadın şu terliği çerçevelettireyim hayır olsun diye aldın herhalde diye şakaya vurup bozsaydın
bilirim o duyguyu canım çok kötü stres olur insan. inşallah herşey istediğin gibi olurHaklısın. İşte laf soktuğunda da susup kalıyorum hep aklıma bişey gelmiyo o an, sonrada içime oturuyo kendi kendime sinir oluyorum.
Evet kabaca olur. Bende de aynı durum var durur köşede.Eşimle ortak arkadaşlarımuz aracılığıyla tanıştık. İyikide tanımışım ve evlenmişim. Eşimle hiçbir sıkıntım yok. Ama kvmi hiç sevemiyorum. Nişanlılık döneminde hiç arayıp sormadı hiçbişeyimizle ilgilenmedi. Herşeyimizi eşimle beraber benim aileminde desteğiyle yaptık. Ben düğün istemedim oldumolası düğünleride sevmem. Düğün yerine yakın çevremizden 100 kişiyle güzel nezih bir yerde yemek organize ettik. Çokta güzel oldu. Ama kv bunu sürekli lafsöz etti neymiş kendisi düğün istiyomuşda istediği gibi olmamışda. Bir kuruş yardımı olmadı daha birde karışmaya kalktı. Nişan bohçasında giyilmiş patikleri koyup getirmişti. Bulduğu her fırsatta laf sokmaya çalışıyor uzun uzun yazamıycam ama kadın kendince "kaynanacılık" oynamaya çalışıyo. Şimdi bu kadın geçen gün bana ilk defa hediye almış bir tane terlik. Kendi akrabalarının yanında canım gelinim sana terlik aldım dedi bende herkesin içinde bişey diyemedim teşekkür ettim aldım. Ama daha önce yapmadığı şeyleri şimdide ben istemiyorum. Bir terlik altı üstü ama istemiyorum kesinlikle bu kadının bir çöpünü bile istemiyorum. Bana laf sokmaları tavırları saçmalamaları (uzun uzun yazamadım) aklıma geldikçe sinirleniyorum. Bu terliği geri iade etmek istiyorum. Sizce geri iade etsem fazla kabaca mı davranmış olurum.
Haklısınız ama sorun beğenip beğenmemek değil. Ondan gelen hiçbişeyi istemiyorum. Ufak şeylere takılıyorum belki ama o kadar sinir bozucu lafları oldu ki ne bileyim bugün o terliği görünce de sinirim bozulduNe kadar ufak şeylere takiyorsunuz.
BegenmediyseniZ kullanmayin koyun bi yere dursun.
Boşu boşuna eşinizle sorun yaşayacaksınız.
Parayla konunun ne alakası var. Eşimin ve benim bütçemiz kaynanamın istediği düğüne yetmiyodu (kaldıki düğünde istemiyoduk) hem maddi olarak katkıda bulunmuycak hemde eşimin ve benim bütçemizi aşan düğün istiycek Yok öyle bir dünya kusura bakmayın.
bu yaşa getirene saygı ok de gelinlerde ağaç kovuğundan çıkmadı herhalde?acaba gelin annelerine ne yapılıyor ? ,kk da duyduğunuz herşeyi kendimiz yaptıkcılardanım,çoğu insanın evlenirken ailesiyle beraber maddi manevi birşeyler katması garip olmasa gerek....
Konumu anlamak istediğin noktaya çekmişsin anlamamışsın. Konumda belirttiğim gibi uzuuuunn uzuuuunn neler yaşadığımı anlatmıycam. İstediğin gibi düşünebilirsin. Senin zihniyetindeki annelerde bir zahmet oğullarını evlendirmesinler, emek vermişler ya sonuçtaGarip değil, elbette destek olunur imkan varsa. Ama destek olunmuyorsa " herşey biz yaptık , söz hakları yok" denmez, denmemeli.
Çok kotulerdir, hayatı zindan etmişlerdir , eyvallah. Ancak bu yukarıdaki nedenlerden dolayı sırt dönülmez.
Dediğim gibi sizin ailenize de öyle davranırsa , eşiniz annenizin aldığı bir hediyeye " evlenince hicbirsey yapmadı , at çöpe bunu da " dese ne düşünürsünüz.
" ama benim ailem bir tane " diyorsanız onun ailesi de ona göre öyle.
Bebek buyutuyorsaniz , ya da düşünüyorsanız , evlat büyütmek çok zor. Zaman , mekan , herşey ona göre ayarlaniyor. Maddi manevi bütün hayat evlatlara adaniyor. Emek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?