Dans bile edemedim demişsiniz, kayınvalide ilgilenmedi de eşiniz düğünde değil miydi? O ilgilenseydi, sırayla eğlenseydiniz keşke.
Evet ben mesela arkadaşlarımın annesi babası önünde saygıdan bazen bacak bacak üstüne bile atamam sigara içemem ne bileyim rahat olamam işte. Bu yüzden çok sevmem öyle ortamları . Be sevmediğim bu durumu başkalarına yaşatmış oldum
Boşver sen utanma. Sonuçta senin hatan değil. Eminim arkadaşların da biliyordur zaten normal bir durumda kayınvalideni onlarla gönderip kendin eve gitmeyeceğini. Bir şey olduğunu anlamışlardır.
Eşim sağdıçtı bu yüzden damadım yanından hiç ayrılmadı ileri geri koşturulacak bir şey varsa hep o gitti böyle olacağını biliyorduk zaten bu yüzden kv çocukla ilgilenecekti bu yüzden dügüne geldi
Ve şimdi arkadaşlarım kayınvalidemle dügünün cilasını yapmakta bense evdeyim.
Çok saçma değil mi
Resmen insanin damarina basmak baska biaey degil hayir yani valla yaptigi sey pislik yani $erim $erim ustune i$erim diye bi laf var aynen oyle boyle insani tahrik ediyolar tum gun burnundan geliyo arti hamilesin bide sonundada hersey yanlarina kaliyo en cok ona dayanamiyorum ve isin en aci kismida burda boyle iki homurdanmaktam baska bisey yapamiyoruzEvet bakıcı niyetine götürdüm kendiside bunu biliyordu. Düğünde biz ilgileniriz dedi.
Kızımın peşine düşmesem topuklu ayakkabı hiç sorun değildi ama tüm gece dizlerimi kırıp onun elinden tutarak yürümek zorunda kalınca sorun oldu
Arabada babetlerim de vardı ama gidip alcak fırsatı bulamadım
Kalkıp gitmesi sadece gereksiz bir hareket mi yoksa densizlik mi bilemedim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?