Kayınvalidemin arkadaşlarımla çorbacı keyfi

Dans bile edemedim demişsiniz, kayınvalide ilgilenmedi de eşiniz düğünde değil miydi? O ilgilenseydi, sırayla eğlenseydiniz keşke.

Eşim sağdıçtı bu yüzden damadım yanından hiç ayrılmadı ileri geri koşturulacak bir şey varsa hep o gitti böyle olacağını biliyorduk zaten bu yüzden kv çocukla ilgilenecekti bu yüzden dügüne geldi

Boşver sen utanma. Sonuçta senin hatan değil. Eminim arkadaşların da biliyordur zaten normal bir durumda kayınvalideni onlarla gönderip kendin eve gitmeyeceğini. Bir şey olduğunu anlamışlardır.

Kayınvalidenizi bakıcılık için götürdüm diyorsunuz ama davetiye bizzat kendilerine verilmiş. Yani siz götürmemişsiniz onlar düğün sahipleri tarafından davet edilmiş. İster bakar kızınıza ister bakmaz; sonuçta o da sizin gibi eğlenmeye gitmiş. Ha önceden söz vermeseymiş iyiymiş ama ortam tatlı gelmiş kadına. Çorbacıda kadar gitmesi de zevzeklik evet ama bunu siz dert edinmeyin davet edenler ne yaptık biz diye kendilerini yesin

Boşver sen utanma. Sonuçta senin hatan değil. Eminim arkadaşların da biliyordur zaten normal bir durumda kayınvalideni onlarla gönderip kendin eve gitmeyeceğini. Bir şey olduğunu anlamışlardır.

Hemen hemen hepsi sordu açıkladım çocuk uyumak üzere eve geçmeliyim diye ama yine de bir garip oldu işte

Doğru yazmıştınız başta, saat geç olunca okuduğunu anlamıyor insan. Çok ayıp etmiş gerçekten kayınvalideniz, önceden konuşulmasa neyse de o şekilde anlaşmış ve gitmişsiniz. Bir daha sözüne güvenmezsiniz, başınızın çaresine başka bir şekilde bakarsınız. Sorarsa da oyunbozanlığını hatırlatırsınız. Ortam hoşuna gitti herhalde, bırakamadı.

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız dilerim. Üzmeyin kendinizi.

Ay balayına da gitsin bari. Tövbe tövbee. Gençliklerinde asla yaşayamadıkları hayatların ukdesi gelinleri görünce depreşiyor.. kocasına ona buna geçiremediği sözü geline geçirmeye çalışıyor bu ne artık ya. Eşiniz de biraz hatalı siz gitme diyemezsiniz sonuçta, onun çıkışıp annesini engellemesi gerekirdi. Eşinizle konuşmalısınız çok utandım, arkadaşlarımız da ayıpladı vs gibisinden. Olan olmuş gerçi artık. Kaç yaşına gelmiş nerede ne yapacağını bilmiyor. Ayıp ya.

Ve şimdi arkadaşlarım kayınvalidemle dügünün cilasını yapmakta bense evdeyim.

Çok saçma değil mi

Çok saçma. Arkadaşlarınız da böyle düşünmüştür, garip gelmiştir, ben olsam düşünürdüm yani :)
Bilmiyorum siz tanırsınız kayınvalidenizi tabi belli bir yaştan sonra böyle şeylere meraklı oluyorlar ama biraz da inat mı var sanki... Garip gerçekten.

Olayın saçmalığıyla eşiniz de bir an tutulmuş olabilir ama aslında eşinizin o sırada annesine net bir dille anne, gençler eğlenmeye gidiyor, ortam uygun değil deyip annesini direk göndermesi gerekiyordu. Çocuğu ona vermeseniz ve siz gitmeseniz bile. Kayınvalideniz normalde iyi biriyse heves etmiştir gençlerle olmaya. Eğer bencil biriyse, çocuk bakmayacağını size net bir şekilde göstermiş olmuş.

Yemin ediyorum okurken yasadim gozumde canlandi eve gidonce sinirden kesin aglardim uzunva bi surede yuzunu gormek istemezdim inanilmaz sinir bi durum ayyyyy kadina bak yaa valla bisey yapamiyo o an insan ve eve gidince yerdim kendimi

Resmen insanin damarina basmak baska biaey degil hayir yani valla yaptigi sey pislik yani $erim $erim ustune i$erim diye bi laf var aynen oyle boyle insani tahrik ediyolar tum gun burnundan geliyo arti hamilesin bide sonundada hersey yanlarina kaliyo en cok ona dayanamiyorum ve isin en aci kismida burda boyle iki homurdanmaktam baska bisey yapamiyoruz

Cocugunun torunu tabiki ilgilenip sizi rahatlatmaya calisabilirdi cok dusuncesiz bi insanmis

Benim kv yi anlatiyorsun sandim.
Ayni model bende de var. Illa herseyden cikacak. Illa heryere gelecek. Illa herseye burnunu sokacak. Cocugunuz olmasa dahi corbaci da ne isi varmis yahu? Basta bu zaten sacmalik. Hele hele de sizi cocukla eve postalayip kendi gitmesi....

Ya sen kayınvalidene güvenip mi çocuk yaptın. Kime ne senin çocuğun tabiiki sen ilgileneceksin. Ayrıca kim nereye giderse gider size neki. Planlarını kayınvalidenden bağımsız yap sende. O bakar o kalır die düşünme. Daha mutlu olursun.

On numaralik densizlik ve yuzsuzluk ornegi. Aferin kadina hem kendini hem sizi rezil etmis. Ama suç esinizde, gece bitiminde cocugu eline tutusturup hadi anne sen eve demeliydi gayet acik sekilde. Cunku o sekilde anlasilmis. Kvniz ne de olsa gelecek cocuk bakimi icin diye nezaketen davetiye ile davet edilmis bir insan burasi net yani. Arada siz olmasaniz onu kim cagiracakti ki dugune? Ama iste yurdum insani bu nezaketi anlayamayacak kadar kaba.

Aklimizda olsun kimseye nezaketen davetiye vermeyin kizlar,ahanda sonuclar zira

Kv gelmese zaten bu soylediklerinizi yapacaktiniz. Ya da kv gelmese yaninizda farkli bi bakici mi goturmeyi dusunuyordunuz?
Ekstradan dugune gelmis onun da size maddi manevi bi kulfeti yoktur.
Biraz gicik bi durum dogru ama oyle yazmissiniz ki sanki kendi cocugunuzun degil kucuk gorumcenizin bakimini size yuklemisler.

Sizin ailenizi neden cagirmadilar?
Kvnizi biraz taniyosaniz o davetiyeyi vermemeliydiniz geldiysede kucagina oturtucaktiniz kizinizi
Uyanikmis acikcasi bundan sonra markete bile birlikte gitmeyin

Şaşırtıcı bi kv daha. Yaptığı gerçekten saçma. Size kasıtlı yapmış olabilir mi? Hiç normal gelmedi bana. Sizin arkadaşınızın düğünü zaten düğünde sürekli peşindeymişsiniz. Onun düşünüp kızım zaten yoruldun tüm gece oturmadın git demesi gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…